apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οχι ρε τυπε εκειΤυπε go Pattaya... χωρις δευτερη σκεψη...
πολλοι κιτρινιαριδες,ασε που δεν μαρεσουν τα ανηλικα τυπε
κατι σε ευρωπη ειναι καλυτερα
οχι ρε τυπε εκειΤυπε go Pattaya... χωρις δευτερη σκεψη...
οχι ρε τυπε εκει
πολλοι κιτρινιαριδες,ασε που δεν μαρεσουν τα ανηλικα τυπε
κατι σε ευρωπη ειναι καλυτερα
όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο post στείλε μήνυμα στο vilma.LT@hotmail.com και θα σου στείλει!:o
φωτο παιζει να παρουμε ματι τυπε?
όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο post στείλε μήνυμα στο vilma.LT@hotmail.com και θα σου στείλει!
μπες τωρα ειναι online τυπεΕλλήνικος γνωρίζει ;
Σε τι γλώσσα το μηνυμα ;
είμαι ο μόνος που την θεωρώ μπάζο (πάντα σχετικά με τα λεφτά που θέλει)? Αντε να πω ότι εχει ωραίο πρόσωπο και με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ φαντασία να μπιάζει στην Ντέμυ Μουρ. Το ωραίο σώμα που το είδατε;
Απο αρχες Φεβρουαρίου φίλε!! θα περιμενουμε λίγο ;)Σύμφωνα με το msn της είναι Αθήνα από χθες. Ξέρει κάποιος αν ισχύει;
Αν και είναι ;)
(Βέβαια, για εμένα, σε αυτή τη φώτο φαίνεται πιο ωραία απ'ότι ειναι στην πραγματικότητα)
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=79332.0;attach=231156;image[/img[/URL]]
[/quote]
δεν θα το έλεγα! Η φωτο είναι κατατοπιστικότατη - νομίζω ότι η φάτσα της είναι και λίγο πιο καβλιάρική!(Βέβαια, για εμένα, σε αυτή τη φώτο φαίνεται πιο ωραία απ'ότι ειναι στην πραγματικότητα)
Καλά, τα ελληνικά του site είναι λεπτομερέστατα και σε φιλολογικό στυλ!! απορώ ποιος να της τα έγραψε
λες να την κατεβασω στο νησι στους γερους να παθουνε εμφραγμαΜια συμβουλη για οποιον θελει και μπορει φυσικα.....για το καλοκαιρακι ερχετε τρεχοντας για παρτη σας για θαλασσιτσα και ηλιο με ενα χιλιαρικακι για 5 μερες.....
Μια συμβουλη για οποιον θελει και μπορει φυσικα.....για το καλοκαιρακι ερχετε τρεχοντας για παρτη σας για θαλασσιτσα και ηλιο με ενα χιλιαρικακι για 5 μερες.....
καλα μιλαμε για τρελη ευκαιρια κλειστην μου για 15 μερεςΜια συμβουλη για οποιον θελει και μπορει φυσικα.....για το καλοκαιρακι ερχετε τρεχοντας για παρτη σας για θαλασσιτσα και ηλιο με ενα χιλιαρικακι για 5 μερες.....