Νέα

Villa Erotica - Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 558
  • Εμφανίσεις 116K
  • Ετικέτες
    λάρισα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
υγ δεν εχει και δεκα ρε φιλε.....δυο μαξιμουμ τρεις κοπελες ειναι σε καθε βαρδια....και αλλες τοσες στο αλλο συγκροτημα ''σουλα''

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
υγ δεν εχει και δεκα ρε φιλε.....δυο μαξιμουμ τρεις κοπελες ειναι σε καθε βαρδια....και αλλες τοσες στο αλλο συγκροτημα ''σουλα''
Αν θες απλά να δεις, να κάνεις μια αναγνώριση εδάφους δηλαδή, τι τους λες?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αν θες απλά να δεις, να κάνεις μια αναγνώριση εδάφους δηλαδή, τι τους λες?
τι να τους λες;στην σαλονικη λες τιποτα; :think:μπες μεσα δες και αν δεν σου κανει μεταβολη....παω να δω και διπλα....διπλα θα ειναι αλλος τσατσος με αλλη κοπελα....

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
τι να τους λες;στην σαλονικη λες τιποτα; :think:μπες μεσα δες και αν δεν σου κανει μεταβολη....παω να δω και διπλα....διπλα θα ειναι αλλος τσατσος με αλλη κοπελα....
Καλά ρε συ, μη μαλώνεις!  :) Μήπως πήγα ποτέ μου? Έτσι όπως το είδα στις φωτό φαντάστηκα να έχει μια ντουζίνα πουτάνες και 3-4 τσάτσους.  :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν σε μαλωνω,ρωτα μονο ονοματα απο τις κοπελες(ασε που τις φωναζει η τσατσα να βγουν και θα τα ακουσεις)και μπες μεσα αφου μελετησεις τις κριτικες μας.....για να μην πεσεις σε φολα.....ξερεις που θα βρεις τις κριτικες μου ή θες λινκ;

αυτην την περιοδο ειναι μαστ η νικολετα και η μονικα....

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
δεν σε μαλωνω,ρωτα μονο ονοματα απο τις κοπελες(ασε που τις φωναζει η τσατσα να βγουν και θα τα ακουσεις)και μπες μεσα αφου μελετησεις τις κριτικες μας.....για να μην πεσεις σε φολα.....ξερεις που θα βρεις τις κριτικες μου ή θες λινκ;

αυτην την περιοδο ειναι μαστ η νικολετα και η μονικα....
Είναι ευγενικές οι τσατσάδες? Στείλε λινκ καλύτερα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Είναι ευγενικές οι τσατσάδες? Στείλε λινκ καλύτερα...
ναι πολυ....απλα κοιτανε να σου μασησουν χρημα με τα προγραμματα...μην μασας....να εισαι αποφασιστικος στο τι θες...απλο απλο.....γουσταρεις γλειφομουνι ή γυμνο; θα το πληρωσεις βεβαια....απο 50 εως εκατο και τα δυο....
κωλο δεν δινει καμια αυτην την περιοδο οποτε αστο..

αν εχεις λεφτα γενικα και αντεχεις παρε προγραμμα μισαωρο με 2 γαμησια...150 ευρω και μασαζ ενδιαμεσα.....αλλα
με κοπελα που αξιζει οχι με οποιαν ναναι.....
το λινκ με τις κριτικες ειναι αυτο...εχει και μια σημερινη δικη μου που απεδειχθη πατατα....

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
ναι πολυ....απλα κοιτανε να σου μασησουν χρημα με τα προγραμματα...μην μασας....να εισαι αποφασιστικος στο τι θες...απλο απλο.....γουσταρεις γλειφομουνι ή γυμνο; θα το πληρωσεις βεβαια....απο 50 εως εκατο και τα δυο....
κωλο δεν δινει καμια αυτην την περιοδο οποτε αστο..

