Νέα

Βιετνάμ sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Σκεφτομαι απο Μπανγκοκ η απο αλλη πολη  να παω στο γραφειο Immigration departur και να ζητησω παραταση 10 ημερων,το εχει κανει κανενας συνπολεμιστης αυτο?ειναι ευκολο? Αλλα και 1-2 μερες εκδρομουλα απο τον βορρα στο Λαος δεν ειναι ασχημη ιδεα.

Σύντροφε δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι τουρ θέλεις να κάνεις.
"Δασκαλε" Vonmakouli απο ολες τις γειτονεικες χωρες(Βιρμανια-Λαος-Καμποτζη) εγω προσωπικα δεν βρισκω κατι το τοσο το ενδιαφερον για να παω και να χασω τις μερες μου απο την Ταυλανδη.Μονο το Βιετναμ με κινει το ενδιαφερον λογω του Halong bay μιας και ειμαι φυσιολατρεις,αλλα θα δω το οικονομικο μου πρωτα και θα δω... για μια επισκεψει εκει.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
OK, αλλά δεν βγαίνουν και τα δύο (Ταϋ και Βιετνάμ) οδικώς. Μόνο αεροπορικώς  και πάλι λίγες μέρες έχεις. Αν πράγματι είσαι φυσιολάτρης κάνε μια τριήμερη στο Λάος. Σαφώς πιό πριμιτιβ από Ταϋλάνδη και Καμπότζη. Θα φρικάρεις (σίγουρα) αλλά και θα ενθουσιαστείς παράλληλα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
OK, αλλά δεν βγαίνουν και τα δύο (Ταϋ και Βιετνάμ) οδικώς. Μόνο αεροπορικώς  και πάλι λίγες μέρες έχεις. Αν πράγματι είσαι φυσιολάτρης κάνε μια τριήμερη στο Λάος. Σαφώς πιό πριμιτιβ από Ταϋλάνδη και Καμπότζη. Θα φρικάρεις (σίγουρα) αλλά και θα ενθουσιαστείς παράλληλα.
+10000000

ligo2660

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ακούω διάφορα από μόνιμους Falang της Pattaya για βιετνάμ και κάποια Πόλη εκεί πέρα. Ξέρει καινείς τίποτα ?? Η περισσότερη μιλάνε για Pattaya του 1980!

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τριάντα τόνοι πετρελαίου διέρρευσαν στα ανοιχτά των νότιων ακτών του Βιετνάμ, απειλώντας την περιοχή με οικολογική καταστροφή. Το περιστατικό συνέβη στις 2 Μαρτίου, όταν μικρό δεξαμενόπλοιο ναυάγησε σε απόσταση περίπου 50 χιλιομέτρων από το δημοφιλές παράκτιο τουριστικό θέρετρο Μούι Νε.

Βιετναμέζοι αξιωματούχοι αποκάλυψαν μόλις την Πέμπτη το περιστατικό, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι αγνοούνται 14 μέλη του πληρώματος του δεξαμενόπλοιου «Duc Tri», το οποίο μετέφερε συνολικά 1.700 τόνους καυσίμων.

«Η έρευνα για τους αγνοούμενους συνεχίζεται και ειδικά συνεργεία επιχειρούν να περιορίσουν τη διαρροή καυσίμων» δήλωσε τηλεφωνικά αξιωματούχος της επαρχίας, η οποία διευκρίνισε ότι διασώθηκε ένα μέλος του πληρώματος.

Η πετρελαιοκηλίδα που έχει δημιουργηθεί εκτείνεται σε μήκος δύο τετραγωνικών ναυτικών μιλίων, φέρεται να δήλωσε ο Τριν Βου Αν, υποδιευθυντής του Κέντρου Πρόληψης Διαρροής Πετρελαίου του Νότου.

Το 2007, διαρροές πετρελαίου έπληξαν πάνω από 20 επαρχίες του Βιετνάμ, περιλαμβανομένων της Ντανάνγκ και της Να Τρανγκ. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, σχεδόν 2.000 τόνοι πετρελαίου μόλυναν τις ακτές και το νερό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα αίτια των καταστροφών αυτών παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Καλα ολα αυτα αλλα ξεθαψες λαθος θρεντ    :grin:
Υπαρχει αλλο ενα θρεντ με Βιετναμ που εχει 5-6 σελιδες και πολυ περισσοτερες πληροφοριες μεσα απο το παρον θρεντ.
Νομιζω καλυτερα να γραφουμε εδω  ;)

Που ειναι οι μοντς να τα συγχωνευσουν?

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τριάντα τόνοι πετρελαίου διέρρευσαν στα ανοιχτά των νότιων ακτών του Βιετνάμ, απειλώντας την περιοχή με οικολογική καταστροφή. Το περιστατικό συνέβη στις 2 Μαρτίου, όταν μικρό δεξαμενόπλοιο ναυάγησε σε απόσταση περίπου 50 χιλιομέτρων από το δημοφιλές παράκτιο τουριστικό θέρετρο Μούι Νε.

Βιετναμέζοι αξιωματούχοι αποκάλυψαν μόλις την Πέμπτη το περιστατικό, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι αγνοούνται 14 μέλη του πληρώματος του δεξαμενόπλοιου «Duc Tri», το οποίο μετέφερε συνολικά 1.700 τόνους καυσίμων.

«Η έρευνα για τους αγνοούμενους συνεχίζεται και ειδικά συνεργεία επιχειρούν να περιορίσουν τη διαρροή καυσίμων» δήλωσε τηλεφωνικά αξιωματούχος της επαρχίας, η οποία διευκρίνισε ότι διασώθηκε ένα μέλος του πληρώματος.

Η πετρελαιοκηλίδα που έχει δημιουργηθεί εκτείνεται σε μήκος δύο τετραγωνικών ναυτικών μιλίων, φέρεται να δήλωσε ο Τριν Βου Αν, υποδιευθυντής του Κέντρου Πρόληψης Διαρροής Πετρελαίου του Νότου.

Το 2007, διαρροές πετρελαίου έπληξαν πάνω από 20 επαρχίες του Βιετνάμ, περιλαμβανομένων της Ντανάνγκ και της Να Τρανγκ. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, σχεδόν 2.000 τόνοι πετρελαίου μόλυναν τις ακτές και το νερό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα αίτια των καταστροφών αυτών παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό

Ευχαριστώ για την υπόδειξη Φαντομά,μια και δεν ασχολούντε οι μοντς έκανα την μεταφορά χειροκίνητα...

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μεσω ταυλανδης στο Βιετναμ φιλε .......διαβαζω το κειμενο σου σχετικα με το πετρελαιο στην περιοχη του Μουι Νε.Πριν δυο χρονια εκανα σαν σημερα μπανιο εκει .Ειναι μια τουριστικη περιοχη με μεγαλη ακτη και συνεχομενα ξενοδοχεια κατα μηκος της θαλασσας,μειναμε στο babοο village  πρωτο στο κυμα...Η περιοχη εχει πολλα να δεις.Απο τιμες φθηνα καθαρα κυριλλατα και  πολυ ηρεμα.Ολα τα ξενοδοχεια εχουν περιποιηση massage  και μπορεις να πας.Εγω πηγα..η αποσταση απο την σαιγκον με ταξι περιπου τρεις ωρες.πιστευω οτι στο Βιετναμ ολα εινα ωραια φθηνα και οι γυναικες μια μαγεια και ειδικα στον βορρα,

