Νέα

Villa Erotica - Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 558
  • Εμφανίσεις 116K
  • Ετικέτες
    λάρισα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
και στην ερωτηση του φιλου gl μολισ εμαθα ενημερωνο.η βιολετα κανει κολαρακι στα 100ε.η ντιανα οχι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
βιολετα και αννα πρωι σημερα......προτεινω βιολετα για οσους δεν δοκιμασαν....μην κολλησετε στην εμφανιιση

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν ειναι χαλια....απλα μετρια.....αλλα ενταξει μεταξυ των δυο χωρις να ξερεις πας αννα....αν ξερεις τι κανει η καθεμια μεσα στο δωματιο πας βιολετα....βαθια γλωσσοφιλα,αγριο σεξ,δαχτυλα εντος εκτος και επι τα αυτα μπρος πισω και αν την καλογλειψεις χυνει δυνατα....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
δεν ειναι χαλια....απλα μετρια.....αλλα ενταξει μεταξυ των δυο χωρις να ξερεις πας αννα....αν ξερεις τι κανει η καθεμια μεσα στο δωματιο πας βιολετα....βαθια γλωσσοφιλα,αγριο σεξ,δαχτυλα εντος εκτος και επι τα αυτα μπρος πισω και αν την καλογλειψεις χυνει δυνατα....
:o :o :o :o :o

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισκεψη σημερα βραδυ στην βιλα και δουλευαν η αννα,η λαουρα η ισπανιδουλα(γνωστες και οι δυο απο παλιες μου κριτικες) και μια καινουρια για μενα τουλαχιστον παρουσια η αννουσκα.... :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αννουσκα λοιπον απο την ουκρανια....28 χρονη κοπελα με ξανθο με ανταυγειες μαλλι,πολυ ομορφο προσωπο και ματια,πολυ καλα ελληνικα αφου εχει 15 χρονια στην Ελλαδα οπως μου ειπε,σωματακι προς το γεματο αλλα δεν την λες παχια,μικρο βυζακι αλλα με πεταχτη ρωγα,ωραιο κωλαρακι με λιγο κυτταριτιδα αλλα γενικα μια ωραια και καυλωτικη παρουσια,λευκη επιδερμιδα και πεντακαθαρη

δουλευε και παλια φυλης σε μπουρδελακι οπως μου ειπε....ισως καποιοι αθηναιοι συναγωνιστες να την αναγνωρισουν απο τα γραφομενα μου....

προγραμματα...30 απλο,50 το 69,75 τεταρτο και με μασαζ,100 πρωκτικο ή ελευθερο στοματικο και με 200 ευρω δυο εκτονωσεις με πρωκτικο και γυμνο στοματικο και γλειφομουνι...ειναι και το προγραμμα που πηρα μεν γιατι ηθελα ολο το πακετακι αλλα θα το πω...ειναι πολυ τσιμπημενο και κατι πρεπει να γινει με τις τιμες αν θελουν να μας βλεπουν πιο συχνα...

πολυ καλη και δυνατη συμμετοχη,αφθονα προκαταρκτικα,φιλακια και χαδια παντου,απεφυγε με τροπο γλωσσοφιλα και φιλια στο στομα..πιπα καλη με περασμα καποτας με το στομα αλλα βαζει και λιγο δοντι...γενικα ομως τσιμπουκωνει καλα,βαθια και αγρια ενω γλειφει και τα μπαλακια με δυνατα ρουφηγματα

ανεβηκε απο πανω,κουνιεται πολυ καλα ενω ρουφαει και το στηθος σου,κρεμα στο μουνακι δεν εβαλε αρχικα και ειχαμε καλη αισθηση

απο κωλαρακι καναμε και σε ιεραποστολικο και στα τεσσερα...ουτε σφιχτη να σου σπαει τα αρχιδια μεχρι να διεισδυσεις ουτε πολυ χαλαρη...ιδανικα σφιχτη θα ελεγα....την ξεκωλιασα καλα και ενω φανηκε να ποναει της αρεσε κιολας οπως μου ειπε...γενικα δεν το πολυ κανει λεει αυτο το προγραμμα και ημουν και πρωτος σημερα οποτε ηταν καλη φαση....

μασαζακι πολυ καλο στα ενδιαμεσα,επαγγελματικο...

η δευτερη σηκωμαρα δεν αργησε να ερθει με τα προκλητικα της φιλια και χαδια και αφου καταπιε βαθια τον πουτσο μου και καναμε και ενα ωραιο 69 με γλειψιμο και στις δυο τρυπουλες της την καρφωσα ξανα μεχρι την δευτερη ολοκληρωση σε ολες παλι τις στασεις....ο τροπος που σε κοιταει οταν την γαμας αλλα και η γενικοτερη χαλαρη της διαθεση για κουβεντουλα και η οικειοτητα που βγαζει οταν την γαμας της δινει ευσημα καλου gfe....

προσωπικα θα μπορουσα να την ξανατιμησω ανετα καθοτι ειναι μια ομορφη παρουσια,γαμιεται καλα,δινει και κωλο και ειναι πολυ καθαρη...την προτεινω σε οσους δεν την εχουν τιμησει μεχρις στιγμης...

κατα τα αλλα δουλεια και κοσμο ειχε αρκετο θα ελεγα ,προφανως λογω ημερων και γενικοτερης χαλαρωσης και διαθεσης για πορνοεκτονωσεις.....

Smogi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
8
Like
169
Πόντοι
1
επισκεψη σημερα βραδυ στην βιλα και δουλευαν η αννα,η λαουρα η ισπανιδουλα(γνωστες και οι δυο απο παλιες μου κριτικες) και μια καινουρια για μενα τουλαχιστον παρουσια η αννουσκα.... :rockon:

Αννουσκα-μπουτουσκα-καυλουσκα...ετσι μου συστηθηκε..η αννα που λες ηταν απεναντι απο την αννουσκα??

Smogi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
8
Like
169
Πόντοι
1
εσυ σε ποια περασες;
Δεν περασα σε καμια...ειχα σημερα ορεξη για ενα γυμνο τσιμπουκακι αλλα τα 100 μου φανηκαν πολλα..απλως δεν ειδα την κοπελα στο μεσαιο σπιτι και ελεγα μηπως δεν ειδα την λαουρα..εχεις τιποτα να προτεινεις για κεντρο??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν περασα σε καμια...ειχα σημερα ορεξη για ενα γυμνο τσιμπουκακι αλλα τα 100 μου φανηκαν πολλα..απλως δεν ειδα την κοπελα στο μεσαιο σπιτι και ελεγα μηπως δεν ειδα την λαουρα..εχεις τιποτα να προτεινεις για κεντρο??
για κεντρο δεν ξερω τι παιζει σημερα...δεν πηγα καθολου τελευταια....τα λεφτα οπως λες ειναι πολλα για γυμνο....για λωκο ας πουμε οτι καπως τρωγονται.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μεταξυ μας...πολλα ειναι..στα χανια εχω φουλ προγραμμα...γυμνο,γλυψειμο και πρωκτικο με ενα 50αρικο...αν μπεις στο θρεντ θα δεις και την κριτικη... ...
μεταξυ μας.... ;)η ιδια κοπελα μου λεει οτι τα ιδια πραγματα στην φυλης τα εκανε με πολυ χαμηλοτερη τιμη....προφανως πληρωνεις την επιχειρηση,το λεγομενο νταβατζηλικι,το γεγονος οτι ειναι και καλα στουντιο,ε νταξει την καθαριοτητα και τις λιγο καλυτερες συνθηκες κρεβατιου και σεντονιου ας πουμε(αν και τα δωματια στην βιλα δεν εχουν ουτε ντουζ εδω που τα λεμε πραγμα απαραδεκτο για στουντιο  :tickedoff:  )

προφανως εχεις δικιο....την κριτικη σου την ειδα

Smogi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
8
Like
169
Πόντοι
1
Ευτυχως αυριο θα κατηφορησω προς την Αθηνα...οποτε ελπιζω να βρω κατι καλο...αλλα και σημερα αν παω κεντρο θα δωσω ρεπορτο...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σημερα πρωι ηταν η ντιανα η ρωσιδα με το μελι ξανθο μαλλι,μικρομεσαιο βυζακι,γυμνασμενο σωμα με κοιλιακους και η αννουσκα που την περιεγραψα και προχτες....κανουν και ντουετο...

βραδινες θα ειναι η ελενα ,η αννα και μια που δεν ξερω και θελω να διερευνησω μελλοντικα μια σουλα καινουρια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στην βιλα πρωινες σημερα η αννιουσκα και η ελενα και στο κεντρο μονο ανοιχτο ενα στην βυρωνος με την μαριαννα που ηταν παλια και τρικαλα,την αγαπημενη του κοστρικ αν θυμαμαι καλα....που δινει και κουλουρι στα πενηντα,30 απλο και κανει και ακαποτη πιπα παλι με ενα 20ευρω συν.....
βελτιωμενη ελαφρως απο εμφανιση με μια ανταυγεια καστανη στο μαυρο μακρυ μαλλι της και μποτα ως το γονατο δερματινη μαυρη...

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
τελικα αυτην ητανε εεε.αφου περασεσ δεν το εριξεσ και να πουτσο το κοριτσι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ελενα και αννιουσκα πρωινες στην βιλα σημερα.....η δευτερη δινει και κουλουρακι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom