Λοιπόν για να μην είμαστε απόλυτοι και με εμμμονές!
1. Την Βίλμα δεν την έχω επισκεφθεί και άρα δεν έχω και κανένα λόγο να την υποστηρίζω. Πάντως φαίνεται όμορφη κοπέλα και ακούγονται καλά λόγια για το σέρβις της.
2. Στην ιδέα του κατοστάρικου/ώρα σαν τιμή στην οποία πρέπει να τείνουν ΟΛΕΣ οι πουτάνες εν τέλει συμφωνώ απόλυτα. Όμως ο τρόπος σκέψης που μου έχει εμφυσήσει η δουλειά μου, μου λέει πως δεν έχει τόσο σημασία αν παραβίαζουμε ένα όριο αλλά ΠΟΣΟ το παραβιάζουμε! Όταν λέμε π.χ. πως η χοληστερίνη πρέπει να είναι κάτω από 220 ΔΕΝ είναι το ίδιο αν είναι 240 με το 480. Το πρώτο είναι ανεκτό και αρκετά ασφαλές το δεύτερο εξωπραγματικό και άκρως επικίνδυνο για άμεση σοβαρή βλάβη της υγείας.
Έτσι λοιπόν στο 90λεπτο η Βίλμα αμοίβεται με 200 ήτοι 133 την ώρα τιμή αρκετά κοντά στα 100. Αντίστοιχα η Ζιζέλ-Μάρα πήρε χθες 400 για τον αντίστοιχο χρόνο, έστω και με anal! (Προσωπικά, το έχω ξαναπεί, δεν κάνω ποτέ anal αν δεν είναι included στην βασική τιμή, διότι αυτό ακριβώς αποδικνύει πως η κοπέλα το γουστάρει πραγματικά και δεν το κάνει απλά για το + 60 ή 100). Τα 400 το 90λεπτό αντιστοιχούν με 267 την ώρα και είναι εξωπραγματική τιμή και άκρως επικίνδυνη για την τσέπη του μέσου χρήστη, αλλά και για την νοημοσύνη μας και την προσπάθειά μας να μην μας πιάνουν κορόιδα. Φυσικά δέχομαι την λογική του "εμένα μου περισσεύουν και τα δίνω, αν εσάς δεν σας περισσεύουν μην τα δίνετε!" Προ εβδομάδων είχε, δημοσίως στο φόρουμ, εκφραστεί και προς εμένα από κάποιον που ΤΩΡΑ έχει το κατοστάρικο "σημαία"
Όμως έτσι και όσο κάποιοι δίνουν 400άρια για την 1,5 ώρα, πως η άλλη θα πεισθεί να ρίξει το 200άρι;
Γυρνάμε στα παλιά λοιπόν, της λογικής ο καθένας για τον εαυτό του και ο θεός για όλους. Και όποιος αντέξει...