Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
για το πόσο κοστίζει ή για το πόσο θα έπρεπε να κοστίζει αδερφέ;
Αν εσύ τα έχεις για μαρουλόφυλλα, δεν είναι όλοι το ίδιο.
Πίστεψέ με, εγώ πλέον ακόμα και αυτές τις cg που ερχόντουσαν με 100 και 150Euro και με ξέρανε, πλέον τους λέω "τσιμπημένες είστε".
Δεν μπορεί η κρίση να περνάει σε όλους τους χώρους και όχι στο γαμήσι.
Ήμαρτον. καλό είνια να υπάρχει και ένας σεβασμός στα λεφτά που βγάζουμε και στον ιδρώτα μας.
Με το να σκορπάς αλόγιστα βρίσκεις μεν πιο εύκολα εσύ αλλά χαλάς την πιάτσα.
και μπορεί να είσαι μια χαρά τώρα, αλλά δεν ξέρεις αύριο τι σου τυχαίνει.
Προσωπικά πάω καλύτερα Σερβία και κροατία με 100 γιούρια πήγαινελα και πηδάω μια όμορφη γυναίκα με 20 γιούργια μισή μέρα.
Σιγά τη Βίλμα...λες και άμα πας λιθουανία θα βρεις δύσκολα τέτοια γυναίκα...ας χαλαρώσουμε με τις τιμές.
Υ.Γ. δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά δεν πρόκειτια με τέτοια τιμή.
Θα σου απαντούσα σε όλα τα ερωτήματα εάν την είχες δοκιμάσει έστω και μια φορά. Τώρα το θεωρώ χάσιμο χρόνου, γέμισμα σελίδων με αποτέλεσμα να μην ενημερώνετε κανένας. Όμως θα βοηθούσε πολύ περισσότερο να προτίνεται εσείς κάτι καλύτερο έτσι ώστε να βοηθήσουμε τα άλλα μέλη που δεν διαθέτουν αυτά τα λεφτά.Χωρίς να πέσει η ποιότητα όμως..Αυτό για τη Σλοβακία δεν νομίζω να είναι και πολύ εύστοχο για να το εφαρμόσει κάποιος. Θεωρία μουνί να ναι και ότι να ναι σε μένα προσωπικά δεν περνάει. Γιατί με 100 και 120 ευρώ έχω πάρει αμέτρητες φορές κοπέλες και τα έχω κλάψει. Φιλικά πάντα και με μονάδικο σκοπό την ενημέρωση των συναδέλφων.