Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ο κοσμος καταλαβε.προχωραμε
αντι να μαθουμε πως θα σπρωξουμε μαριλια, μας πρηζετε με θεμα που κανεις σας θα αλλαξει την γνωμη της αλλης μεριας
στειλε σε πετραν λογικα την εχει βγαλει στο κλαρι
αντι να μαθουμε πως θα σπρωξουμε μαριλια, μας πρηζετε με θεμα που κανεις σας θα αλλαξει την γνωμη της αλλης μεριας
Και μόλις πρόσφατα τα έλεγα και πόσο προφητικός βγήκα σε τόσο σύντομο διάστημα.Άλλος ένας Ελληναρας Εθνικιστής σε ακόμη ένα σύνηθες έγκλημα. Πειραιάς: Τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι για μία θέση πάρκινγκ
Ρε τύπε στο ξαναλέωΚαι μόλις πρόσφατα τα έλεγα και πόσο προφητικός βγήκα σε τόσο σύντομο διάστημα.Άλλος ένας Ελληναρας Εθνικιστής σε ακόμη ένα σύνηθες έγκλημα. Πειραιάς: Τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι για μία θέση πάρκινγκ
η Παναγιώτα πάντως πήγε στο yourangelsΚαι για επιστρέψουμε στην κανονικοτητα...
Γνωρίζει κάποιος ποια κορίτσια βρίσκονται και που;
Για να αισθανθουμε και λίγο ευρωπαικοι σοσιαλιατες σαν τον Ανδρέα.....;;;
Με τι όνομα;η Παναγιώτα πάντως πήγε στο yourangels
Φιλε δεν εχει καποια στο site που να φαινεται οτι ειναι αυτη που λες..η Παναγιώτα πάντως πήγε στο yourangels
To ερώτημα ειναι την Σινόμπου θα την δούμε επιτέλους κάπου; Η Παναγιώτα εμένα δεν μου αρέσει . Ειμαι του μελαχρινού..η Παναγιώτα πάντως πήγε στο yourangels
Αμα εχεις και κοκο να τον κερασεις γαμας και τσαμπε οπως ο χοντρος.στειλε σε πετραν λογικα την εχει βγαλει στο κλαρι
Δεν φενεται κατι τετοιο προς το παρων εχτος αν εχεις εσωτερικη πληροφορησηη Παναγιώτα πάντως πήγε στο yourangels
καποια αλλη Παναγιωτα μπορει! η συγκεκριμενη δεν νομιζω! ασε που δεν ειναι βιζιτα καταρχην! οποτε μη λετε οτι ναναι απλα και μονο για να κυκλοφορησετε μια φημη που δεν ισχυειη Παναγιώτα πάντως πήγε στο yourangels
καποια αλλη Παναγιωτα μπορει! η συγκεκριμενη δεν νομιζω! ασε που δεν ειναι βιζιτα καταρχην! οποτε μη λετε οτι ναναι απλα και μονο για να κυκλοφορησετε μια φημη που δεν ισχυει
τωρα λεμε τι ΜΠΟΡΕΙ να γινει ΚΑΙ ΑΜΑ? η τι ειναι τωρα?? η τυπισσα δεν εχει αναγκη για βιζιτες αυτη τη στιγμη και ουτε κανει και σιγουρα δεν ειναι στο yourangels που λεει ο αλλοςΤο ότι δεν είναι βίζιτα δεν λέει κάτι, ούτε η Εμμανουέλα ήταν βίζιτα μέχρι που έγινε
Ολεε από κάπου ξεκίνησαν