επι της ουσιας εσταξα 50 ευρω για προγραμμα με 69 και δεν τα κλαψα καθολου....
αφθονα προκαταρκτικα με φιλια χαδια και φουλ gfe συμπεριφορα,μεχρι και καποια γλωσσοφιλα,γλειφομουνι και με αυτην στημενη στα τεσσερα να γλειφεις μεχρι την κωλοτρυπιδουλα της και σε κανονικη θεση,γλειψιμο στις φυσικες μεγαλουτσικες αναλογικα με το σωμα βυζαρες της...και αφου τσεκαρα λιγο προθεσεις αφησα το δαχτυλο μου να μπει μεσα στο μουνακι της...
δεν εδειξε σημαδια αρνησης και προχωρησα σε κανονικη του διεισδυση και αρχισα ενα fingerfucking που οχι μονο δεν εμποδισε αλλα εδειξε να απολαμβανει κιολας σε μεγαλο βαθμο...
μετα ηταν η σειρα μου οπως μου ειπε,ξαπλωσα περασε αριστα την μπλε
χρωματιστη καποτα(δεν ξερω αν ηταν και με γευση) με το στομα και ξεκινησε μια πιπα πολυ καλη και βαθια αλλα χωρις να γλειψει μπαλες παροτι ημουν φρεσκοπλυμενος και καθαρος....
μετα την αφησα αρχικα να ανεβει αυτη απο πανω οπου τα κουνηματα της ηταν τελεια και για τελειωμα την εστησα στα τεσσερα να βλεπω το ωαραιο κωλαρακι της....την σφυροκοπησα δυνατα για καμποσα λεπτα και εχυσα μεσα της με την συνοδεια των δικων της βογγητων....
επικο γαμησι με δυο λογια και vfm....για το πενηνταρικο που στην αθηνα ειναι στην τελικη ενα απλο προγραμμα.....κλαααααααψτε αθηναιοι λοιπον...τετοιο μωρο δεν εχετε.....