Νέα

Villa Erotica - Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 558
  • Εμφανίσεις 116K
  • Ετικέτες
    λάρισα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

αυτην την τζωρτζια δεν την εχω φαει φιλε....παντως να σαι καλα που προειδοποιεις οτι δεν αξιζει.....παντως εχει αλλα αστερια πχ ελβιρα και μονικα αν διαβαζεις το φορουμ και τις κριτικες που αξιζουν σιγουρα παραπανω.....αυτην δεν την ειχα τσεκαρει για να γραψω....μαλλον καινουρια θα ειναι....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισκεψη κατα τις 12....η κατερινουλα και η γαλλιδα γυμνασμενη προμιλφ θεα ελβιρα που τα κανει ολα.....αναλυτικοτερα σε κριτικη που θα ανεβει εντος της ημερας......

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Kάτι καλό για Τετάρτη πρωι τι έχεις να προτείνεις;
:fuck1:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αποψινο μετα τις 7 περασμα......ηταν η αννα,η κατερινα και η μονικα...περασα στην τελευταια με την οποια εχει αναπτυχθει μια καλη χημεια στο γαμησι συν οτι εχει τις φυσικες βυζαρες που με τρελαινουν....καναμε ενα προγραμματακι με δυο εκτονωσεις....πολυ καλα προκαταρκτικα με γλειψιμο στο στηθος μου,φιλακια στον λαιμο και κανα δυο τρια πεταχτα στο στομα ενω εκβιασα και ενα δυο γλωσσοφιλα που προσπαθησε με ευγενεια να αποφυγει...αλλα τελικα ενεδωσε και μου δωσε κανα δυο βαθια υγρα φιλια...
την εγλειψα και γω αρκετη ωρα και αν και φεικ μαλλον ειχε καλη συμμετοχη...γαμησι με τρεις εναλλαγες στασεων και με το κορμι της να παιρνει οποια θεση με βολευε...πολυ ευελικτη παρολο που δεν ειναι και καμια κοκκαλαιαρα αλλα ευχαριστιεσαι να αγκαλιαζεις ενα φυσικο ωραιο σωμα...η κωλαρα της υπεροχη σε ολες τις θεσεις και τα μπουτακια της και οι γαμπες της βελουδο...
στο ενδιαμεσο μασαζ οχι βεβαια περιτεχνο σαν της ελβιρας αλλα καυλωτικο με φιλακια στην πλατη μου μεχρι και δαγκωματακια....δεν ηθελε και πολυ λοιπον να ξανασηκωθει το ιστιο για μια δευτερη συνεδρια που την ξεκινησε με πιπα αφου διαπιστωσε πως αυτη ηταν η μονη θεραπεια για την καυλωμενη και σηκωμενη πουτσα μου...η πιπα της ειναι καλη αλλα οχι τελεια....υστερει λιγο σε τεχνικη...τεσπα καναμε και ενα ακομη 69 και αφου την σφυροκοπησα ωρα ξανα με τελειωσε με το μαγικο και ακουραστο χερακι της οπως της ζητησα...
στο τελος αγκαλιτσες,κουβεντουλα και πολυ ζεστη γενικα συμπεριφορα.....ευχαριστο κοριτσι που χαιρεσαι να βρισκεσαι μαζι της ξανα και ξανα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καινουρια αποκτηματα στην βιλα....

ελενα μια κοπελιτσα συμπαθητικη με καλο κορμακι,λιγο χαλαρο,ασπρη επιδερμιδα και καστανοξανθο προς το μακρυ μαλλι που δεν δοκιμασα ομως γιατι περασα στην....

νικολετα....μελανουρι κοντοπουτανο με μακρυ μαυρο μαλλι,εντυπωσιακα λατιν χαρακτηριστικα,πολυ πικαντικη φατσουλα με σεξι ελιτσα στο ανω χειλακι.....απο ρουμανια μου δηλωσε.....η μαμα της δηλαδη και ο μπαμπας απο τουρκια εξου και τα καπως ανατολιτικα εως λατιν χαρακτηριστικα...κοντουλα αλλα με τελειο και γυμνασμενο σωματακι...μιλαει μονο αγγλικα δυστυχως οποτε μονο ετσι θα συνεννοηθειτε....

δουλευε παλιοτερα ισπανια σε κατι σαν ερωτικα κλαμπ μου ειπε και τωρα ηταν πρωτη της μερα στο μαγαζι....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επι της ουσιας εσταξα 50 ευρω για προγραμμα με 69 και δεν τα κλαψα καθολου....

