piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
και στην ερωτηση του φιλου gl μολισ εμαθα ενημερωνο.η βιολετα κανει κολαρακι στα 100ε.η ντιανα οχι.
βιολετα και αννα πρωι σημερα......προτεινω βιολετα για οσους δεν δοκιμασαν....μην κολλησετε στην εμφανιιση
δεν ειναι χαλια....απλα μετρια.....αλλα ενταξει μεταξυ των δυο χωρις να ξερεις πας αννα....αν ξερεις τι κανει η καθεμια μεσα στο δωματιο πας βιολετα....βαθια γλωσσοφιλα,αγριο σεξ,δαχτυλα εντος εκτος και επι τα αυτα μπρος πισω και αν την καλογλειψεις χυνει δυνατα....
:o :o :o :o :oδεν ειναι χαλια....απλα μετρια.....αλλα ενταξει μεταξυ των δυο χωρις να ξερεις πας αννα....αν ξερεις τι κανει η καθεμια μεσα στο δωματιο πας βιολετα....βαθια γλωσσοφιλα,αγριο σεξ,δαχτυλα εντος εκτος και επι τα αυτα μπρος πισω και αν την καλογλειψεις χυνει δυνατα....
επισκεψη σημερα βραδυ στην βιλα και δουλευαν η αννα,η λαουρα η ισπανιδουλα(γνωστες και οι δυο απο παλιες μου κριτικες) και μια καινουρια για μενα τουλαχιστον παρουσια η αννουσκα....
εσυ σε ποια περασες;Αννουσκα-μπουτουσκα-καυλουσκα...ετσι μου συστηθηκε..η αννα που λες ηταν απεναντι απο την αννουσκα??
Δεν περασα σε καμια...ειχα σημερα ορεξη για ενα γυμνο τσιμπουκακι αλλα τα 100 μου φανηκαν πολλα..απλως δεν ειδα την κοπελα στο μεσαιο σπιτι και ελεγα μηπως δεν ειδα την λαουρα..εχεις τιποτα να προτεινεις για κεντρο??εσυ σε ποια περασες;
για κεντρο δεν ξερω τι παιζει σημερα...δεν πηγα καθολου τελευταια....τα λεφτα οπως λες ειναι πολλα για γυμνο....για λωκο ας πουμε οτι καπως τρωγονται.....Δεν περασα σε καμια...ειχα σημερα ορεξη για ενα γυμνο τσιμπουκακι αλλα τα 100 μου φανηκαν πολλα..απλως δεν ειδα την κοπελα στο μεσαιο σπιτι και ελεγα μηπως δεν ειδα την λαουρα..εχεις τιποτα να προτεινεις για κεντρο??
μεταξυ μας.... ;)η ιδια κοπελα μου λεει οτι τα ιδια πραγματα στην φυλης τα εκανε με πολυ χαμηλοτερη τιμη....προφανως πληρωνεις την επιχειρηση,το λεγομενο νταβατζηλικι,το γεγονος οτι ειναι και καλα στουντιο,ε νταξει την καθαριοτητα και τις λιγο καλυτερες συνθηκες κρεβατιου και σεντονιου ας πουμε(αν και τα δωματια στην βιλα δεν εχουν ουτε ντουζ εδω που τα λεμε πραγμα απαραδεκτο για στουντιο )Μεταξυ μας...πολλα ειναι..στα χανια εχω φουλ προγραμμα...γυμνο,γλυψειμο και πρωκτικο με ενα 50αρικο...αν μπεις στο θρεντ θα δεις και την κριτικη... ...
εεε....ενα γεια το ριξατελικα αυτην ητανε εεε.αφου περασεσ δεν το εριξεσ και να πουτσο το κοριτσι.