Το μηχανακι εφτασε μετα απο 5 στενα στο Le Cyrcee. Μολις τωρα ειχα συνειδητοποιησει οτι το ξενοδοχειο μου ηταν τοποθετημενο σε στρατηγικο σημειο. Μπορουσα να παω σε ολες τις πιατσες με τα ποδια αν ηθελα (και ηξερα βεβαια). Φτανω λοιπον στο μαγαζι, μου ανοιγει ενας ψευτοσεκουριτας την πορτα, και βλεπω μεσα καμμια δεκαπενταρια πιπινοτσουλιτσες, που χυμηξανε σαν τις μελισσες επανω μου μολις με ειδανε. Η μια μου ετριβε τον πουτσο, η αλλη μου χαιδευε τα αρχυδια, μια με φιλουσε στο μαγουλο, μια αλλη μου ρουφαγε τα χειλη και την γλωσσα, και οσες βρισκανε τροπο με αγγαλιαζανε και με χαιδευανε. Πως το ειπαμε το μαγαζι? Στα υπ οψιν. Η δυσκολια ηταν τωρα να τις απομακρυνω. Που να φυγουνε αυτες... Με τιποτε. I love you, i want go with you, i want make niam niam (τσιμπουκι) and boom boom with you. Σταμπαρισα μια (την ομορφωτερη) και αρχισα να μιλαω μονο με αυτην. Δεν μπορει, καποτε θα λακισουνε οι αλλες. Περασαν καπου 10 λεπτα μεχρι να μεινω μονος μου με την Σοφι. Αφου μιλησαμε περι ανεμων και υδατων, επρεπε να κανονισουμε την νυχτα του γαμου μας. Σορτ ταιμ 20 $, λονγκ ταιμ 50 $. Ελα σορτ, και αν εισαι καλη κατσε ολη νυχτα. ΟΚ. Και φευγουμε. Οταν φτασαμε ξενοδοχειο, ντουζακι (ξανα μανα) και ξαπλα στο κρεββατι. Η Σοφι, ξεκινησε με ρουφηγμα τα αρχυδια (γκολ απο τα αποδυτηρια που λενε), πριν παρει πιπα. Μμμμμ, καλο για να δουμε παρακατω. Οταν ειχε φερει την μαλαπερδα σε θερμοκρασια λειτουργιας, καποτιτσα και βουρ απο πανω μου. Το κατειχε το πραμμα. Γυρισμα στο πισοκολλητο, να δουμε αν ειναι και απο εκει διαβασμενη. Η αντισταση που προεβαλε στα μπηξιματα μου ηταν υπερανω των καλυτερων προσδοκιων μου. Λες και ειχε δωσει τον λογο της τιμης της στον βασιλια της Καμποτζης, να αποτρεψει μονη της τις λυσσαλεες επιθεσεις των Βιρμανων. Ευγε κοριτσακι μου, παντα τετοια. Δεν αργησα και πολυ για να εκσφενδονισω τους απογονους μου στην ελαστικη μεμβρανη που τους χωριζε απο την μητρα της μορφονιας. Και ετσι μετα ξαπλωμενοι και αγγαλιασμενοι, περιμεναμε να μας παρει ο υπνος, αλλα που. You want me go now? Οχι κοριτσι μου κατσε εδω, σε θελω ολη νυχτα. Μου εξηγησε, οτι τωρα πρεπει να παει πισω στο μαγαζι, και αν θελω λονγκ ταιμ, πρεπει να πληρωσω τα 20 για σορτ, και αλλα 50 για λονγκ. ???????????????????????????????????????????? Μα καλα για ποσο μαλακες μας περνανε εμας τους φαρανγκ τελικα? Καλα ητανε μεχρι εδω Σοφι, αλλα τωρα πρεπει να φυγεις, μηπως βρεις καποιον πιο μαλακα απο μενα. Παρε και τα 20 $ (τιπ δεν της εδωσα, παρ ολο που ητανε τοσο καλη), και ασε με να κοιμηθω. Good night αγαπη μου. Ετσι τελειωσε η πρωτη νυχτα στην Πνομ Πενχ. Η Σοφι ητανε πραγματικο τριποντο, δεν την βρηκα ομως παλι οταν ξαναπηγα. Ειχε ομως πολλες αλλες...