tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
και σου ειπα .....
ΠΡΟΣΕΧΕγινεσαιείσαι ρομπα ξεκουμπωτη....
επιτρέπεις φαντάζομαι μια μικρή διόρθωση...
και σου ειπα .....
ΠΡΟΣΕΧΕγινεσαιείσαι ρομπα ξεκουμπωτη....
επιτρέπεις φαντάζομαι μια μικρή διόρθωση...
συμμερίζεσαι την αγιοποίηση της χούντας?
«Λαμόγια» ... στο χακί - Τα απίστευτα σκάνδαλα της χούντας
του Διονύση Ελευθεράτου
Για τους νοσταλγούς του πουλιού!!!
απορια προκαλει οτι αυτοι οι "ανεγκεφαλοι", καραβαναδες στρατιωτικοι αφησαν την ελλαδα χωρις χρεος ενω οι σπουδασμενοι της μεταπολιτευσης στο χαρβαντ κλπ εφεραν τη χωρα σε αυτο το χαλι ?
δε μας λες την άποψή σου για τη χούντα?
άλλο ένα σεντόνι κόπια από το wikipedia.
μα πόσο ματώνουν για την ενημέρωση αυτοί τους οποίους αναπαράγεις.
Γνωρίζοντας τις φήµες για σκάνδαλα των απριλιανών ο Φ. Γκιζίκης είχε εφαρµόσει το σύστηµα του τηλεφωνικού καταλόγου. Κάθε ξένο που δεχόταν στο σπίτι του στη Φιλοθέη τον πήγαινε πρώτα στον τηλεφωνικό κατάλογο και έλεγε:
– Αυτός είναι κατάλογος του ΟΤΕ του 1965. Στο γράµµα Γ θα βρείτε το όνοµα Γκιζίκης Φαίδων µε τη διεύθυνση αυτής της κατοικίας µου. Το σπίτι ήταν δικό µου πριν από την 21η Απριλίου 1967…
Το σύστηµα αυτό του στρατηγού Γκιζίκη για την προστασία της εντιµότητάς του δείχνει πόσο είχε εξαπλωθεί η φηµολογία για σκάνδαλα στελεχών του δικτατορικού καθεστώτος και συγγενών τους.
δε μας λες την άποψή σου για τη χούντα?
αν έχεις.
μπορεί να το κάνει αυτό ο Αλέξης?
να μας δείξει που ζούσε πρίν μπεί στην πολιτική και που ζεί τώρα?
δεν μιλώ για τους άλλους γιατί τους θεωρώ διεφθαρμένους...
ξεκίνησε το κιτσαριό των απαντήσεων.
είναι η πιο χαζή και πιο συχνή ερώτηση που κάνεις.
ζητάς από τον άλλον να πει τη γνώμη του για να την κάνεις εσύ τι;
να την συγκρίνεις με αυτή του κόμματος;(γιατί να κρίνεις δεν μπορείς, συγκρίσεις κάνεις)
αφού ξέρουμε, εξ ορισμού, ότι ό,τι αποκλίνει από την ιδεολογία του κόμματος πάνω από 1%, είναι κατακριτέο, άρα και απορριπτεται.
οποιαδήποτε έκθεση ιδεών με εσένα απέναντι θα είναι σαν να κάνεις δώρο ένα βιβλίο σε έναν τυφλό.
άλλη μια εκτός θέματος απάντηση...
το λινκ είναι μια προσπάθεια αγιοποίησης της χούντας και των χουντικών.
έχεις άποψη γι' αυτό?
φυσικά και έχω άποψη, άλλωστε πως θα ήξερα και για την "σύνταξη" του περίφημου "άρθρου" που έβαλες. για το κύρος του "συντάκτη" ούτε λόγος.
αλλά και πάλι επαναλαμβάνω πως δεν θα σου προσφέρει κάτι εφόσον η άποψή σου έχει αντικατασταθεί με την άποψη του κόμματος.
αν είναι να χάσω το χρόνο μου γράφοντάς σου τέτοια πράγματα, καλύτερα να την διηγηθώ στο χαρτί που έχω δίπλα μου από το σάντουιτς που έφαγα το μεσημέρι.
μα τοσο ΜΑΛΑΚΑΣ θεε μου ?????????????«Λαμόγια» ... στο χακί - Τα απίστευτα σκάνδαλα της χούντας
του Διονύση Ελευθεράτου
Για τους νοσταλγούς του πουλιού!!!
καλε μου συνεχιζεις την δημοσια γελοιοποιηση σου.
μου αρεσζει που με διαταζεις να σου απαντησω.
γελοιποιησε γιατι δεν διαβαζεις τις συγκρισεις και αισθανεσαι "παγωμενο ιοδρωτα" στις αναφορεςσ στους δηθεν δημοκρατες απατεωνες φιλους σου.
για να λαβεις απαντησηγ απο μενα θα πρεπει να ενημερωσεις εδω τους συμμετεχοντες σχετικα με τα οσα σε ρωτησα.
και μια και ειρωνευεσαι , αληθεια , πες μας για τους νεκρους του πολυτεχνειου.
αριθμο , που ειναι θαμενοι , τις συνταξεις ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ η τις τοποθετησεις , ως θυματων , των συγγενων τους σε δημοσιες υπηρεσιες.
αντε λοιπον μιλα.
και στη συνεχεια να εισαι σιγουρος οτι θα σου απαντησω.
ετσι φιλε γινεσαι γελοιος !!!!!!!!!!!!
τωρα οσο αφορα την περιπτωση ΜΟΥΣΤΑΚΛΗ αλλα και αλλων ειδικων περιπτωσεων που φυσικα εχεις δικαιο μια και προσωπικα τον γνωριζα τον μακαριτη , με βαζεις σε πειρασμο να αναφερθω σε παρομοιες ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ αντιμετωπισεις με αποτελεσμα να αισθανθω οτι θιγω τον ανθρωπο.
δεν θα σου κανω χαρη.
αν νομιζεις οτι εισαι σοβαρος απαντησε χωρις φιοριτουρες σε αυτα που ερωτηθηκες.