Venomancer21
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2023
- Like
- 98
- Πόντοι
- 0
Oχι και κατέβηκε και η φίλη της η Μάγια οπως ενημέρωσε συνάδελφος σε κριτική και ειδα και εγώ τώρα στην σελίδα του γραφείου.Η εμμανουέλα συνεχίζει να εργάζεται σαν ανεξάρτητη ή κάπως αλλιώς ;γνωρίζει κάποιος;;
μάγκες που ποιος μπορεί να μου κανονίσει ραντεβού με αυτή την κοπέλα;θέλω να την πάρω όπως και δηποτε και δεν απαντάει ούτε στα τηλέφωνα ούτε στα μηνύματα! Οποιος μου κλείσει ραντεβού μαζί της θα έχει δωράκι!
Τι απελπισία είναι αυτή ρε μαλάκες...μάγκες που ποιος μπορεί να μου κανονίσει ραντεβού με αυτή την κοπέλα;θέλω να την πάρω όπως και δηποτε και δεν απαντάει ούτε στα τηλέφωνα ούτε στα μηνύματα! Οποιος μου κλείσει ραντεβού μαζί της θα έχει δωράκι!
Αν μιλάς για την Λίνα ούτε καν πλησιάζειPhil Strife Νιωθει Λιγος Μπροστα σε Victoria & Lina! δες αυτό το βίντεο και θα καταλάβεις ποια είναι
Η μόνη πληροφορία που έχουμε είναι οτι γαμιέται με μπασκετμπολίστες.Η παναγιωτα ωραιο,μωρο.εχουμε καμια πληροφορια?
Θα της αρεσει να τη καρφωνουν.Η μόνη πληροφορία που έχουμε είναι οτι γαμιέται με μπασκετμπολίστες.
ναι έδωσε γι δίπλωμα πρινΗ παναγιωτα ωραιο,μωρο.εχουμε καμια πληροφορια?