Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.453
- Πόντοι
- 4.496
Θα πηδηχτηκε και,τη περασανναι έδωσε γι δίπλωμα πριν
μερικές
εβδομάδες και κόπηκε! δίπλα
μου καθόταν έχει
μπουτάρες!!
Θα πηδηχτηκε και,τη περασανναι έδωσε γι δίπλωμα πριν
μερικές
εβδομάδες και κόπηκε! δίπλα
μου καθόταν έχει
μπουτάρες!!
δεν απαντάω σε ερωτήσεις που έχουν χιλιοαπαντηθει! εδώ μέσα!Εσύ στα dm δεν απαντάς ποτε?ειναι μεγάλη απορία μου
έχω εγώ υλικό, μόλις βρω τα πατήματα μου γιατί τώρα γύρισα ελλαδα θα ανεβάσω!εχει ανεβασει τιποτα της προκοπης;
lina got the cake!Έχουμε το ινστα της λινας;
Παναγιώτα ?Μάγκες έχετε κάποιο στοιχείο αν κάνει συναντήσεις η Παναγιώτα? Η αν ξέρει κάποιος το τηλ της?
Την ξανθιαΠαναγιώτα ?
Είσαι μπασκετμπολίστας τύπε μου ?Την ξανθια
Παιζω nbajam στο sega.Είσαι μπασκετμπολίστας τύπε μου ?
Βρε βρες μου ένα τρόπο επικοινωνίας εσύ και θα σ πω εντυπώσεις εγώΕίσαι μπασκετμπολίστας τύπε μου ?
Αυτή και maria xrs είναι πιο πουτανες και από τις πουτανες θέλω να τις ξεφτυλισω στην πουτσα...Εχουν πει οτι εχει προτιμηση στους μπασκεμπολιστες.τροπο επικοινωνιας δε ξερω.και μενα μαρεσει παντως.
Τύπε , ορισμένες παίζουν μπάλαΑυτή και maria xrs είναι πιο πουτανες και από τις πουτανες θέλω να τις ξεφτυλισω στην πουτσα...
Αν και ακριβές έχω ακούσει αλλά κανείς δεν δίνει ένα τηλ
Το γνωρίζω αλλά αυτό που μάλλον ξεχνάς είναι ότι μερικές παίζουν σε κλειστό κύκλο με λίγα λεφτά για να μην γίνει γνωστόΤύπε , ορισμένες παίζουν μπάλαμπάσκετσε κλειστό κύκλο . Είναι πολλά τα euro .
Πάντα μιλάμε για την συγκεκριμένη ??Το γνωρίζω αλλά αυτό που μάλλον ξεχνάς είναι ότι μερικές παίζουν σε κλειστό κύκλο με λίγα λεφτά για να μην γίνει γνωστό