αφθονα προκαταρκτικα με φιλια χαδια και φουλ gfe συμπεριφορα,μεχρι και καποια γλωσσοφιλα,γλειφομουνι και με αυτην στημενη στα τεσσερα να γλειφεις μεχρι την κωλοτρυπιδουλα της και σε κανονικη θεση,γλειψιμο στις φυσικες μεγαλουτσικες αναλογικα με το σωμα  βυζαρες της...και αφου τσεκαρα λιγο προθεσεις αφησα το δαχτυλο μου να μπει μεσα στο μουνακι της...

δεν εδειξε σημαδια αρνησης και προχωρησα σε κανονικη του διεισδυση και αρχισα ενα fingerfucking που οχι μονο δεν εμποδισε αλλα εδειξε να απολαμβανει κιολας σε μεγαλο βαθμο...

μετα ηταν η σειρα μου οπως μου ειπε,ξαπλωσα περασε αριστα την μπλε  :think: χρωματιστη καποτα(δεν ξερω αν ηταν και με γευση) με το στομα και ξεκινησε μια πιπα πολυ καλη και βαθια αλλα χωρις να γλειψει μπαλες παροτι ημουν φρεσκοπλυμενος και καθαρος....

μετα την αφησα αρχικα να ανεβει αυτη απο πανω οπου τα κουνηματα της ηταν τελεια και για τελειωμα την εστησα στα τεσσερα να βλεπω το ωαραιο κωλαρακι της....την σφυροκοπησα δυνατα για καμποσα λεπτα και εχυσα μεσα της με την συνοδεια των δικων της βογγητων....

επικο γαμησι με δυο λογια και vfm....για το πενηνταρικο που στην αθηνα ειναι στην τελικη ενα απλο προγραμμα.....κλαααααααψτε αθηναιοι λοιπον...τετοιο μωρο δεν εχετε..... :grin: :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ξεχασα να αναφερω.....καμια απ τις δυο δεν κανει πρωκτικο δυστυχως.... :tickedoff:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
Χτες...εξορμηση στην Λαρισσα, πηγαμε πρωτα βιλα οπου ηταν στο πρωτο σπιτακι απο το παρκιν η ξανθια Κορινα, αφρατη αερατη πιτσιρικα...στο μεσαιο σπιτακι μια ξανθια τοπλες, φατσα μετρια, ονομα δεν μαθαμε, και στο τελευταιο σαν να μου φανηκε οτι ηταν ή η Κατερινα ή η Τζωρτσια, κοντα ξανθα μαλια μαλον πιασμενα πισω τα ειχε, ηρθε μας χερετησε και εφυγε σφαιρα, ο φωτισμος πολυ σκοτινος ιδιως στα ακριανα σπιτακια θελεις φακο για να δεις τα κοριτσια στην υποδοχη...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Χτες...εξορμηση στην Λαρισσα, πηγαμε πρωτα βιλα οπου ηταν στο πρωτο σπιτακι απο το παρκιν η ξανθια Κορινα, αφρατη αερατη πιτσιρικα...στο μεσαιο σπιτακι μια ξανθια τοπλες, φατσα μετρια, ονομα δεν μαθαμε, και στο τελευταιο σαν να μου φανηκε οτι ηταν ή η Κατερινα ή η Τζωρτσια, κοντα ξανθα μαλια μαλον πιασμενα πισω τα ειχε, ηρθε μας χερετησε και εφυγε σφαιρα, ο φωτισμος πολυ σκοτινος ιδιως στα ακριανα σπιτακια θελεις φακο για να δεις τα κοριτσια στην υποδοχη...
κορινα μπηκες καθολου;παντως εμφανισιακα σκιζει....την ειχα παρει καιρο πριν αλλα εχει καιρο να την ξαναπετυχω.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αστεράκι...

Μέσος όρος:

8.4
Εμφάνιση κοπέλας:

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου:

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:

8.0
Πρόσβαση/Parking:

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:

9.0
Σας βοήθησε αυτή η κριτική;
Ευχαριστούμε για την ψήφο σας.
από gl
June 16, 2010
Στους top 10 Αξιολογητές
Link κριτικής
Δείτε όλες τις κριτικές για την Κορίνα/Ιζαμπέλ
Δες όλες τις κριτικές μου
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

8 στους 10 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
βραδινη επισκεψη στις βιλες παρα το μουντιαλ και την ζεστα

