dimitris_84
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2024
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
δεν εχω ιδεα φιλε μου την ρωτησα αλλα δεν λεειΣτο προτελευταιο βιντεο με ποια πουτανα είναι η πουτάνα η Σοφρώνη?
δεν εχω ιδεα φιλε μου την ρωτησα αλλα δεν λεειΣτο προτελευταιο βιντεο με ποια πουτανα είναι η πουτάνα η Σοφρώνη?
γεγω δεν ειμαι τζαμπατζης φιλ μου εχω και δινω το προβλημα ειναι οτι εσυ εισαι εδω και ψαχνεις τζαμπε υλικο αρα αλλος ειναι ο μπουφος αχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχχαχΠολυ καλα σου εκανε ,χαιρομαι...
Τοσο μυαλο εχεις....τετοιυς μπουφους ψαχνουν .
φιλαρακι δεν εχω αλλα οτι υλικο εχω παρει απο την σαπια το εδωσαπολυ ωραιος dimitris_84 .. αν εχεις κι απο αλλες κερνα..
Το οτι εγω τα βλεπω δωρεαν ενω εσυ πλερωνεις,γεγω δεν ειμαι τζαμπατζης φιλ μου εχω και δινω το προβλημα ειναι οτι εσυ εισαι εδω και ψαχνεις τζαμπε υλικο αρα αλλος ειναι ο μπουφος αχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχχαχ
οπως σου ειπα εγω δεν ειμαι τζαμπατζης εχω και δινω το θεμα ειναι να ξερουν εδω περι τινος προκειται το προφιλ αυτο.Με αποκαλεσες μπουφο σε αποκαλω τζαμπατζη ψαχνωντας καποιο βιντεο για να παιξεις το πουλακι σου.ψαχνε δωρεαν δεν πας για παραπανω μεχρι εκει εισαιΤο οτι εγω τα βλεπω δωρεαν ενω εσυ πλερωνεις,
εχεις δεν εχεις,τα λεει ολα ποιος ειναι το θυμα.
θυμα θα λεγομουν αν δεν ειχα και εσκαγα ενα 50ρικο ετσι για την καυλα μου αντιθετως ομως θυμα θα ελεγα εσενα που κρεμεσαι απο αλλα αρχιδια για να δεις λιγο μουνακιΤο οτι εγω τα βλεπω δωρεαν ενω εσυ πλερωνεις,
εχεις δεν εχεις,τα λεει ολα ποιος ειναι το θυμα.
παιζει να ειναι η elsaδεν εχω ιδεα φιλε μου την ρωτησα αλλα δεν λεει
Ναι αυτες περιμενουμε για να τον παιξουμε.οπως σου ειπα εγω δεν ειμαι τζαμπατζης εχω και δινω το θεμα ειναι να ξερουν εδω περι τινος προκειται το προφιλ αυτο.Με αποκαλεσες μπουφο σε αποκαλω τζαμπατζη ψαχνωντας καποιο βιντεο για να παιξεις το πουλακι σου.ψαχνε δωρεαν δεν πας για παραπανω μεχρι εκει εισαι
Μακάρι να έκανε ραντεβ
αφου εχει στο διαδικτυο φιλαρακι και βρισκεις οτι θες φαινεται γιατι εισαι σε αυτο εδω το forum εγω μπορει να επεσα κοροιδο αλλα καποιος αλλος γιατι να πεσει καταλαβε το νοημα .δεν με νοιαζει το οτι εχασα λεφτα για το τιποτα με νοιαζει να μην την πατησουν αλλοι οπως βλεπεις αγορασα ολα τα βιντεο της βαλτα απο ενα 50αρι που τα πουλαει και μετα θα καταλαβεις αν με νοιαζει που εχασα λεφταΝαι αυτες περιμενουμε για να τον παιξουμε.
Εχει πολυ καλυτερς ελευθερα στο διαδικτυο.
Πληρωνε,πληρωνε αφου εχεις...να παει διακοπες το μωρο,
εις υγεια του κοροιδου.
Ναι αυτες περιμενουμε για να τον παιξουμε.
Εχει πολυ καλυτερς ελευθερα στο διαδικτυο.
Πληρωνε,πληρωνε αφου εχεις...να παει διακοπες το μωρο,
εις υγεια του κοροιδου.
