lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.226
Αν γίνει αυτό, η Τρόικα ζητάει ισοδύναμα τύπε!και που να ζητησει και διαζυγιο τυπε :S
Αν γίνει αυτό, η Τρόικα ζητάει ισοδύναμα τύπε!και που να ζητησει και διαζυγιο τυπε :S
και που να ζητησει και διαζυγιο τυπε :S
Στα πλαίσια της ρυμούλκησης (προς το βουνό, του πρώην υπουργού λέω, κατά τη γνωστή λαϊκή ρήση):
http://[URL unfurl="true"]www.thomaslaupstad.com/blog/pictures/old_boat_old_mountain_800.jpg[/img[/URL]]
να κάνουμε γκάλοπ?
Του έδινε κουλούρι?
Το πιστεύει αυτό κανείς εδώ?
[/quote]
κουλουρι δεν παιζει να επεφτε τυπε με την καμία , ειχε πατουρα παντως , τωρα δεν ξερω πως ειναι , δεν μου επιτρέπονται οι επισκέψεις στο Κολλέγιο
Στα πλαίσια της ρυμούλκησης (προς το βουνό, του πρώην υπουργού λέω, κατά τη γνωστή λαϊκή ρήση):
http://[URL unfurl="true"]www.thomaslaupstad.com/blog/pictures/old_boat_old_mountain_800.jpg[/img[/URL]]
να κάνουμε γκάλοπ?
Του έδινε κουλούρι?
Το πιστεύει αυτό κανείς εδώ?
[/quote]
φιλε mariath,αμφιβαλλω εστω και αν το παιδι ειναι οντως του ακη.δεν συζηταμε καν εαν εδινε κουλουρι.αλλωστε η τυπισα ειναι ξινη από,τι λενε :banghead:
κουλουρι δεν παιζει να επεφτε τυπε με την καμία
Γιατί το λες αυτό ρε φίλε?
Αλλά δε φταις εσύ, αυτοί οι κωλοδημοσιογράφοι - ρεπόρτερ φταίνε, που όταν πετυχαίνουν τον κ. πρώην υπουργό (και παρ' ολίγον πρωθυπουργό, μην το ξεχνάμε κι αυτό) τον ρωτάνε για υποβρύχια, μίζες, Torr-M 1, off-shore εταιρείες, ξεπλύματα χρημάτων και τέτοια, και δεν του υποβάλλουν την ΑΠΛΗ ερώτηση:
[size=12pt]ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙ Η ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ, ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ?[/size]
Μούτσο, σε είδα, αλλά δεν συμφωνώ.
Ξυνή σίγουρα είναι, αλλά με με το ευρύ της περιβάλλον. Στο κρεβάτι με τον δικό της μπορεί να βγάζει άλλο πρόσωπο.
Ο σοσιαλιστής υποργός μόνο θα μπορούσε με μια ξεκάθαρη δήλωση του να μας λύσει την απορία μας.
Και να δώσει βέβαια κι άλλες λεπτομέρειες: Ισπανικό, τελειωτικό (CΙM) κλπ.
Όλα τα άλλα που γράφουμε εδώ είναι απλές υποθέσεις.
Όλα τα άλλα που γράφουμε εδώ είναι απλές υποθέσεις.
εχει ενα κολλημα με την καθαριοτητα
αυτες που ειναι σιχασιαρες το κουλουρι τους δεν το δινουν
πολυ χλωμο το κοβω.
Ο ρεπορτερ τυπε οπως τα λες εκανε μιση δουλεια ...Επρεπε να τα ρωτησει αυτα κανενας ρεπορτερ απο την Ερτ να σου πω μετα θα έκλεινε η Ερτ ή οχι ...
όταν τη βλέπετε γκομενικά
τα καλύτερα μιλφ-νεξτ-ντορ
Δεν ξέρω τύπε αλλά με φτιάχνει, θα το ψάξω με τον ψυχίατρό μου αλλά καλή γκόμενα μου φαίνεται για τα χρόνια της.Άλλο η πλάκα που κάνουμε εδώ, άλλο τα γούστα.
Σίχαμα τη βρίσκω.
Μπα, μη ξοδευτείς.με φτιάχνει
θα το ψάξω με τον ψυχίατρό μου
Τύποι ότι η Βίκυ έσταξε κάποια στιγμή για τον Άκη είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο. Είναι αξίωμα πως όταν κοστίσει ο γάμος σου επταψήφιο νούμερο δίνεις κώλο αν σου ζητηθεί.
Αλήθεια σας φτιάχνει ή σας χαλάει το παρελθόν της με τον Άκη όταν τη βλέπετε γκομενικά;
Προσωπικά τη βρίσκω από τα καλύτερα μιλφ-νεξτ-ντορ που υπάρχουν!
Τύποι ότι η Βίκυ έσταξε κάποια στιγμή για τον Άκη είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο. Είναι αξίωμα πως όταν κοστίσει ο γάμος σου επταψήφιο νούμερο δίνεις κώλο αν σου ζητηθεί.
Αλήθεια σας φτιάχνει ή σας χαλάει το παρελθόν της με τον Άκη όταν τη βλέπετε γκομενικά;
Προσωπικά τη βρίσκω από τα καλύτερα μιλφ-νεξτ-ντορ που υπάρχουν!
καλη σκιστρα!!!!μονο κωλο φλοκια και κατουρημα στα μουτρα και τατουαζ απο τις φαπες η παλαμη μου στα κωλομερια της!!!ωραιος μουνος το βικονι !!!
[size=14pt]12 ΧΡΟΝΑΚΙΑ![/size][size=14pt]ΕΝΟΧΗ![/size]