αν εχεις λεφτα γενικα και αντεχεις παρε προγραμμα μισαωρο με 2 γαμησια...150 ευρω και μασαζ ενδιαμεσα.....αλλα
με κοπελα που αξιζει οχι με οποιαν ναναι.....
το λινκ με τις κριτικες ειναι αυτο...εχει και μια σημερινη δικη μου που απεδειχθη πατατα....
Εισ'ωραίος ρε φίλε!  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δευτερη σταση εδω γιατι ψηθηκα να δοκιμασω αυτην την ελενα που ειναι μια βδομαδα στην βιλα......εδω ηταν και η νικη ή νικολ που πηγα προχτες μαζι της και σημερα ηταν κλεισμενη κι αυτη πριβε....καλα παν οι δουλειες αλλα  μπραβο της γιατι το αξιζει 100%... :rockon: :rockon: :rockon:

παμε λοιπον....ελενα απο την πουτανοεξαγωγο χωρα της ρουμανιας...μακρυ καστανο μαλλακι,σωματακι καλο οχι πολυ σφιχτο ομως βυζι μεγαλο αλλα χαλαρουτσικο και αυτο....

τρελο gfe πλακωθηκαμε στα γλωσσοφιλα με το καλημερα....αφου συστηθηκαμε....γλειφομουνια,fingerfucking me δυο δαχτυλα βαθια μεσα  στο μουνι της,γυμνη πιπα και εδω αλλα χωρις καραμελωμα στα αρχιδακια και μπολικο δοντι δυστυχως....δεν το χει ακομη το θεμα τσιμπουκι....μικρη ειναι θα μαθει.... :grin: :grin: :grin:

γαμησι σε οποια σταση ηθελα και πραγματι δεν πιεζει καθολου απο θεμα χρονου και ειναι χαλαρη....τα ριξα μεσα της και ντυθηκα να την κανω με χαμογελο ικανοποιησης γενικα.....μασαζ επαιξε και εδω στο τελος για χαλαρωση....

νταξει....νικολετα δεν ειναι αλλα ειναι αρκετα καλη ....προσωπικα μαλλον δεν θα ξαναπαω συντομα γιατι δεν ηταν κατι το συγκλονιστικο με τα προσωπικα μου γουστα απλα ηθελα να την φαω κι αυτην..... ;)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
δευτερη σταση εδω γιατι ψηθηκα να δοκιμασω αυτην την ελενα που ειναι μια βδομαδα στην βιλα......εδω ηταν και η νικη ή νικολ που πηγα προχτες μαζι της και σημερα ηταν κλεισμενη κι αυτη πριβε....καλα παν οι δουλειες αλλα  μπραβο της γιατι το αξιζει 100%... :rockon: :rockon: :rockon:

παμε λοιπον....ελενα απο την πουτανοεξαγωγο χωρα της ρουμανιας...μακρυ καστανο μαλλακι,σωματακι καλο οχι πολυ σφιχτο ομως βυζι μεγαλο αλλα χαλαρουτσικο και αυτο....

τρελο gfe πλακωθηκαμε στα γλωσσοφιλα με το καλημερα....αφου συστηθηκαμε....γλειφομουνια,fingerfucking me δυο δαχτυλα βαθια μεσα  στο μουνι της,γυμνη πιπα και εδω αλλα χωρις καραμελωμα στα αρχιδακια και μπολικο δοντι δυστυχως....δεν το χει ακομη το θεμα τσιμπουκι....μικρη ειναι θα μαθει.... :grin: :grin: :grin:

γαμησι σε οποια σταση ηθελα και πραγματι δεν πιεζει καθολου απο θεμα χρονου και ειναι χαλαρη....τα ριξα μεσα της και ντυθηκα να την κανω με χαμογελο ικανοποιησης γενικα.....μασαζ επαιξε και εδω στο τελος για χαλαρωση....

