Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.519
- Πόντοι
- 3.246
και οι 2 κόκκινο φόρεμα φοράνε μύστηάσχετο με το νήμα αλλά θα ρωτήσω, ξέρει κάνεις τπτ για την γκόμενα με το κόκκινο φόρεμα?
και οι 2 κόκκινο φόρεμα φοράνε μύστηάσχετο με το νήμα αλλά θα ρωτήσω, ξέρει κάνεις τπτ για την γκόμενα με το κόκκινο φόρεμα?
η ασιατισακαι οι 2 κόκκινο φόρεμα φοράνε μύστη
Δεν έχουν την ίδια κάψα και το ίδιο πάθος τα σημερινά παιδιά με το gaming σε σχέση με τα παιδιά πριν 10 χρόνια.Έχουν αλλάξει και οι εποχές…Αλλιώς νομίζεις χαζός θα ήταν ο χαγιάτε να μην ασχοληθεί, έστω να έβαζε άλλα άτομα να κάνουν stream με games αν είχε φράγκα η φαση?Αυτος για λεφτά κάνει τα πάντα.
Σε ποιο στούντιο?Επειδή κάποιοι ρωτούσαν για εμινε, ειχε βάρδια πριν μερικές μέρες στο στούντιο
✖️|Nick Soumelidis|✖️ on Instagram: "το χειρότερο πέσιμο στο κλαμπ"
16K likes, 1,198 comments - soume_gr on August 28, 2023: "το χειρότερο πέσιμο στο κλαμπ".www.instagram.com
Νταξει άκυρο για βιζιτες παει
Τι λες να κάνουν ρε αδερφέ?λες να οηγε Διακοπες?με μια φιλη της εχει παει σε ενα νησι της γερμανιας στην βαλτικη που ειναι τουριστικος προορισμος. τωρα τι κανουν εκει ο θεος και η ψυχη τους
Σε ποιο στούντιο?
Τι λες να κάνουν ρε αδερφέ?λες να οηγε Διακοπες?
Εχεις περάσει δωμάτιο μαζί της αξίζει...?στο Μελαντιας 50 την ειδα, οποτε και συγγρου 232 και αθηνων 373
Αθώο μου παιδιδεν μπορω να το ξερω
Πλέον στην Βρετανία αν δεν είσαι εξειδικευμένος με καλή θέση δύσκολα τα βγάζεις πέρα ....αδελφικός φίλος με μεταπτυχιακό σε βρετανικό πανεπιστήμιο και δουλειά στο δημόσιο σύστημα υγείας στο Λονδίνο πέρα από το burn out πλέον τη βγάζει και ζορικα ( οκ Λονδίνο πολύ ακριβή πόλη αλλά άμα δουλεύεις εκεί δεν μπορεί να κάνεις αλλιώς )
Εχεις περάσει δωμάτιο μαζί της αξίζει...?
Αθώο μου παιδι
Κοίτα έχει ωραίο σώμα αλλά από υπηρεσίες δεν ξέρω...πως είναι!!!!ΠΑΝΤΑ ετσι ηταν, στο εχω ξαναπει και εκανες τον κινεζο. και πριν 10 χρονια με 1000-1200 ενοικιο στο Λονδινο δυσκολα τα εβγαζες περα μονος σου. δεν ειναι τυχαιο οτοι ολοι σχεοδν μενουν με συγκατοικους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι ποτε δεν μου αρεσει, απλα επειδη την εψαχναν αρκετοι ειπα να το αναφερω
χαλαρωσε λιγο
Έλα ρε φίλε τώρα να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.Μα το λένε και οι ίδιοι εν μέσω πλην σαφώς.Καταλαβαίνει τι καπνό φουμάρει ο άλλος, .Δεν θέλει πολύ μαντεψια.Άλλωστε ποιοι επικροτούν μπουλινγκ και τα σχετικά?ποιοι είναι σεξιστές, ποιοι κάνουν ρατσιστικά σχόλια?Οι φασίστες φυσικά. βΕξάλλου έχουν περάσει κατά καιρούς και καλεσμένοι όπως αυτός o gab άλλο μέγα δηλωμένο φασιστόμουτρο.Πως δεν έχουν ιδεολογία και κόμμα οι φασιστές, οι κλασιδιάρηδες μέσα στην βουλή είναι.Άστο μην το πιάσουμε το θέμα
Κοίτα έχει ωραίο σώμα αλλά από υπηρεσίες δεν ξέρω...πως είναι!!!!