καλυτερα βεβαια γιατι δεν ειχε και πολυ κοσμο...δουλευαμ οι :κατερινα,τζενη η ψηλη ξανθια ελληνιδα και η περιβοητη κορινα-ιζαμπελ που δεν ειχα δει τις προαλλες αφου ο συναγωνιστης την ειχε παρει πριβε μισαωρο
το μωρο ειναι κανονικου αναστηματος,ξανθια,με μακρυ μαλλι,δεμενο και γυμνασμενο σωματακι,κωλαρακι και μπουτακια αψογα,χυτα,βυζακι φυσικο ικανοποιητικου μεγεθους,και μπηκε στο δωματιο φορωντας μονο ενα εσωρουχο απο αυτα που εχουν σαν κροσσια δεν ξερω πως τα λεν...τοπλες απο πανω...
προσχαρη και ευδιαθετη.ειχα παρει με πενηνταρικο για 69 που το τιμησε αψογα και την εγλειψα και σε κλασικη σταση και σε κανονικο 69 αφου πρωτα της περιποιηθηκα τα βυζακια της και τις ρωγιτσες της ενω η ιδια δεν εκανε κανενος ειδους προκαταρκτικο

πεντακαθαρη παντως και πολυ αρωματισμενη παντου....οφειλω να πω
η πιπα της αρκετα καλη,περασμα καποτας με το στομα και πολυ πολυ βαθια....καμια επαφη με δοντια,πιπα κανονικη και οχι αεροπιπα και γλειψιμο κεφαλιου...

δεν ανεβηκε απο πανω αλλα στα τεσσερα ηταν πολυ ανοιχτη και στηθηκε καλα..το μουνι βεβαια ειτε ειναι λιγο χαλαρο η εβαλε πολυ κρεμα πριν χωρις να το αντιληφθω δεν ειχε και πολυ στενη αισθηση αλλα τεσπα την εχυσα μετα απο καλο σφυροκοπημα

με χαιρετησε ευγενικα και εφυγε...δυναται να ξαναπροτιμηθει συνεπως και στα θετικα της προσμετραω το οτι δεν γκρινιαξε για τον χρονο

απο οτι μου ειπε εχει δουλεψει αθηνα στην φυλης πριν δυο χρονια,πλατεια καραισκακη και τελευταια πατρα και ηρακλειο...

αν την ξερει καποιος και καταλαβε ποια ειναι ας μας πει την δικη του εμπειρια...πρωκτικο και ακαποτο τσιμπουκι δεν κανει την ρωτησα...

αυτα απο αποψε..

την εχει δοκιμασει κανεις αλλος απο αθηνα ή αλλου; :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
κορινα μπηκες καθολου;παντως εμφανισιακα σκιζει....την ειχα παρει καιρο πριν αλλα εχει καιρο να την ξαναπετυχω.....

Ρεσυ πολυ σκοταδι ειχε μεσα.!! οικονομια στο ρευμα κανουνε??? :2funny: ...μετα βιας ξεχωρηζαμε την κοπελα, προσωπο δεν συγγρατησα, απο σωματακι μου φανηκε γεματουλα λιγο...την επομενη φορα θα την εχω στα υποψην...μπορει να ξανακατευω το σκ. ;)

ΥΓ, Η αλλη η μελαχρινη στον οικο μηπως καταλαβες ποια ειναι, ωραιο κοριτσακι φενοταν...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρεσυ πολυ σκοταδι ειχε μεσα.!! οικονομια στο ρευμα κανουνε??? :2funny: ...μετα βιας ξεχωρηζαμε την κοπελα, προσωπο δεν συγγρατησα, απο σωματακι μου φανηκε γεματουλα λιγο...την επομενη φορα θα την εχω στα υποψην...μπορει να ξανακατευω το σκ. ;)

ΥΓ, Η αλλη η μελαχρινη στον οικο μηπως καταλαβες ποια ειναι, ωραιο κοριτσακι φενοταν...
αν λες για το αλλο σπιτι το καινουριο μαλλον λες την χριστινα την ισπανιδα με μαυρο μαλλι ποτε το ισιαζει ποτε το χει περμαναντ....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
αν λες για το αλλο σπιτι το καινουριο μαλλον λες την χριστινα την ισπανιδα με μαυρο μαλλι ποτε το ισιαζει ποτε το χει περμαναντ....

αρα και το Χριστινακι αξιζει μια καταθεση... :knockinb:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πριν λιγο στην βιλα.....στις επαλξεις η κατερινα,χαλαρη στην ξυλινη πολυθρονα εξω στην αυλη,ενα τσουρμο πιτσιρικαδες να χουν σχηματισει ουρα εξω απο την μονικα στο μεσαιο σπιτακι και στο τριτο η αννα απο ρουμανια....

