Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις. Στην προσπάθειά σου να υμνήσεις την χούντα που την ονομάζεις και "πολιτεία του υποστράτηγου τεθωρακισμένων ΠΑΤΑΚΟΥ" !!!! συγκρίνεις την μια περίοδο με την άλλη (την σημερινή) αποκρύπτοντας την "λεπτομέρεια" ότι τους "εθνικούς προδότες" τους ψήφισε ο λαός. ...
ειδες που δεν ξερεις να διαβαζεις ?????
και αναρωτιεσαι γιατι σε χαρακτηριζω "ΓΕΛΟΙΟ" !!!!!
μα αφου η επιμονη σου βγαζει γελιο ???????????????
κατ αρχην δεν εξυμνω κανεναν. απλα διοτι απο κανεναν δεν εξυπηρετηθηκα ουτε εγω ουτε η οικογενεια μου. βλεπεις ανηκουμε στην καστα των "ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" που φτασαμε στα ανωτατα αξιωματα της δουλειας μας παντα με εξετασεις και αξιολογησεις γραπτες και οχι με προφορικες συνεντευξεις των "ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ" και λοιπων λακεδων.
γι αυτο και ταλαιπωρηθηκαμε εργασιακα μια και δεν λεγαμε ΑΦΕΡΙΜ και ειδικοτερα στην ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ του ΠΡΟΦΗΤΗ ΑΝΔΡΕΑ.
πρεπει να μου λυσεις και μια απορια που προκυπτει απο τα γραφομενα σου.
γραφεις :"με μια εποχή που χιλιάδες πολιτών πήγαιναν φυλακή ή εξορία, βασανίζονταν, εκτελούνταν με μοναδική δικαιολογία τις πολιτικές τους πεποιθήσεις "
σε παρακαλω ενημερωσε τους φιλους εδω συγκεκριμενα και αναφεροντας σοβαρη πηγη ,η οποια υπαρχει προσεχε , ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ αντιμετωπισαν τον ξυλοδαρμο την εξορια την φυλακη.
προσεχε να μας πεις ακριβες νουμερο.
διοτι τα παραμυθια οπυ να ναι καταρριπτονται.
και αυτο δεν αποτελει υποστηριξη της χουντας αλλα ιστορικη αληθεια που πρεπει να γραφτει για τα παιδια μας.
επισης πες μας απο τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ μειοδοτες τους οποιους πραγματι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ εγκατεστησε εδω και 30 χρονια στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ παχυλα αμοιβομενους ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΜΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ???????
ελα μην βαζεις πλερεζες .......
ηταν μεσα ο ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ηταν ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ηταν ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ????
ομως και αυτοι οι πραγματικοι δημοκρατες που μεχρι σημερα σιωπουσαν εν ονοματι της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , αυτοι που μπηκαν φυλακη με 25 χρονια καταδικη και εξεπεσαν των αξιωματων τους συντομα θα μιλησουν ξεκαθαρα στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
συντομα εσεις η σαπιλα σας και η αποφορα σας θα μεταφερθειτε εκει που ανηκετε.
ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!!!!
λιγο υπομονη αγαπητε.....