Το ζητούμενο δεν είναι το κόστος ζωής αλλά η αγοραστική δύναμη του εργαζόμενου .....αν η αγοραστική δύναμη είναι μεγαλύτερη από το κόστος ζωής επιβιώνεις .....στην Ελλάδα όταν ζητάνε 700-800 ευρώ για γκαρσονιέρες σε ανθρώπους που παίρνουν 700-800 το μήνα δεν επιβιώνεις .....δεν βγαίνουν τα μαθηματικά πρέπει το πρόσιμο μπροστά να είναι +( ......επίσης υπάρχουν κράτη στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη με σοβαρό κοινωνικό κράτος από επίδομα ενοικίου σε μικροεισοδηματιες στην Ολλανδία μέχρι σοβαρά οικογένεια επιδόματα στην Γερμανία και όχι αυτά τα γελοία που δίνουν στην Ελλάδα που έχουν συμβολικό καθαρά χαρακτήρα ....αν ισχυριζεσαι πως αυτό δεν είναι αλήθεια στην Ελλάδα τότε είτε δεν ζεις εδώ είτε ζεις σε μια φούσκαΠΑΝΤΑ ετσι ηταν, στο εχω ξαναπει και εκανες τον κινεζο. και πριν 10 χρονια με 1000-1200 ενοικιο στο Λονδινο δυσκολα τα εβγαζες περα μονος σου. δεν ειναι τυχαιο οτοι ολοι σχεοδν μενουν με συγκατοικους
οχι ποτε δεν μου αρεσει, απλα επειδη την εψαχναν αρκετοι ειπα να το αναφερω
χαλαρωσε λιγο
Εσύ έχεις μπερδευτεί μάλλον.Ο ρατσισμός είναι ο πιο σύντομος δρόμος στο να γίνεις φασίστας.Ο φασίστας είναι ΠΑΝΤΑ και ρατσιστής ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ.
μιλάμε για τέρμα βούρλο!Επειδή κάποιοι ρωτούσαν για εμινε, ειχε βάρδια πριν μερικές μέρες στο στούντιο
✖️|Nick Soumelidis|✖️ on Instagram: "το χειρότερο πέσιμο στο κλαμπ"
16K likes, 1,198 comments - soume_gr on August 28, 2023: "το χειρότερο πέσιμο στο κλαμπ".www.instagram.com
Δεν είναι ο χαγιατε δείκτης για το πως πάει το game streaming γιαιτ ΔΕΝ ειναι game streamer. Δείκτης είναι οι ώρες προβολής και ο κόσμος στο twitch και τα λεφτα που κυκλοφορούν. Και δνε παίζουν μόνο τ α παιδιά video games. Αλλιως δεν θα έκανες αμάν και πως να βρεις ps5 οταν βγήκε.Τι καλά πάει?Και πριν λίγες μέρες άνοιξε ο χαγιατε να παίξει λολ και πήγε άπατα.Μόνος του το είπε ότι μόλις έβαλε λολ έφυγε μονομιάς 300ατομα.Δεν έχει καμία σχέση το game στην Ελλάδα και γενικώς, του σήμερα με πριν 10 χρόνια.Μα καμία σχέση.Πριν 10 χρόνια υπήρχε πανζουρλισμός με τα games.
xaxxaxa Τι λες ρε Ασχετε??Ο ρατσισμος και ο σεξισμός είναι ιδίωμα ακροδεξιών εθνικιστικών σκουπιδιάρων του δόγματος πατρίς θρησκεία οικογένεια.πάρε όλους τους γυναικοκτονους, όλοι τους δηλώνουν εθνικιστικά αποβράσματα, χρυσαυγιτες και ρατσιστές.Είσαι άσχετος και ανιστόρητος.Κοίτα μην καταλήξεις σαν και αυτούς γιατί από την αμορφωσιά τους και την απανθρωπιά τους καταλήγουν έτσι.
Εννοείται είναι δείκτης και ο χαγιατε γιατί καλώς ή κακώς έχει ένα αρκετά μεγάλο κοινό και στο ξεκίνημά του σαν game streamer ξεκίνησε.Έτσι τον έμαθαν όλοι
Εννοείται είναι δείκτης και ο χαγιατε γιατί καλώς ή κακώς έχει ένα αρκετά μεγάλο κοινό και στο ξεκίνημά του σαν game streamer ξεκίνησε.Έτσι τον έμαθαν όλοι