Διαγραμμένο μέλος 99697
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
παιδια ξερει κανεις να μου πει κατι εκτος απο το απλο με τα 40 τι αλλο μπορω να παρω???να μην ξεφυγω πολυ στην τιμη ομως....μεχρι 100 παιζει κατι???
με 100 θα παρεις προγραμμα με 2 εκτονωσεις κανα μισαωρο....αξιζει πιστευω....αρκει να σ αρεσει η κοπελα και να ειναι καποια απο αυτες με τις θετικες κριτικες....παιδια ξερει κανεις να μου πει κατι εκτος απο το απλο με τα 40 τι αλλο μπορω να παρω???να μην ξεφυγω πολυ στην τιμη ομως....μεχρι 100 παιζει κατι???
σωστος....40 ειναι στο αλλο στουντιο σουλα.....απλο 30 μην ανεβαζεισ τισ τιμεσ.
ποιες ειναι οι καλυτερες?που θα βρω τις κριτικες?
δινει καποια κωλο?
αννα ελενα και μονικα το σημερινο τριο στην βιλα του ερωτα....χριστουγεννιατικοι στολισμοι,χιονισμενα τα γυρω χωραφια σε μια καθαρα χειμωνιατικη εικονα
καταθεση στο θεομουνο την μονικα που αυτην την στιγμη ειναι η νο1 κατ εμε στην πολη...πεντακαθαρη,μυρωδατη,με μπολικα προκαταρκτικα.αβιαστα απο θεμα χρονου και δεκτικη σε ολα τα χαδια και το πιπιλισμα των φυσικων τελειων βυζιων της....πολυ σεξι στο σαλονι με υπεροχο σετ καυλιαρικων εσωρουχων και προσωπο πανεμορφο....σε κολαζει να καταθεσεις ξανα και ξανα.....λεω να την παρω καμια αλλη μερα με μισαωρο...δεν χορταινεται...και χυνει αμα την γλειψεις καλα.....εγγυηση....![]()
![]()
Σειρα μετα ειχε η βιλα,...
Καραμαν πες μου οτι εβαλες στο gps να σε παει στην Βιλλα στον μυλο και βρεθηκες στην Λαρισα![]()
![]()
![]()