αλλη αννα τωρα αυτη....γιατι εχουμε γεμισει αννες εδω που τα λεμε......ξανθια,κοντο καρε μαλλι,αδυνατο σωματακι,ομορφο προσωπακι και καλοσχηματισμενο αλλα οχι πολυ στρογγυλο πατουρι...

βυζακι φυσικο και πολυ στητο και ικανοποιητικου μεγεθους και υφης αναλογικα με το αδυνατο της σωμα...

εχει καναν μηνα λαρισα αλλα δουλευε παλια αθηνα,ισως καποιοι συναγωνιστες απο την περιγραφη την καταλαβουν....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στο προκειμενο...απο τριαντα το απλο,πενηντα με γλειφομουνι και κανει και γυμνο τσιμπουκι...

εσκασα εκατο ευρω για 69 και γυμνο τσιμπουκι αλλα γενικα τα κλαιω...περα απο την πιπα που οντως ηταν πανεπιστημιακου επιπεδου και ομοια της δεν μου χουν κανει παρα ελαχιστες φορες,δειγμα φοβερης εμπειριας αλλα και τεχνικης η γκομενα δεν ειχε καθολου διαθεση και οερξη ουτε για ΦΟΡΠΛΕΙ ουτε για τιποτα...ενα εμπειρο κομοδινο θα το ελεγα λοιπον που κανει οτι κανει απλα απο επαγγελματισμο....

δεν εβγαλε καθολου παθος καικαυλωτικη διαθεση....τα προκαταρκτικα της μια πεοχειρομαλαξη μονο κι αυτη σαν να πιανε δεν ξερω και γω τι....
με εβαλε μαλιστα και να με πλυνει στον νιπτηρα ενοψει της γυμνης πιπας αν και φρεσκομπανιαρισμενος...τεσπα αυτο δεν με ενοχλει τοσο....
στο γλειφομουνι με κοιταζε σαν αποβλακωμενη,στην πιπα οπως προανεφερα ηταν εργατρια,στο στησιμο και απο μπρος και απο πισω τελεια χωρις πολλες κρεμες και στενη αλλα ουτε ενα κιχ...κατι ανασες μονο και τιποτα αλλο.....

γενικα δεν λεω οτι δεν αξιζε καθολου αλλα δεν θα την ξανατιμησω μαλλον ποτε...Απο μενα μαυρο και αντε γεια.....

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Συνάδελφοι, δεν έχω παει ποτέ στη villa και λέμε να την επισκευτούμε με έναν φίλο που σπουδάζει στη Λάρισα. Επειδή είδα ότι είναι ολόκληρο συγκρότημα, μπορεί κανείς αν στο φινάλε δε γουστάρει να γαμήσει, να κάνει μια απλή μπουρδελότσαρκα? Τι θα πει όμως για να μην τον πάρουν με τις πέτρες? Ήρθα, είδα και γειά σας, καμία από τις 10 δε μου άρεσε?  :think: Τα φώτα σας παρακαλώ...  :helpplea:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Συνάδελφοι, δεν έχω παει ποτέ στη villa και λέμε να την επισκευτούμε με έναν φίλο που σπουδάζει στη Λάρισα. Επειδή είδα ότι είναι ολόκληρο συγκρότημα, μπορεί κανείς αν στο φινάλε δε γουστάρει να γαμήσει, να κάνει μια απλή μπουρδελότσαρκα? Τι θα πει όμως για να μην τον πάρουν με τις πέτρες? Ήρθα, είδα και γειά σας, καμία από τις 10 δε μου άρεσε?  :think: Τα φώτα σας παρακαλώ...  :helpplea:
κανεις δεν προκειται να σε ενοχλησει...μπαινεις παρκαρεις βλεπεις τα σπιτακια που ειναι χωριστα ετσι κι αλλιως και αν δεν θες φευγεις.....

στην τελικη αν σε ζαλισει κανενας πες οτι εισαι ξενος περαστικος και θα πας να τσεκαρεις τι παιζει και στα αλλα σπιτακια στην αμφιθεα και αν ειναι θα ξαναγυρισεις....

ιδιας ιδιοκτησιας ειναι οποτε κλαιν και για αυτους....γενικα ομως δεν ειναι πιεστικοι και ειναι ευγενικοι με τον κοσμο....

ασε που αργοτερα που εχει κρυο και θα χειμωνιασει δεν ειναι και κανενας εξω να καθεται στην αυλη οποτε ειναι σαν να πηγαινεις μπουρδελοτσαρκα μικρη απο σπιτακι σε σπιτακι.....τα οποια εχουν κουδουνι και κλειδωμενη πορτα τις περισσοτερες φορες πληροφοριακα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom