Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.513
- Πόντοι
- 8.346
Μακάρι να τα καταφέρεις αλλα λογικά η τυπισσα σε αρμεγειΑχαχα όχι δεν γαμησα,αλλά ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ
Μακάρι να τα καταφέρεις αλλα λογικά η τυπισσα σε αρμεγειΑχαχα όχι δεν γαμησα,αλλά ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ
Όσο προσπαθούν και άλλα τόσοι με τον ίδιο τρόπο όπως εσυ τύπε τότε μειώνονται οι πιθανότητες να χρειαστεί να γαμηθει η τύπισσα μαζί σουΑχαχα όχι δεν γαμησα,αλλά ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ
Δν εκλεισαν τα δικαστήρια για καλοκαιρι??Όσο προσπαθούν και άλλα τόσοι με τον ίδιο τρόπο όπως εσυ τύπε τότε μειώνονται οι πιθανότητες να χρειαστεί να γαμηθει η τύπισσα μαζί σου
Τι αρμέγει ρε μαλακες;πάτε καλά;10 ευρώ έδωσα,εδώ εσείς σκάτε 200αρες για να γαμησετε μια που σας αρέσουν οι φωτογραφίες της.και για να μιλήσω και συγκεκριμένα,με την Κουνελη που αντίστοιχα έχει γυρίσει βιντεάκια και αντίστοιχα δεν έχει αγγελία βίζιτας επειδή εγώ είμαι από Κρήτη και αυτή μένει μόνιμα Λονδίνο θα πέφταμε μια μέρα κοινά στην Αθηνα και κανονίζαμε ραντεβού παλι μεσω της πλατφόρμας αλλά δεν βγαίνανε τα δικά μου ωράρια γι αυτο δεν την γαμησα.αν ήμουν από Αθηνα θα είχα πάρει τις μισές από τις 6-7 συνδρομές μου στο ονλυφανς.κάτω από 200 ευρώ που σκάτε στο εσκορτνιους και γκόμενες που τις ξέρεις και έχεις δει βιντεάκια τους.Μακάρι να τα καταφέρεις αλλα λογικά η τυπισσα σε αρμεγει
Οταν τις πηδηξεις κανε την σουμα αδερφε και τα λεμε. Μεχρι τοτε δινε 20ρικα ή 10ρικαΤι αρμέγει ρε μαλακες;πάτε καλά;10 ευρώ έδωσα,εδώ εσείς σκάτε 200αρες για να γαμησετε μια που σας αρέσουν οι φωτογραφίες της.και για να μιλήσω και συγκεκριμένα,με την Κουνελη που αντίστοιχα έχει γυρίσει βιντεάκια και αντίστοιχα δεν έχει αγγελία βίζιτας επειδή εγώ είμαι από Κρήτη και αυτή μένει μόνιμα Λονδίνο θα πέφταμε μια μέρα κοινά στην Αθηνα και κανονίζαμε ραντεβού παλι μεσω της πλατφόρμας αλλά δεν βγαίνανε τα δικά μου ωράρια γι αυτο δεν την γαμησα.αν ήμουν από Αθηνα θα είχα πάρει τις μισές από τις 6-7 συνδρομές μου στο ονλυφανς.κάτω από 200 ευρώ που σκάτε στο εσκορτνιους και γκόμενες που τις ξέρεις και έχεις δει βιντεάκια τους.
Σου ξαναλέω μένω στην Κρήτη και πιθανόν να μην γαμησω ποτέ.δεν έχω κάνει ποτέ συνδρομή πέραν από μια φορά στην καθεμία από περίεργια αρχικώς τι έχουν ανεβάσει και πάντα όταν εντός μήνα θα ανέβαινα Αθηνα.στο λέω δεδομένα οποίος μένει Αθηνα οι μισές βίζιταρουν μεσω αυτών των πλατφορμων.Οταν τις πηδηξεις κανε την σουμα αδερφε και τα λεμε. Μεχρι τοτε δινε 20ρικα ή 10ρικα
Εκανες συνδρομή μια φορα. ΟκΣου ξαναλέω μένω στην Κρήτη και πιθανόν να μην γαμησω ποτέ.δεν έχω κάνει ποτέ συνδρομή πέραν από μια φορά στην καθεμία από περίεργια αρχικώς τι έχουν ανεβάσει και πάντα όταν εντός μήνα θα ανέβαινα Αθηνα.στο λέω δεδομένα οποίος μένει Αθηνα οι μισές βίζιταρουν μεσω αυτών των πλατφορμων.
Κάποιες είναι έτσι που λες κάποιες όχι.συγκεκριμένα η Άννα Μαρια έχει πολύ τσόντα με 5 ευρώ,ότι σου λέω.σίγουρα στέλνει κλασσικά όπως όλες,τις μαλακιες αυτές τα πληρωτικα.απαντούσε σκόρπια μνμτα ποτέ κάτι συγκεκριμένο.με την Κουνελη όμως που το προφίλ της ήταν πιο light πιάσαμε κουβέντα ολόκληρη στο τσατ.δεν έχω λόγο να πω ψέμματα.Εκανες συνδρομή μια φορα. Οκ
Για να δεις τα βιντεακια τους? Δν ειναι free, free ειναι μονο τα teaser αντε καμια φωτο. Επίσης δεν κάθονται στο free να μιλανε μαζι σου. Οποιος ριχνει το κασέρι σε αυτον αφιερώνουν χρονο( αν βέβαια απαντανε οι ίδιες, εχει να κάνει με το ποσο μεγαλος ειναι ο λογαριασμός) . Και να βιζιταρουν φιλε θα πρέπει να ριξεις πρώτα αρκετό χρημα , που καλύτερα να επαιρνες βιζιτα. Και μέχρι να γίνει αυτο θα σε καραμελωνουν ωστε εσυ να βαζεις τις συνδρομές, μετα να αγοραζεις τα βιντεο να πληρωνεις για sexting κτλ.
Δεν λέω ότι λες ψεματα, απλά λέω ότι μια για να κατσει σε καποιον φαν της απο το OF θεωρώ ότι ο τυπος θα πρέπει να τα εχει ακουμπήσει χοντραΚάποιες είναι έτσι που λες κάποιες όχι.συγκεκριμένα η Άννα Μαρια έχει πολύ τσόντα με 5 ευρώ,ότι σου λέω.σίγουρα στέλνει κλασσικά όπως όλες,τις μαλακιες αυτές τα πληρωτικα.απαντούσε σκόρπια μνμτα ποτέ κάτι συγκεκριμένο.με την Κουνελη όμως που το προφίλ της ήταν πιο light πιάσαμε κουβέντα ολόκληρη στο τσατ.δεν έχω λόγο να πω ψέμματα.
καινουρια πορνιδια της βιομηχανιας παιρνουν hype για 1-2 χρονια και μετα το γυριζουν σε onlyfansΤο onlyfans και αλλα παρομοια site σε συνεργασια με τους πυρφορους κατεστρεψαν το πορνο παγκοσμιος τα τελευταια χρονια
Μια 5 ετια πισω δεν προλαβαινες να δεις τις νεες σκηνες που βγαιναν καθε μερα απο υπερμουναρες βλεπε kendra lust ,julia ann,abella danger lexi belle jessa rhodes κλπ κλπ
Τωρα ολες αυτες το εχουν γυρισει σε προσωπικα βιντεο απο δικα τους of και οπως λενε βγαζουν περισσοτερα με μικροτερο κοπο και με μικροτερη εκθεση στο κοινο
Συμφωνώ εν μέρη σε αυτο ή θα είναι το πακέτο της συνάντησης πολύ μεγάλο κατά κάποιο τρόποΔεν λέω ότι λες ψεματα, απλά λέω ότι μια για να κατσει σε καποιον φαν της απο το OF θεωρώ ότι ο τυπος θα πρέπει να τα εχει ακουμπήσει χοντρα
Για ποια Αννα Μαρία λέμε τύπε μου γιατί έχω χάσει επεισόδια. Ξεπηδάνε οι σταρλετιτσες με απίστευτο ρυθμό και χάθηκαάκου λιγο για ποιον λόγο έχει πέραση το Onlyfans,εγώ για παράδειγμα έχω δει τα βιντεάκια της Άννα Μαρίας που έχει γυρίσει και στο ***** κάτι βιντεάκια,με έχει καυλωσει και θέλω να τη γαμησω σα τρελός,αγγελία της δεν έχω βρει πουθενά και έχω ψάξει της πουτανας,πληρώνω λοιπόν τον λογαριασμό της στο ονλυ και της στέλνω προσωπικό μνμ και απαντάει γιατί στο ινστα δεν θα το έκανε ποτέ.Αυτά
Η Κουνέλη πόσα ζητησε πχ. Για ένα ραντεβού; μιας και φτάσατε μέχρι το κανόνισμα.Κάποιες είναι έτσι που λες κάποιες όχι.συγκεκριμένα η Άννα Μαρια έχει πολύ τσόντα με 5 ευρώ,ότι σου λέω.σίγουρα στέλνει κλασσικά όπως όλες,τις μαλακιες αυτές τα πληρωτικα.απαντούσε σκόρπια μνμτα ποτέ κάτι συγκεκριμένο.με την Κουνελη όμως που το προφίλ της ήταν πιο light πιάσαμε κουβέντα ολόκληρη στο τσατ.δεν έχω λόγο να πω ψέμματα.
Την γνωστη Αννα Μαρια απο sugar babesΓια ποια Αννα Μαρία λέμε τύπε μου γιατί έχω χάσει επεισόδια. Ξεπηδάνε οι σταρλετιτσες με απίστευτο ρυθμό και χάθηκα
Για ποια Αννα Μαρία λέμε τύπε μου γιατί έχω χάσει επεισόδια. Ξεπηδάνε οι σταρλετιτσες με απίστευτο ρυθμό και χάθηκα
αυτη με τα τατουαζ μαλλονΗ Κουνέλη πόσα ζητησε πχ. Για ένα ραντεβού; μιας και φτάσατε μέχρι το κανόνισμα.