alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ο Ελληνας εχει δυο μεγαλα ταλεντα.
Ειναι εκ φυσεως δικαστης και προπονητης ποδοσφαιρου.
Ολα τα γνωριζει επι αυτών των θεματων.
Ο Ελληνας εχει δυο μεγαλα ταλεντα.
Να αποφυλακισουμε τοτε και τους υπαλληλους του ΙΚΑ Καλλιθεας, που φαγανε 20 χρονακια ο καθενας.Εγω υποστηρίζω τη Βίκυ Σταμάτη, καλά έκανε και απέδρασε, γουστάρω. και οι βρωμοδικαστές γιατι δε της δίνανε μια αποφυλάκιση, τι φοβούνται, μήπως πάρει μίζα απο το υπουργείο Άμυνας? Αφου ο αντρας της το έκανε αυτό και δεν ειναι πια υπουργός, τι φταίει εκείνη?
Πλακα εκανα.Ποια λεξη ειναι εξυβριστικη?
Η συνωμοσια ή ο καφενες?
Κι εγω.Πλακα εκανα.
Σε τι κατασταση βρισκεσαι τωρα με τον τσιπρα.αν θυμαμαι καλα ειχες καποιες φοβιεςΚι εγω.
Τον λυπαμαι.Σε τι κατασταση βρισκεσαι τωρα με τον τσιπρα.αν θυμαμαι καλα ειχες καποιες φοβιες
Οφ τοπικ
Γιατρε δεν μας τα λες καλα.
Κατι λογαριασμοι στο ονομα της τι ειναι? "οικογενειακη ευθυνη"????????
Βρε αγόρι μου αν εσύ διακινείς και κοκαΐνη και τα λεφτά τα βγάζεις σε οφ-σορ που έχεις βάλει και την γυναίκα σου συνδικαιούχο, πάει να πει πως κι αυτή εμπλέκεται στην διακίνηση κοκαΐνης;
Να στο πω ακόμα πιο αντίστοιχα με την συγκεκριμένη περίσταση.
Αν είχες υπάρξει λαθρέμπορος και είχες ΗΔΗ στο εξωτερικό τεράστιους λογαριασμούς και παντρευόσουν ΜΕΤΑ, όταν είχες πλέον σταματήσει τις παρανομίες και έλεγες στην γυναίκα σου "Αγάπη μου βάλε μου εδώ μια υπογραφή, να σε βάλω συνδικαιούχο σε κάτι λογαριασμούς που έχω στο εξωτερικό", αυτή θα αρνιόταν ή θα της έκοβε να σε ρωτήσει "Τί λεφτά είναι αυτά, που τα βρήκες;" κλπ
Εγώ σου λέω πως οι 99 στις 100 θα υπέγραφαν με τα μάτια κλειστά!
Και να το δούμε το θέμα στην ουσία του, όχι αν την πέτυχαν ανοιχτή σε κάποιες διατάξεις και την τύλιξαν σε μια κολλά χαρτί!
Πως βοήθησε η Σταμάτη στο "ξέπλυμα" του μαύρου χρήματος, αφού είχε ήδη "ξεπλυθεί";
Αν ας πούμε δεν αγοραζόταν το νεοκλασσικό στην Δ. Αεροπαγίτου και με δικά της χρήματα, αλλά το αγόραζε ο Άκης κι έμενε κι αυτή και το κληρονομούσε μετά τον θάνατό του, θα την βάρυνε καμία κατηγορία;
αρχιζουμε κι αποκταμε εμμονες με Ζωιτσα βλεπω τρανι.....θα χρειαστεις βοηθεια "μαν" για τη συνεχεια γιατι εχουμε πολυ δρομο μπροστα μαςόταν πιάσανε την μάνα της Κωνσταντοπούλου να αρμέγει τα κρατικά ταμεία μέσω του επιδόματος ανηλίκου τέκνου (λέγε με Ζωή) η Ζωίτσα δεν ήξερε τίποτε …. μην μου πείς ότι δεν είχε ούτε έναν κοινό λογαριασμό με την μάνα της …
αρχιζουμε κι αποκταμε εμμονες με Ζωιτσα βλεπω τρανι.....θα χρειαστεις βοηθεια "μαν" για τη συνεχεια γιατι εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας
υγ την ιδια ευαισθησια για τα γαλαζοπρασινα λαμογια δεν σ εχω δει να δειχνεις...οταν ειναι για τους "αλλους" την τριχα τριχια, παντα!
πολυ επιλεκτικος εισαι........τωρα και καλα αυτο ηταν στηλιτευση ή και καλα τα σκανδαλα της νουδουπασοκουλας;;;; ....για τιποτα κοτσιφια μας παιρνας ρε τρανι, ναουμ!φυσικά έχω πολλάκις στηλιτεύσει τα μεγάλα σκάνδαλα όπως πχ του Τσιτουρίδη ο οποίος τόλμησε (ακούς εκεί ο αθεόφοβος ο καταχραστής το κάθαρμα) να κάνει μεταγραφή του γιού του από το Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με αιτιολογικό ζητήματα ασφαλείας … δεν τόλμησε το κάθαρμα να το κάνει για ιατρικούς λόγους για τους οποίους θα είχε γίνει χωρίς πολλά πολλά (παρεπιμπτόντως ο νεαρός Τσιτουρίδης από ότι ξέρω βλέπει τα ραδίκια ανάποδα τώρα έχοντας υποκύψει στην ανίατη ασθένεια την οποία είχε από μικρός)…
...χαλαρα ομως!πολυ επιλεκτικος εισαι........τωρα και καλα αυτο ηταν στηλιτευση ή και καλα τα σκανδαλα της νουδουπασοκουλας;;;; ....για τιποτα κοτσιφια μας παιρνας ρε τρανι, ναουμ!
Από όσα γνωρίζω οι δικαστές λειτουργούν κατά κάποιο τρόπο ως τεχνοκράτες.Δεν υπάρχει περίπτωση να υποκύψουν σε λαϊκά δικαστήρια και σε πιέσεις της κοινής γνώμης.Για να μην αποφυλακίζεται προφανώς υπάρχει λόγος.Η καταδίκη της Σταμάτη υπήρξε μια ακραία δικαστική απόφαση, μάλλον απόδοσης "λαϊκής" δικαιοσύνης!
Η Σταμάτη ουσιαστικά καταδικάστηκε επειδή ήταν ψώνιο και κατιναριό το οποίο πέτυχε να ζήσει μέσα στην απόλυτη χλιδή, την στιγμή που όλα τα άλλα ψώνια-κατιναριά δεν το πέτυχαν και ζήλευαν! Μόνο που επειδή το να είσαι κατίνα δεν είναι ποινικό αδίκημα εφευρέθη η κατηγορία του "ξεπλύματος μαύρου χρήματος".
Λες κι ο Άκης δεν τα είχε ήδη πάρει τα λεφτά από τις μίζες και δεν τα είχε ήδη βάλει σε οφ-σορς, περίμενε την Βίκυ να του πει πως να το κάνει!
Με την ίδια λογική στις ΗΠΑ, Κολομβία, Μεξικό κλπ πρέπει να φυλακίζουν την κάθε γυναίκα του όποιου μαφιόζου καταδικάζεται, αφού φυσικά κι αυτή τα δικά του παράνομα λεφτά τρώει και μ' αυτά καλοπερνάει...