kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 1.706
Προλαβαίνω;δες πμ και οποιος αλλος
Προλαβαίνω;δες πμ και οποιος αλλος
Στείλε και εδώ αδερφέδες πμ και οποιος αλλος
εισαι τελειως καθυστερημενος και φελλος και σκουπιδι εισαι εσυ ..... και πολυ ασχοληθηκα που λες οτι γαμαω ανήλικα...... βλαμμενε καθυστερημενε ..... ξερεις γιατι λεω τα ιδια και τα ιδια γιατι δεν απαντας ουτε σε μια ερωτηση .... απλα λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ για να πεισεις τον εαυτό σου οτι εισαι εξυπνος ......Τα λες όπως θέλεις και σε συμφέρουν. Προσπαθείς ξεκάθαρα να τον αιτιολογήσεις και ειλικρινά με κουράζεις. Αντίο σου.
Αδελφέ στειλε και σε εμένα, ευχαριστω !δες πμ και οποιος αλλος
και εδω αδερδε μου ;)δες πμ και οποιος αλλος
Αμα μπορεις και εδω αδερφεδες πμ και οποιος αλλος
Και εδώ μπροδες πμ και οποιος αλλος
Κ εδώ αν μπορείς αδερφέδες πμ και οποιος αλλος
Αδερφέ προλαβα την υπερπροσφορα? Ημουν εκτός και μπήκα τώρα χαχα peace and loveδες πμ και οποιος αλλος
αν μπορεις και εδω αδερφε! ευχαριστωδες πμ και οποιος αλλος
Κι από εδώ συναγωνιστή αν δε σου κάνει κόποδες πμ και οποιος αλλος
Αδερφέ νομίζω είναι η Γιάμαληξέρουμε
ποια
είναι αυτή;;;
Συμφωνώ με τον αδερφό πιο πάνω, δεν φταίνε οι εφαρμογές, φταίει ο τρόπος που τις χρησιμοποιούμε. Το μεγάλο ερώτημα που ρίχνεις είναι φιλοσοφικό: ποιος έχει μεγαλύτερο κρίμα, ο "ζητιάνος" που βάζει το χέρι στην τσέπη του TikTok ή ο "χορηγός" που στέλνει δώρα σαν να μην υπάρχει αύριο; Εγώ λέω, ίσως φταίνε κι οι δύο. Ο ένας γιατί εκμεταλλεύεται, ο άλλος γιατί το τροφοδοτεί. Αλλά ξέρεις τι; Όσο υπάρχει ζήτηση, θα υπάρχει και προσφορά.αδερφε δεν φταινε οι εφαρμογες αλλα το πως την χρησιμοποιούνε οι άνθρωποι . το μεγαλο αιωνιο ερωτημα ειναι το εξης.. ποιος φταιει πιο πολυ? αυτοι που ζητιανευουνε στο τικτοκ η αυτοι που τους στελνουνε τα λεφτα μεσω δωρων?
στειλε αδερφεεεδες πμ και οποιος αλλος
Και εδώ εάν μπορείςδες πμ και οποιος αλλος
Πολυ μου αρεσε αυτο το μουνι οταν ειχε κιλακια και χωρις τατου τον ειχα παιξει πολυ για παρτυ της, τωρα εχει γινει πολυ αδυνατη και μεστα τατου χαλια ουτε που της τον εδινα πλεον δυστυχως και ηταν μουναρα
Να τα σταξεις όλα!!!!!!
Το καλύτερο πουτανακι που έβγαλε...