stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 216
Για το Ντερτιλή δέχεσαι την απόφαση του δικαστηρίου που τον καταδίκασε. Για το Μάλλιο και Μπάμπάλη δεν τη δέχεσαι που τους αθώωσε!!! Η δικαιοσύνη αποφάσισε ότι Μάλλιος και Μπάμπαλης δεν κάναν βασανισμούς και ήταν παραμύθια οι κατηγορίες εναντίον τους. Φαντάζομαι έχεις αδιάσειστα στοιχεία που ανατρέπουν την απόφαση του δικαστηρίου!! Ο Μουστακλής δεν πέθανε επί χούντας. Ο Μουστακλής ήταν προδότης απότακτος αξιωματικός που συμμετείχε στο Κίνημα οπερέττα του Ναυτικού. Πέθανε το 1986, 12 χρόνια μετά τη Χούντα. Και άσε το παραμύθι με τους νεκρούς του Μάλλιου και του Μπάμπαλη. Πες μου έναν. Μου λες εμένα να φέρω αδιάσειστα στοιχεία για το Ντερτιλή ότι είναι αθώος, ενώ καταδικάστηκε. Με τη δική σου λογική φέρε μου αδιάσειστα στοιχεία για τους Μάλλιο - Μπάμπαλη ότι έιναι ένοχοι, ενώ αθωώθηκαν. Δύο μέτρα και δύο σταθμά χρησιμοποιείς για τη δικαιοσύνη, αναλόγως αν σου αρέσει η απόφασή της. Ενώ οι δύο αστυνομικοί κυρήχθηκαν αθώοι εσύ ακόμα τους συκοφαντεις ως ενόχους... Τέλος ο Ντερτιλής το 1974 ήταν Ταξίαρχος και αποστρατεύθηκε με το βαθμό του υποστρατήγου. Στο ίδιο τσουβάλι μπάινουν Παπανδρέου, Σημίτης, Μερκούρη , Παναγούλης καθώς όλοι τους υπήρξαν βουλευτές που έπιναν το αίμα του λαού και έκλεβαν τα λεφτά των ταμείων...τελικά είχε δίκιο ο τύπος που με χαρακτήριζε "γελοίο" Πρέπει να είμαι γελοίος για να προσπαθώ να κάνω σοβαρή συζήτηση με κάποιον που του λες για τα εγκλήματα της χούντας και σου απαντάει για διορισμούς από το πασοκ, για πρασινοφρουρούς και πράσινα άλογα ! Προφανώς έχεις κάποια εμμονή με το πασοκ αφού το μόνο "επιχείρημα" που χρησιμοποιείς είναι "ο ανδρέας έκανε αυτό" "ο γιωργάκης έκανε το άλλο". Τι σχέση έχουν ρε κολλημένε όλα αυτά με τη χούντα και τους αρχιηλίθιους που την επέβαλλαν ? Ποιος σου είπε ότι εγώ υποστηρίζω κάτι από αυτά που έκαναν οι κυβερνήσεις από το 74 και μετά ? Όσο για αυτά που γράφετε εσύ και οι όμοιοί σου ότι δήθεν δεν έγιναν εγκλήματα, όλα αυτά λέγονται "ιστορικός αναθεωρητισμός" και τον προωθούν κάτι ανιστόρητοι σαν και σας.(εκτός αν έχετε κάποιο συμφέρον που τα υποστηρίζεται όλα αυτά)Είναι το ίδιο που κάνουν οι νεοναζί για τα εγκλήματα στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο. "η γενοκτονία των εβραίων δεν έγινε", "φούρνοι δεν υπήρχαν" κ.λ.π. Σίγουρα ο φίλος παραπάνω που λέει ότι ο Ντερτιλής δεν σκότωσε κανέναν έχει "αδιάσειστα" στοιχεία ! Γιατί δεν πας να τα καταθέσεις στη δικαιοσύνη ρε μεγάλε για να βγει από τη φυλακή αυτός ο αδικημένος ήρωας της "επανάστασης" ? Μέχρι και φωτογραφία του υπάρχει με το όπλο προτεταμένο μέσα στη μέση του δρόμου την ώρα που πυροβολεί ! Το πρόβλημα είναι δικό μου που προσπαθώ να συζητήσω με ανθρώπους που ζητάνε από μένα "τον ακριβή αριθμό" δολοφονιών, βασανισμών και φυλακίσεων ! Μήπως θέλετε και ονόματα, διευθύνσεις και Α.Φ.Μ ? Ο άλλος πιο πάνω βάζει στο ίδιο τσουβάλι τον παπανδρέου, τον σημίτη, την μερκούρη και τον Παναγούλη !! Δεν έπρεπε φίλε μου να σκοτώσει η χούντα 100000 !!! ανθρώπους όπως λες για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Έπρεπε όμως μετά τη χούντα να μπουν φυλακή πολλοί περισσότεροι από αυτούς που μπήκαν ! (για παράδειγμα τους βασανιστές της αστυνομίας δεν τους πείραξε ποτέ κανείς (εκτός από τη 17 Νοέμβρη). Για τον μάλλιο και τον μπάμπαλη λέω που κυκλοφορούσαν ελεύθεροι την ώρα που τα θύματα τους ήταν νεκρά ή ανάπηρα και βρήκε ευκαιρία η 17Ν να τους δολοφονήσει ενώ έπρεπε να σαπίσουν στη φυλακή για να δουν πως είναι να βασανίζεται κάποιος ! Και κάτι τελευταίο όλοι εσείς με τα αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η χούντα δεν σκότωσε και δεν βασάνισε κανέναν, τον Μουστακλή τον έχετε ακουστά ? Μήπως ήταν και αυτός κουμούνι, προδότης του έθνους ? Πως έμεινε ανάπηρος και τελικά πέθανε αυτός ο άνθρωπος ? Έπεσε από τις σκάλες ? Αλλά έτσι είναι, όταν περιμένεις να μάθεις ιστορία από τα βιβλία του παττακού αυτές τις αηδίες θα μάθεις. Υ.Γ. Ο ντερτιλής δεν είναι και αυτός στρατηγός, αντισυνταγματάρχης ήταν το καθίκι αλλά εσείς οι "πατριώτες" τους έχετε δώσει προαγωγή από τον πολύ θαυμασμό σας για τα έργα τους ! Υ.Γ.2 Περιμένω απάντηση από τον spl. Ξέρεις εσύ ... πες για το πασοκ, τον παπανδρέου κ.λ.π. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ...