Για τη Βίλμα είχα διαβάσει πολύ καλές κριτικές, αλλά δεν την είχα δοκιμάσει...μέχρι πριν λίγες μέρες, οπότε την είδα στις φωτογραφίες του σάιτ της και κανονίσαμε συνάντηση.
Λοιπόν από εμφάνιση πάνω-κάτω είναι ό,τι βλέπετε στις φωτογραφίες στο σάιτ της. Μικρή απόκλιση έχουν από την πραγματικότητα. Το κακό, βέβαια, είναι πως μου ήρθε με τα μαλλιά κότσο
, ενώ θα προτιμούσα να τα έχει λυμένα. Δεν το ζήτησα, όμως, διότι ήταν η πρώτη μας συνάντηση και δεν ήθελε να με περάσει "ιδιότροπο".
Τα ατού της:
1)Το πρόσωπό της. Σε καμία περίπτωση δεν την λες Ντέμι Μουρ, αλλά είναι "φατσούλα". Ειδικά όταν χαμογελάει.
2) Το στοματικό. Γουστάρει να το έχει στο στόμα της και το δείχνει. Αρκετά καλή περιποίηση στα μπαλάκια (που γουστάρω) ενώ δεν αρκείται απλά να το παίρνει μέσα στο στόμα της, αλλά ξέρει να παίζει με την γλώσσα της όταν τον έχει μέσα. Είχαμε, βέβαια, μία διαφωνία στην αρχή αλλά τα βρήκαμε. Εγώ γουστάρω όταν μου παίρνει η γκόμενα πίπα να χαλαρώνω και απλά να το απολαμβάνω. Επειδή ήταν η πρώτη φορά που συναντηθήκαμε σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της πίπας μου λέει "Μήπως δεν σου αρέσει; Νομίζω πως δεν αναπνέεις καν...Δεν φαίνεται να σου αρέσει". Της εξήγησα, βέβαια, πως έτσι τη βρίσκω στην διάρκεια της
Θετικό ό,τι ρώτησε, αλλά έτσι όπως μου το είπε με ψιλοκόλησε να πω την αλήθεια.
3) Αρκετά καθαρή, ωραία επιδερμίδα, φυσικό μικρό βυζάκι (εμένα μ' αρέσουν τα μικρά και φυσικά βυζιά, αλλά γούστα είναι αυτά).
4) Το ραντεβού ήταν μιάμιση ώρα. Ενώ τελείωσε ο χρόνος μας (είχε βάλει...ειδοποίηση στο κινητό της ότι τελείωσε ο χρόνος) βρισκόμασταν στο δεύτερο γύρο. Δεν με παράτησε, αλλά παρέμεινε άλλο ένα δεκάλεπτο και με αρκετά καλή
έγινε η δεύτερη κατάθεση.
Αρνητικά:
1) Οταν την ρώτησα πότε θα ξαναέρθει στην Ελλάδα μου είπε το Μάιο, αλλά έβγαλε εύκολα το συμπέρασμα πως: "Αλλά γιατί ρωτάς, δεν νομίζω να με ξανασυναντήσεις..."...Αυτά, βέβαια, κατά τη συζήτηση το διάλειμμα. Διότι ο δεύτερος γύρος ήταν σαφώς καλύτερος από τον...πρώτο που θα τον χαρακτήριζα "αναγνωριστικό".
Συμπέρασμα: Αρκετά καλή περίπτωση, με βάση τα χρήματα που ζητάει. Αν δεν βρεθεί κάτι ανάλογο στην ίδια τιμή (διότι το πορτοφόλι μου δεν αντέχει να σκάω τρελά ποσά) σαφώς και θα ξανατιμηθεί όταν έρθει.