VGiannis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Like
- 333
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα φίλε, για στείλε μόλις μπορέσεις. Ευχαριστώδες πμ και οποιος αλλος
Καλησπέρα φίλε, για στείλε μόλις μπορέσεις. Ευχαριστώδες πμ και οποιος αλλος
Αδερφέ στείλε κ από εδώ αν έχεις κάτιδες πμ και οποιος αλλος
Αδερφέ στείλε ότι μπορείς από εκείνες τις εκφυλες θα σου είμαι ευγνώμων για πάνταδες πμ και οποιος αλλος
Αυτη αδερφε καθε δυο μηνες ειναι διακοπες στο εξωτερικο τωρα ισπανια πριν βιεννη καλοκαιρι οπου ηταν μονο απο τα λεφτα του ονλυφανς.Τι να τις κανει τις βυζιτες.bivites κανει αυτη η μονο only δουλευει?
Στείλε αν μπορείςδες πμ και οποιος αλλος
αδερφε αν μπορεις στειλεδες πμ και οποιος αλλος
Ισως η μοναδική μια για την οποία θα χάλαγα (φαντάζομαι και πολλοί άλλοι εδώ μέσα) και 1000αρικο για 2-3 ώρες.Μπράβο αδερφέ γι’ αυτό που ανέβασες είναι σατανάς το κορίτσι προπαντός η κωλάρα της δεν υπάρχει μπράβο και πάλι μπράβο μας έφτιαξες αλάνι μου
αδερφε αν μπορεις στειλε και σε εμέναδες πμ και οποιος αλλος
στειλε και απο εδω αδερφεδες πμ και οποιος αλλος
Αν ειναι ευκολο κι εδω ;)δες πμ και οποιος αλλος
Και εδώ μπρο άμα μπορείςδες πμ και οποιος αλλος
Και σε μένα αν γίνεταιδες πμ και οποιος αλλος
και σε μέναΚαι σε μένα αν γίνεται
στειλε και εδω φίλος αν μπορεις. Θενκς!δες πμ και οποιος αλλος
Και εδώ μπρο άμα μπορείς
στειλε και εδω φίλος αν μπορεις. Θενκς!
Για ευνοητους λογους το κλείνω εδω το θεμα,παρακαλω οχι αλλα μηνυματα.Δεν παιζει κατι.και σε μένα
Μπράβο αδερφέ γι’ αυτό που ανέβασες είναι σατανάς το κορίτσι προπαντός η κωλάρα της δεν υπάρχει μπράβο και πάλι μπράβο μας έφτιαξες αλάνι μου
Εγώ λυπάμαι που τελειωσε το παλιό content. Έριχνα πολύ γέλιο.
Τα ΜΜΕ τον δαιμονοποίησαν και τον εστειλαν φυλακή χωρίς δίκη.
Λογικά θα δικαιούται και κάποια αποζημίωση εφόσον αποδείχτηκε ότι στείλανε κάποιον αθώο μέσα.
Καποια ευαισθητα μουνάκια, άρχισαν να τραβάνε τα βυζιά τους για την αθώωση του, ξυδακι. Αξίζει με τα χίλια τις λεφταρες που παίρνει.
Στα πρώτα live μετά τη φυλακή έπιασα και μια παλιά γνωστή μου από ίντερνετ καφέ να του στέλνει λεφταρες
Προλαβαίνω;δες πμ και οποιος αλλος