FIDEL Sk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 59
- Like
- 7.719
- Πόντοι
- 11.836
Vitiligo λεγεταιτι εχει αυτος? δεν θα το βαλω μα παιξει επειδη φαινεται αηδιαστικο δερμα.
Vitiligo λεγεταιτι εχει αυτος? δεν θα το βαλω μα παιξει επειδη φαινεται αηδιαστικο δερμα.
Αυτή εδώ που ήταν στον μάγο και έβαζε και όρους πώς θα γαμηθεί στα ραντεβού γαμήθηκε με τζανέτο και κάηκε.
Δεν το βγάζω από το μυαλό μου αυτό που είπα είναι δεδομένο όχι άποψη. Το ότι εσένα σου φενεται χαζό να δώσεις λευτα σε τέτοιες τυπισες ( και σε εμένα δεν το έχω κάνει ποτέ) δε σημενει ότι δεν υπάρχουν υπερβολικά πόλοι ενδιαφερόμενοι. Και στο προφίλ στο of δεν βλέπεις subs μόνο likes νομίζω. Και δε βάζουμε μέσα custom υλικό που μπορεί να πουλάει κατά παραγγελία. Δες την συνέντευξη της eva.mli που λέει για τι λεφτα μιλάμε να σου πέσει το σαγόνι.
Η Kiara κάνει ραντεβού?
Ή αλλιώς λεύκηVitiligo λεγεται
Εδώ βγάζει λεφτά και κάνει γούστα με βίλες κλπ. ο Αλβανός που ξεφτυλιζει και σφαλιαριζει ανθρώπους με προβλήματα, δεν θα βγάζει η τύπισσα που βγαίνει με μαγιό;πρωτη φορα στη ζωη μου την ακουω αυτη και ειπα να ριξω μια ματια. δινει συνεντευξη σε κατι χαλβαδες που ειχαν ξεκινησει το καναλι τους με βιντεο ''πως να φλερταρεις σωστα,πως να ριξεις γκομενα'' και αλλες τετοιες μαλακιες. εν τω μεταξυ η αγαμια στις μερες μας εχει ξεφυγει τοσο πολυ,που μια συμπαθητικη χοντρουλα οπως αυτη η ευα μλι,βγαζει μεχρι και πενταψηφιο ποσο καποιους μηνες μεσω του onlyfans.τραγικη η κατασταση.
Επισης να ξερεις οτι το να πας με ΑΜΕΑ με νοητική στέρηση που εχει περασει επιτροπη ΚΕΠΑ διωκεται, διοτι θεωρειται οτι εκμεταλλευσαι ατομα με νοητικά προβλήματα και τους αποσπας χρηματα. Κατι σαν αποπλάνηση. Και μη μας λες ότι να ναι, που πληγώνεσα κιόλας.η καθεμια οριοθετει αναλογως. αμα δε γουσταρω να πηγαινω με τον καθε μπαρμπα που με πηδαει και του θυμιζω την κορη του, δικο μου θεμα. δεν σε αναγκασε και κανεις να πας μαζι μου
οπως ειπε και αυτη χτες, καταλαβε τι μαλακια εκανε για αυτο και την κατεβασε. βεβαια ειναι αργα.Δεν καταλαβαινω το πεσιμο σε αυτην την λιζα επειδη γυρισε βιντεο με εναν χοντρομπαλα
Το θεμα με αυτην ητανε τα κριντζ τερμα αντιερωτικα βιντεο που ειχε στο youtube για χεσιματα κλανιες κλπ οπως και οτι χρησιμοποιουσε αντρικο ονομα αφηνωντας υπονοιες οτι μπορει να ειναι τρανς
δεν ειπε αυτο ακριβως, ειπε οτι της ανεφερε η μανα της για τον χαγιατ και τσαντιστηκε και το εσβησε και μπορει να το εποαναφερειοπως ειπε και αυτη χτες, καταλαβε τι μαλακια εκανε για αυτο και την κατεβασε. βεβαια ειναι αργα.
Για το youtube account το είπε αυτό. Για τη τσόντα όντως είπε ότι το κατέβασε γιατί κατάλαβε (ή της το "συμβούλεψε" κάποιος) ότι ήταν μαλακίαδεν ειπε αυτο ακριβως, ειπε οτι της ανεφερε η μανα της για τον χαγιατ και τσαντιστηκε και το εσβησε και μπορει να το εποαναφερει
ναι μπερδευτηκα εγω γιατι ο φιλος ειχε αναφερθει και στα βιντεο και στο youtube στο σχολιο του και νομιζα οτι ελεγε για το youtube.Για το youtube account το είπε αυτό. Για τη τσόντα όντως είπε ότι το κατέβασε γιατί κατάλαβε (ή της το "συμβούλεψε" κάποιος) ότι ήταν μαλακία
άκου λιγο για ποιον λόγο έχει πέραση το Onlyfans,εγώ για παράδειγμα έχω δει τα βιντεάκια της Άννα Μαρίας που έχει γυρίσει και στο ***** κάτι βιντεάκια,με έχει καυλωσει και θέλω να τη γαμησω σα τρελός,αγγελία της δεν έχω βρει πουθενά και έχω ψάξει της πουτανας,πληρώνω λοιπόν τον λογαριασμό της στο ονλυ και της στέλνω προσωπικό μνμ και απαντάει γιατί στο ινστα δεν θα το έκανε ποτέ.ΑυτάΕγώ ρε παιδία ακόμα απορώ πως έχει πέραση το onlyfans στην Ελλάδα.
Ή τράβα να δεις τσόντα κανονικά και ρε αδελφέ κατέβασέ την κιόλας ή τράβα να γαμήσεις. Αυτά τα onlyfans ειναι για τους ξένους και τα χαζο-αμερικλανάκια... αλλά μάλλον μας αποβλάκωσαν τελείως.
Μόνο οι σοβαροί μύστες του BOU έχουν απομείνει...τελος.
Και πως παει τυπε μου?? Γαμησες, γαμησες???άκου λιγο για ποιον λόγο έχει πέραση το Onlyfans,εγώ για παράδειγμα έχω δει τα βιντεάκια της Άννα Μαρίας που έχει γυρίσει και στο ***** κάτι βιντεάκια,με έχει καυλωσει και θέλω να τη γαμησω σα τρελός,αγγελία της δεν έχω βρει πουθενά και έχω ψάξει της πουτανας,πληρώνω λοιπόν τον λογαριασμό της στο ονλυ και της στέλνω προσωπικό μνμ και απαντάει γιατί στο ινστα δεν θα το έκανε ποτέ.Αυτά
Αχαχα όχι δεν γαμησα,αλλά ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΚαι πως παει τυπε μου?? Γαμησες, γαμησες???