νταξει....νικολετα δεν ειναι αλλα ειναι αρκετα καλη ....προσωπικα μαλλον δεν θα ξαναπαω συντομα γιατι δεν ηταν κατι το συγκλονιστικο με τα προσωπικα μου γουστα απλα ηθελα να την φαω κι αυτην..... ;)
Είσαι άρχοντας, τέλος!  :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
Στην βιλα χτες βραδυ 2 σπιτακια ανοιχτα μονο τα ακριανα, στο πρωτο απο τα παρκιν ηταν η ιδια ξανθια που ειχα πετυχει πριν μια βδομαδα στο μεσαιο σπιτι, ξωβυζη ωραιο στηθος αλλα φατσα δεν μου λεει τιποτα, αλβανοφερνει πολυ.!!! :2funny:
Στο τριτο σπιτι ηταν η Μονικα, αν και εχω διαβασει καλα λογια δεν μου γεμισε το ματι, νταρντανουλα, ξανθα μαλια ποιασμενα, δεν γουσταρα και δεν  μπηκα...ισως να περνουσα καλυτερα...απο τον οικο που πηγαμε μετα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στην σημερινη πρωινη βαρδια δουλευαν η νικη η μελαχρινη κουκλιτσα,με το μακρυ μαυρο μαλλι και την αψογη,παιχνιδιαρικη και ευχαριστη διαθεση και η καρλα η ρωσιδα....περασα για δοκιμη στην καρλα για την οποια θα πουμε δυο λογακια και θα πεσει και η σχετικη κριτικη......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καρλα λοιπον ρωσιδα,25+ηλικιακα περιπου,ψηλη με ωραιο χυτο σωμα και μπουταρες,βυζαρες (μαλλον με μια δοση σιλικονης )αλλα χαλαρες στην υφη σχετικα,υπεροχες ρωγιτσες...
απο προγραμματα κανει μονο κλασικο ,και με γλειφομουνι και μασαζ....ουτε αναλ ουτε γυμνο τσιμπουκι....

προκαταρκτικα καποια φιλια και χαδια εκανε...επαφη με το στομα της δεν αφησε καθολου ουτε για ενα πεταχτο εστω φιλακι...

γλειφομουνι με πολυ καλη εκ μερους της συμμετοχη ....με αφησε να φτυσω το μουνακι της και την κωλοτρυπιδα της,να την γλειψω με ολους τους τροπους,γλωσσα βαθια μεσα της ,δαχτυλα στην κλειτοριδα της αλλα οχι και μεσα στο μουνακι...

εδειξε παντως να το ευχαριστιεται και αυτο παντα σε ικανοποιει και σενα και δεν ηταν απαθης...

γαμησι με αλλαγη στασεων χωρις δυσανασχετηση αν και δεν της ζητησα εγω να ανεβει απο πανω και δεν ξερω αν το κανει.....

τελειωσα μεσα της και αποχαιρετηθηκαμε αφου πρωτα μου εκανε και λιγο μασαζακι....

στα συν η πολλη καλη εμφανιση και το γλυκο προσωπο με το κοντο καρε καστανο μαλλι της να το τονιζει ακομα πιο πολυ και η γενικα πολυ καλη πιπα της χωρις να δαγκωνει...και η χαλαροτητα απο θεμα χρονου

στα πλην το γεγονος οτι μυριζε λιγο τσιγαριλα και η λιγο κρυα συμπεριφορα αν και την δικαιολογω επειδη ηταν και η πρωτη φορα μαζι της....

μου ειπε οτι δουλευε προ διετιας σην βιλα εροτικα και απλα εκανε ενα μεγαλο διαλειμμα και ξεκινησε προ τετραημερου περιπου ξανα.....λογικα θα μεινει παλι καιρο....

panos188

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
3
Πόντοι
0
Ρε παιδια απορω...πως κανετε γλυφομουνι σε πουτανα αν ειναι δυνατον.  :shit: κ εγω π τα διαβαζω συχαινομαι να παω μετα.  :jerking:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ναι σε λίγο θα διαβάζουμε, ακάποτο σεξ 100 ευρώ, ααααα, θα λένε, ακριβό είναι, έχουμε και κρίση, αν κατέβει στα 90 θα πάω!!!!  :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πρωινη επισκεψη στην  βιλα ακριβως στο ανοιγμα....