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
To Bietnam αγαπητοι ταξιδιωτες ειναι ενας υπεροχος τοπος απο βορρα εως τον ζεστο νοτο.υπαρχουν πολλες διαφορετικες φυλες που μενουν διασπαρτα στο Βιετναμ.το Ανοι ειναι μαγεια σε σχεση με την πολυ μοντερνα πολη της Σαιγκον.Οποιος θελει να ζησει ενα ονειρο πρεπει να παει αμεσα στο ΒΙΕΤΝΑΜ.πριν δυο χρονια πηγαμε εκει δυο φιλοι μονοι μας.περσυ ξαναπηγαμε ..μας μαγεψε.σε ενα χρονο ειδαμε μεγαλη αλλαγη σε ολα.οι ανθρωποι εκει εργαζονται πολυ και το κρατος αναπτυσσεται με γεωμετρικη προοδο.οι τουριστες απο την ευρωπη αυξηθηκαν και ειδικα οι γαλλοι που  ηταν και κατακτητες..Ονειρευομαστε καθε φορα αυτο το κρατος και προτεινω σε ολους να πανε αμεσως και ειδικα χωρις πρακτορειο..ειναι φθηνα καθαρα με πολυ ασφαλεια και υπεροχα φαγητα.στον βορρα στη περιοχη ΣΑΠΠΑ θα ζησετε υπεροχα πανω στα βουνα με τους ορεσιβιους.φανταστικα ντυσιματα και υπεροχα τοπια.εμεις με ταξι καναμε τον κυκλο επανω στα βουνα,αλλες υπεροχες περιοχες HUE-HOI AN-MUI NE-DALAT και για τους πιο ζωηρους φιλους υπαρχουν τα καλυτερα..πηγαινετε και θα ζησετε  ενα αληθινο  ονειρο.....παντα μονοι ...χωρις πρακτορειο...george

xxaris

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Με αφορμή την επίσκεψή μου αρχές του επόμενου χρόνου στο νότιο Βιετνάμ ανασύρω πάλι το θέμα Βιετναμ sex trip.Απευθυνόμενος στα μέλη που έχουν επισκευθεί αυτή τη μαγευτική,από όσα έχω διαβάσει,χώρα θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς παίζει σε Saigon, Nha Trang , Vung Tau(βιετναμέζικη Pattaya?).Έχω αντιληφθεί ότι η αφθονία και η ευκολία της Ταυλάνδης(έχω πάει τρεις φορές)σε ότι αφορά τον αγοραίο έρωτα δεν συγκρίνονται με εκείνες του Βιετνάμ.Αν υπάρχουν όμως κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες (π.χ beer bars,body massage,disco clubs για γνωριμίες) θα βοηθούσαν.Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όσους δώσουν τα φώτα τους.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Φιλε Χαρη, μπορω να ξαναποσταρω τις λεπτομερειες απο το ταξιδι μου σε Καμποτζη και Βιετναμ που εκανα τον περασμενο Ιουνιο/Ιουλιο. Στο Βιετναμ παιζουν και γνωριμιες που κανεις με κανονικες κοπελλες και οχι του επαγγελματος. Ενω μου ειχαν χωθει μερικες το αφησα και δεν το προχωρησα, γιατι χρειαζεται να μπορεις να αφιερωσεις χρονο. Παρα πολυ χρονο στην διαθεση μου δεν ειχα, και ετσι προτιμησα να παιξω με κοπελλες επαγγελματιες, που ηταν παρτο-βαλτο. Εξ αλλου το θεωρω και πιο εντιμο, απο το να παιξω με ονειρα και αισθηματα μιας ντοπιας κοπελλας.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Παιδια, γραφω απο Καμποτζη. Τη Δευτερα πηγα με βανακι απο Πατταγια μεχρι τα συνορα. Ο ντοκτορ μου κουνησε το μαντηλι. Οταν εφτασα ηταν σαν να εμπαινα σε αλλο κοσμο. Αρχικα, λιγα κοινα σημεια με Ταυλανδη. Πολλη μα πολλη φτωχεια, στα συνορα εβλεπες μικρα παιδια να σερνουν ξυλινα καροτσια μηκους 4-5 μετρα καρφωμενα με ταβλες, ο δρομος για το Siemreab ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΝΑΙ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ. Το λεωφορειο χρειαζεται 7 με 8 ωρες για λιγοτερο απο 200 χλμ.! Πηρα ταξι μαζι με μια Καναδεζα και μια Αμερικανιδα, πληρωσαμε απο 800 μπατ το ατομο για να γλυτωσουμε την αβαρια του λωφορειου. Το ταξι χρειαστηκε σχεδον 4 ωρες. Μπαινοντας στο ταξι, συνηθισμενος απο Ταυλανδη μπηκα μπροστα αριστερα διπλα στον οδηγο, και αργοτερα στη διαδρομη ειδα οτι η κυκλοφορια ηταν οπως στην Ελλαδα, δηλ. οδηγουμε απο την δεξια μερια του δρομου, μονο που το ταξι ηταν δεξιοτιμονο. Εγω δλδ σαν συνοδηγος εβλεπα καλυτερα στις προσπερασεις απο τον οδηγο. Και σχεδον ολα τα αυτοκινητα που εβλεπα ηταν δεξιοτιμονα. Τα βρισκουν φτηνοτρα φαινεται απο Ταυλανδη, και τα αγοραζουν ακομη και αν δεν βολευουν. Στο Siem Reab πολλη πικρα, δεν ειχε τιποτε να δεις. Διανυκτερευσα και την αλλη μερα πηγα πρωι-πρωι για τα ερειπια του Angkor Wat. Συνεχιζω...

