mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Ψαχνοντας το απογευμα για τον σταθμο λεωφορειων ρωτησα μια ομορφη με την διευθυνση στο χερι. Και εγω, και αυτη με μηχανακι. Ακολουθησε με μου λεει, να σου δειξω που ειναι αυτο που ψαχνεις. Οταν με τα πολλα φτασαμε, ηταν κλειστα. Μπουρου-μπουρου, απο που εισαι και τα συναφη, με ρωταει σε ποιο ξενοδοχειο μενω. Της λεω στο Hoang Son. Εκει θα παω τωρα. Θελεις να ερθεις μαζι μου? ΟΚ μου λεει και ερχεται(!). Μολις πριν μιση ωρα εφυγε αφου με ξεσκισε κυριολεκτικα. Την ανταμοιψα αρχοντικα, πηρα τηλεφωνο και θα την τιμησω συντομα. Πριν, ειχα παει για φαγητο. Η γκαρσονα (πολυ ωραιο κοριτσι) μου αρχισε την συζητηση. Φευγοντας μου λεει αυριο θα περασεις απο δω? Αν εισαι και εσυ εδω της λεω ναι. Πολυ ωραια μου λεει, θα σε περιμενω. Μας βγηκε και ενα αοριστο ραντεβου στο φλου. Και στο γραφειο που πηγα για να νοικιασω αυτοκινητο η κοπελα (και αυτη πολυ ομορφη, γενικα το Βιετναμ εχει ομορφες γυναικες) ηταν πολυ θετικη. Εκει δεν το προχωρησα καθολου, γιατι δεν μπορεσα να διακρινω αν η θετικη της σταση ηταν καθαρα επαγγελματικη, αν και δεν μου φανηκε ετσι.