πετυχα δυο κοπελες που δουλευαν την ισπανιδα κορινα ιζαμπελ και την αννα με το ξανθο κοντο καρε μαλλακι....η κορινα ειναι η κοντουλα με το ξανθο μαλλι και το ωραιο φυσικο βυζακι που την εχω περιγραψει και παλιοτερα.....πιπινια και τα δυο 22 ετων...

αφου τις πετυχα μαζι την μια μαλιστα εκεινη την ωρα να εχει μολις ερθει στην δουλεια ζητησα να τις παρω και τις δυο πραγμα που και εγινε...

λεσβιακο δεν παιζει βεβαια....ενα φιλακι επιπολαιο στο στομα μονο μεταξυ τους τους ζητησα τουλαχιστον και τελικα δεν μου χαλασαν χατηρι αλλα γενικα ομως ηταν μια καλη και αναπαντεχη εμπειρια που αξιζε...

το πακετακι 150 με 200 ευρω να υπολογιζετε αναλογα τον χρονο αλλα καναμε απο ολα....

ξεκινησα με την αννα να μου παιρνει τσιμπουκι και την κορινα να καθεται πανω μου σαν 69 για να της γλειψω το μουνακι...μετα ασχοληθηκα πρωτα με την κορινα που την πηρα σε ολες τις στασεις απο πανω,ιεραποστολικο,παλι γλειφομουνι και τελειωμα με στησιμο στα τεσσερα...αψογη σε ολα και πεντακαθαρη...

χαλαρωσαμε αγκαλιτσα και οι τρεις και μετα ανελαβε πολυ ωραια πιπα αφου με καθαρισε με μωρομαντιλο η κορινα και με το στομα μου και το προσωπο μου χωμενο στα βυζακια της αννουλας...η πιπα της τελεια...μου τον εκανε σκληρο σαν πετρα και η αννα ηταν σειρα της να καβαλησει...

υπεροχη και η πιο συνεσταλμενη γενικα αννουλα απο πανω κουνηθηκε σε ολα τα τεμπο μεχρι να ξαναχυσω μεσα στο μουνακι της...τις φιλησα και τις δυο και αποχαιρετηθηκαμε

υπεροχα και δροσερα κοριτσια με καλη γενικα διαθεση...περασα σαν πασας...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πρωινη επισκεψη στην  βιλα ακριβως στο ανοιγμα....

πετυχα δυο κοπελες που δουλευαν την ισπανιδα κορινα ιζαμπελ και την αννα με το ξανθο κοντο καρε μαλλακι....η κορινα ειναι η κοντουλα με το ξανθο μαλλι και το ωραιο φυσικο βυζακι που την εχω περιγραψει και παλιοτερα.....πιπινια και τα δυο 22 ετων...

γνωριζεις αν καποια απο τις 2 κανει πρωκτικο .Ευχαριστώ προκαταβολικά
οχι καμια απο τις δυο....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στην βιλα πρωινες ηταν η πολυ καλη εμφανισιακα και αψογη επαγγελματιας κατεμε κορινα-ιζαμπελ η ξανθια με το μικρο φυσικο στηθος,πιπινια απο τα λιγα....

και η ελενα που εχω αναφερει παλιοτερα.....αυτη ειναι με καστανο μαλλι,θυμιζει μια απλη κοπελιτσα της διπλανης πορτας αλλα μεσα που την ειχα δοκιμασει ειναι αστερι κι αυτη....

τεσπα εγω προτιμησα κορινα για δευτερη καταθεση και περασα καλα ως συνηθως.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom