την πηδαγατε? αυτη απ το εισαι το ταιρι μου ειναι...
fantaros25 Μέλος Εγγρ. 17 Ιουλ 2008 Μηνύματα 1.589 Κριτικές 1 Like 0 Πόντοι 16 19 Μαΐ 2010 #2 αν απειλειται το ειδος με εξαφανιση, και ειμαι μεθυσμενος... ναι
Επισκέπτης 19 Μαΐ 2010 #3 fantaros25 έγραψε: αν απειλειται το ειδος με εξαφανιση, και ειμαι μεθυσμενος... ναι Κλικ για ολόκληρη προβολή... ελα τωρα... μεταξυ μας
fantaros25 έγραψε: αν απειλειται το ειδος με εξαφανιση, και ειμαι μεθυσμενος... ναι Κλικ για ολόκληρη προβολή... ελα τωρα... μεταξυ μας
Interceptor Μέλος Εγγρ. 11 Αυγ 2009 Μηνύματα 1.868 Κριτικές 5 Like 4 Πόντοι 16 19 Μαΐ 2010 #4 νώντας έγραψε: την πηδαγατε? αυτη απ το εισαι το ταιρι μου ειναι... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τώρα με την αγαμία λόγω οικονομικής κρίσης το σκέφτομαι
νώντας έγραψε: την πηδαγατε? αυτη απ το εισαι το ταιρι μου ειναι... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τώρα με την αγαμία λόγω οικονομικής κρίσης το σκέφτομαι
S Steven_1 Μέλος Εγγρ. 6 Δεκ 2007 Μηνύματα 2.658 Κριτικές 3 Like 21 Πόντοι 16 19 Μαΐ 2010 #5 νώντας έγραψε: ελα τωρα... μεταξυ μας Κλικ για ολόκληρη προβολή... Νωντα ειπαμε kinky αλλα οχι κ ετσι
νώντας έγραψε: ελα τωρα... μεταξυ μας Κλικ για ολόκληρη προβολή... Νωντα ειπαμε kinky αλλα οχι κ ετσι
P prowler7 Σπουδαίος Εγγρ. 10 Αυγ 2009 Μηνύματα 3.625 Κριτικές 29 Like 177 Πόντοι 2.945 19 Μαΐ 2010 #6 καλυτερα να με τρωγε η μαλακια!!!!αν ειναι δυνατον μπαζα τετοιου τυπου και βογιατζακη,τρυφιδου κανουν καριερα μονο γι αλλους λογους..οπως οι γκει εινα πραγμα...
καλυτερα να με τρωγε η μαλακια!!!!αν ειναι δυνατον μπαζα τετοιου τυπου και βογιατζακη,τρυφιδου κανουν καριερα μονο γι αλλους λογους..οπως οι γκει εινα πραγμα...
fantaros25 Μέλος Εγγρ. 17 Ιουλ 2008 Μηνύματα 1.589 Κριτικές 1 Like 0 Πόντοι 16 19 Μαΐ 2010 #7 νώντας έγραψε: ελα τωρα... μεταξυ μας Κλικ για ολόκληρη προβολή... μεταξυ μας... παλι οχι... δε βλεπω σε τι υπερτερει απο τη χουφτα μου, αν ειχα μονο αυτες τις επιλογες...
νώντας έγραψε: ελα τωρα... μεταξυ μας Κλικ για ολόκληρη προβολή... μεταξυ μας... παλι οχι... δε βλεπω σε τι υπερτερει απο τη χουφτα μου, αν ειχα μονο αυτες τις επιλογες...
Interceptor Μέλος Εγγρ. 11 Αυγ 2009 Μηνύματα 1.868 Κριτικές 5 Like 4 Πόντοι 16 19 Μαΐ 2010 #8 fantaros25 έγραψε: μεταξυ μας... παλι οχι... δε βλεπω σε τι υπερτερει απο τη χουφτα μου, αν ειχα μονο αυτες τις επιλογες... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μπορεί να κάνει καλές πίπες τύπε
fantaros25 έγραψε: μεταξυ μας... παλι οχι... δε βλεπω σε τι υπερτερει απο τη χουφτα μου, αν ειχα μονο αυτες τις επιλογες... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μπορεί να κάνει καλές πίπες τύπε
Επισκέπτης 19 Μαΐ 2010 #9 fantaros25 έγραψε: μεταξυ μας... παλι οχι... δε βλεπω σε τι υπερτερει απο τη χουφτα μου, αν ειχα μονο αυτες τις επιλογες... Κλικ για ολόκληρη προβολή... εχει μουνι
fantaros25 έγραψε: μεταξυ μας... παλι οχι... δε βλεπω σε τι υπερτερει απο τη χουφτα μου, αν ειχα μονο αυτες τις επιλογες... Κλικ για ολόκληρη προβολή... εχει μουνι
boomb Ενεργό Μέλος Εγγρ. 4 Ιαν 2009 Μηνύματα 16.435 Like 18 Πόντοι 166 19 Μαΐ 2010 #10 Αισχρή τύπισσα. αν δε μιλούσε, μπορεί. αλλά και πάλι, έχει την ξινομούρη της... μπα, με τίποτα. καλύτερα η χούφτα, φαντάρε, συμφωνώ.
Αισχρή τύπισσα. αν δε μιλούσε, μπορεί. αλλά και πάλι, έχει την ξινομούρη της... μπα, με τίποτα. καλύτερα η χούφτα, φαντάρε, συμφωνώ.
Επισκέπτης 19 Μαΐ 2010 #11 boomb έγραψε: Αισχρή τύπισσα. αν δε μιλούσε, μπορεί. αλλά και πάλι, έχει την ξινομούρη της... μπα, με τίποτα. καλύτερα η χούφτα, φαντάρε, συμφωνώ. Κλικ για ολόκληρη προβολή... οπως ηρθες *και μην τολμησει αλλο βρωμομουνο να ποσταρει
boomb έγραψε: Αισχρή τύπισσα. αν δε μιλούσε, μπορεί. αλλά και πάλι, έχει την ξινομούρη της... μπα, με τίποτα. καλύτερα η χούφτα, φαντάρε, συμφωνώ. Κλικ για ολόκληρη προβολή... οπως ηρθες *και μην τολμησει αλλο βρωμομουνο να ποσταρει
Interceptor Μέλος Εγγρ. 11 Αυγ 2009 Μηνύματα 1.868 Κριτικές 5 Like 4 Πόντοι 16 19 Μαΐ 2010 #12 Πιστεύω οτι επί του θέματος ΠΡΕΠΕΙ να τοποθετηθεί ο bbwlover
boomb Ενεργό Μέλος Εγγρ. 4 Ιαν 2009 Μηνύματα 16.435 Like 18 Πόντοι 166 19 Μαΐ 2010 #13 νώντας έγραψε: οπως ηρθες *και μην τολμησει αλλο βρωμομουνο να ποσταρει Κλικ για ολόκληρη προβολή... γιατί θα ζηλέψει το βικάκι?
νώντας έγραψε: οπως ηρθες *και μην τολμησει αλλο βρωμομουνο να ποσταρει Κλικ για ολόκληρη προβολή... γιατί θα ζηλέψει το βικάκι?
P pristine Μέλος Εγγρ. 26 Νοε 2007 Μηνύματα 6.666 Like 8 Πόντοι 66 19 Μαΐ 2010 #14 Τσιμπητέ, μόνο σε μία περίπτωση. Αν το αμέσως καλύτερο θηλυκό μετά τη χούφτα είναι η καρύδα - καλύτερα να γαμούσα τη Βίκυ.
Τσιμπητέ, μόνο σε μία περίπτωση. Αν το αμέσως καλύτερο θηλυκό μετά τη χούφτα είναι η καρύδα - καλύτερα να γαμούσα τη Βίκυ.
osie.0909 Μέλος Εγγρ. 7 Νοε 2007 Μηνύματα 5.347 Κριτικές 2 Like 8 Πόντοι 66 19 Μαΐ 2010 #15 το πέος μου μέχρι σήμερα έζησε με αξιοπρέπεια. καλύτερα να τον κόψω και να τον πετάξω στα σκυλιά.
Επισκέπτης 19 Μαΐ 2010 #17 εμενα καλη παντως μου φαινεται. δε θα την πηδουσα, αλλα παρεα θα μπορουσαμε να κανουμε. ε μην την στεναχωρησω..
εμενα καλη παντως μου φαινεται. δε θα την πηδουσα, αλλα παρεα θα μπορουσαμε να κανουμε. ε μην την στεναχωρησω..
boomb Ενεργό Μέλος Εγγρ. 4 Ιαν 2009 Μηνύματα 16.435 Like 18 Πόντοι 166 19 Μαΐ 2010 #18 velvy έγραψε: εμενα καλη παντως μου φαινεται. δε θα την πηδουσα, αλλα παρεα θα μπορουσαμε να κανουμε. ε μην την στεναχωρησω.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... μπλεεεεεεεεεεεργκ έλεος με τα σύνδρομα της μητέρας τερέζας άμα είναι να έκανες παρέα με την υστερικιά πες το να σε διαγράψω από όλες τις λίστες μου
velvy έγραψε: εμενα καλη παντως μου φαινεται. δε θα την πηδουσα, αλλα παρεα θα μπορουσαμε να κανουμε. ε μην την στεναχωρησω.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... μπλεεεεεεεεεεεργκ έλεος με τα σύνδρομα της μητέρας τερέζας άμα είναι να έκανες παρέα με την υστερικιά πες το να σε διαγράψω από όλες τις λίστες μου
House of Fun Ενεργό Μέλος Εγγρ. 30 Ιαν 2009 Μηνύματα 36.816 Κριτικές 5 Like 46 Πόντοι 366 19 Μαΐ 2010 #19 Καλύτερα τα τούβλα πριν σοβατιστούν στις οικοδομές παρά αυτό το πράγμα(Πολλά σακιά με πατάτες)
Επισκέπτης 19 Μαΐ 2010 #20 osie.0909 έγραψε: το πέος μου μέχρι σήμερα έζησε με αξιοπρέπεια. καλύτερα να τον κόψω και να τον πετάξω στα σκυλιά. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ποοοοο μεγαλες κουβεντες...καλου κακου μην παιρνεις κι ορκο
osie.0909 έγραψε: το πέος μου μέχρι σήμερα έζησε με αξιοπρέπεια. καλύτερα να τον κόψω και να τον πετάξω στα σκυλιά. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ποοοοο μεγαλες κουβεντες...καλου κακου μην παιρνεις κι ορκο