Στεναχωρηθηκε η κορασις που εγραψα, να το κανει 100 και δεν το κατεβαζει λεει ΓΙΑΤΙ παιζουν ενα σωρο με 200 - 250, το ακουτε μορτες, οσο τα δινεται ακομα, τιμες δεν πεφτουν.
Υ.Γ. Ξερει Ελληνικος;;;
Δίκιο έχει!!
Δεν είπε πως δεν το κάνω 100 διότι δεν με συμφέρει, δεν βγαίνω κλπ. Είπε πως αφού είσαστε κορόιδα και σε άλλες σκάτε 250άρια και 300άρια την ώρα, θα ζητάω κι εγώ τα 160!! Οπότε οι υπέθυνοι που η Βίλμα ΔΕΝ ρίχνει την τιμή της στα 100, ενώ φαντάζομαι πως θα το έκανε αν ήταν αναγκασμένη, δεν είναι αυτοί που της τα δίνουν, αλλά αυτοί που σκάνε τα 450 σαν τιμή εκκίνησης στην Καρολίνα και λοιπές μεγαλοβίζιτες.
Προσωπικά θα τηρήσω το εμπάργκο των 100 και ΔΕΝ θα πάω ούτε στη Βίλμα, την οποία μια χαρά κοπέλα θεωρώ κατά τα άλλα, ούτε σε καμία άλλη, μέχρι να πέσουν οι τιμές στα 100! (Να το δω και να μην το πιστέψω!)
Υ.Γ. Όσοι έχουν υπ΄όψιν τους αξιόλογες περιπτώσεις των 100 ας το μοιραστούν με τους υπόλοιπους γράφοντάς το στο σάιτ.
Προσωπικά ξέρω μια αρκετά καλή περίπτωση που συνεργάζεται και με γραφείο, αλλά δουλεύει και μόνη της στα 100/ώρα. Όποιος θέλει μου ζητάει λεπτομέρειες με π.μ.