pussymaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 500
- Πόντοι
- 21
πως τα κατεβαζεις τα βιντεο απο ofσοφρωνη καλο μουνακι δεν δειχνει ουτε μουτρα ουτε ηχο 50αρια ζηταει μετανιωσα τα λεφτα που εδωσα οτι χειροτερο
?
πως τα κατεβαζεις τα βιντεο απο ofσοφρωνη καλο μουνακι δεν δειχνει ουτε μουτρα ουτε ηχο 50αρια ζηταει μετανιωσα τα λεφτα που εδωσα οτι χειροτερο
50 ευρώ για ολα τα βίντεο ή για το καθένα; Όχι ότι αξίζει αν είναι για όλα έτσι όπως το έκανε αυτησοφρωνη καλο μουνακι δεν δειχνει ουτε μουτρα ουτε ηχο 50αρια ζηταει μετανιωσα τα λεφτα που εδωσα οτι χειροτερο
αδερφε δες τις αγορες μου και διαβασε τι γραφω
Oντως κι εγω σε αλλα προφιλ που εχω πληρωσει αυτο δε μπορω να το κανωπως τα κατεβαζεις τα βιντεο απο of
?
Φακιρης ονομα και πραμα χαχαχαχαχαχΝα βαλεις,να βαλεις....
κωλαρα εχει η καργιολα η τιτι εφτιαξε και τα βυζομπαλα και εχει γινει καυλωστρα.O λαός ζητάει titi titaki
το ενα βιντεο 5050 ευρώ για ολα τα βίντεο ή για το καθένα; Όχι ότι αξίζει αν είναι για όλα έτσι όπως το έκανε αυτη
αυτες τρωγονται μεταξυ τουςπαιζει να ειναι η elsa
φιλε μου δεν ξερεις τι κανω και ουτε ειμαι ανθρωπος που θα πω αν βοηθαω η οχι αυτο το κραταμε για εμας.ειμαστε σε ενα forum που εχει να κανει με πουτανες οχι αν βοηθαμε η οχιΕτεροντροπή απλά. Δεν είναι θέμα να έχεις ή να μην έχεις, να σε νοιάζουν ή να μην σε νοιάζουν τα λεφτά. Δώστε τα σε κάποιον που έχει ανάγκη, κάψτε τα! Όχι στην κάθε πατσαβούρα ρε πούστη μου που δεν θα είχε στον ήλιο μοίρα να νομίζει ότι σε κοροϊδεύει κιόλας και πόσο βλάκας είσαι. Κρίμα, πραγματικά κρίμα για το ανθρώπινο είδος
Δουλευε σε γραφει ή απλα ειχε αγγελια?
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
ξερετε αν κανει ακομα βιζιτες ?
Πως και δεν κυκλοφορεί κανένα καλό βίντεο της;κωλαρα εχει η καργιολα η τιτι εφτιαξε και τα βυζομπαλα και εχει γινει καυλωστρα.
Δεν ξέραμε εξ αρχής οτι κάνει
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
ξερετε αν κανει ακομα βιζιτες ?
αδερφε πρεπει να εισαι μεγαλο αμεα....