χαχαχχα εγω τα εχω και πληρωνω και θα δωσω και αλλα εσυ κατσε και περιμενε να παιξεις το πουλι σου ψαχνωντας τσαμπα υλικο στο forum η Μαρια η παλαμη ειναι η καταλλη να σε βοηθησει εμεις εχουμε την πολυτελεια να δινουμε και για κανενα βυζιτακιΣκασε και πληρωνε!!!!!!!!
ΣΚΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΣΑΛΑΚΙ ΜΑΖΕΨΕ ΜΗΝ ΛΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟΣκασε και πληρωνε!!!!!!!!
Αν ειχες θα εδινες για βιζιτακι καιχαχαχχα εγω τα εχω και πληρωνω και θα δωσω και αλλα εσυ κατσε και περιμενε να παιξεις το πουλι σου ψαχνωντας τσαμπα υλικο στο forum η Μαρια η παλαμη ειναι η καταλλη να σε βοηθησει εμεις εχουμε την πολυτελεια να δινουμε και για κανενα βυζιτακι
τις βυζιτες μαλακα δεν τις ψαχνω εδω μεσα σε αντιθεση με εσενα απο οτι βλεπω που ακομη και για βυζιτα ψαχνεις απο αυτο εδω το forum αχχαχααχχαχ αλλα ναι γουσταρω και το διαδικτιακο και το απο κοντα ,δεν με νοιαζει να χασω και ενα και δυο χιλιαρικα και παραπανω σου ειπα φιλαρακι δεν ειμαι τζαμπατζης εχω και δινω αλλα εκτος απο μαλακας εισαι και χαζοςΑν ειχες θα εδινες για βιζιτακι και
δεν θα τον επαιζες απλα.
Το βλεπω και απο τις πολλες κριτικες ποσα βιζιτακια εχεις παρει.
Χαζος εισαι εσυ και το ειπες μονος σου.τις βυζιτες μαλακα δεν τις ψαχνω εδω μεσα σε αντιθεση με εσενα απο οτι βλεπω που ακομη και για βυζιτα ψαχνεις απο αυτο εδω το forum αχχαχααχχαχ αλλα ναι γουσταρω και το διαδικτιακο και το απο κοντα ,δεν με νοιαζει να χασω και ενα και δυο χιλιαρικα και παραπανω σου ειπα φιλαρακι δεν ειμαι τζαμπατζης εχω και δινω αλλα εκτος απο μαλακας εισαι και χαζος
ποσο χαζος παιζει να εισαι ?μαλακα η αγορα των βιντεο ηταν επιλογη μου για να δω μεχρι που μπορει να το φτασει το κοριτσακι δεν εχω αναγκη τα λεφτα ,αν δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου θα επαιρνα ενα βιντεο αντε δυο το πολυ και θα ελεγα χαλαλι , ολα αυτα που βλεπεις ειναι το υλικο που πουλαει μεχρι και εχθες πριν φυγω απο το προφιλ της μαλακα !!! αν επαιρνα σαν κοροιδια τα λεφτα που εχασα δεν θα συνεχιζα να αγοραζω βλακα!αλλα που να καταλαβεις εσυ που δεν εχεις ουτε ενα ευρω στην τσεπουλα σου και ψαχνεις να βρεις βιντεο για να παιξεις το πουλι σου τζαμπα .σκασε λοιπον και συνεχισε να ψαχνεσαιΧαζος εισαι εσυ και το ειπες μονος σου.
Σε κοροιδεψε η γκομενα και δεν εδειξε τιποτα.
Προβατο, ε προβατο.
κοιτα αν γουσταρω να της βαλω το κανω εσυ ομως που δεν μπορεις να βαλεις ουτε 1 παρε καμια τσιχλα και μασα και τραβα να βρεις καμια δουλεια μπας και γαμησεις κιολας γιατι φιλαρακι η αγαμια ειναι μεγαλη υποθεσηΔημητρακη δωσε κανενα 50ρικακι ακομα,
η μαλλον μην εισαι τσιγγουνης .αφου εχεις λιπος...
Βαλε 100 στο κοριτσι...να πιει και κανενα κοκτειλ το βραδυ.
Να βαλεις,να βαλεις....κοιτα αν γουσταρω να της βαλω το κανω εσυ ομως που δεν μπορεις να βαλεις ουτε 1 παρε καμια τσιχλα και μασα και τραβα να βρεις καμια δουλεια μπας και γαμησεις κιολας γιατι φιλαρακι η αγαμια ειναι μεγαλη υποθεση