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Οταν πηγα ξενοδοχειο, αρχικα ντουζακι και ξεκουραση. Πηρα εναν τουκτουκα, και του ειπα να μου κανει ξεναγηση στην πολη. Δεν ηξερε που να με παει, γιατι δεν ειχε και τιποτε. Αλλα προκειμενου να χασει το μεροκαματο, με πηγαινε βολτες γυρω-γυρω. Ολο με ρωτουσε αν ηθελα lady, εγω ομως απο τη μια δεν ειχα ορεξη να γαμησω γιατι ειχα ερθει φρεσκοαρμεγμενος απο Πατταγια, απο την αλλη με ετρωγε μια περιεργεια να δω τι παιζει εκει. Σε καποια φαση, και αφου δεν ειχε αλλο μερος να με παει, με πηγε σε ενα μεγαλο συμπλεγμα που ειχε ντισκοτεκ και πουτανες. Εγω ηξερα πως δεν θα γαμουσα, αλλα την μπουρδελοτσαρκα την τραβαγε η ψυχη μου. Καθομαι σε μια θεση, και ερχονται τα κοριτσια. Ολα τους απο 18 μεχρι το πολυ 20 χρονων (μα καλα, μεγαλυτερες δεν γαμανε οι Χμερ?) και μου στελνανε χαμογελα και φιλακια για να τις προτιμησω. Εγω, χωρις να εχω καμμια διαθεση για να γαμησω (ξερω πως μολις γυρισω παλι στην Ελλαδα και θυμηθω παλι την φαση θα αυτοσφαλιαριστω για την μαλακια μου), ελεγα στη τσατσα οτι μου ειναι πολυ μικρες. Νο προμπλεμ, θα σου φερω μεγαλυτερες. Περιμενω, και ερχονται αλλες, και αυτες ομως της ιδιας ηλικιας. Μεγαλυτερες δεν εχουνε, κι ας λενε οτι θελουνε. Λεω οτι οχι, δεν θα παρω, και μου λεει να κανουμε κατι στην τιμη. Δεν μπηκα στην διαδικασια να διαπραγματευτω την τιμη, αφου δεν ηθελα καν να τον μπηξω. Οχι λεω, το προβλημα δεν ειναι η τιμη, ειναι τα κοριτσια. Μου ειναι πολυ μικρουλες. Εγω τις θελω πιο νταρντανες και πιο ωριμες. Δεν ειχανε. Καλυτερα. Η τιμη για σορτ ταιμ ητανε 30 δολλαρια. Σε ολη την Καμποτζη πληρωνεις και με μπατ. Οι συναλλαγες γινονται σε δολλαρια Αμερικης, μπατ Ταυλανδης και ρεαλια Καμποτζης. Συνεχιζω...

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Καποτε εφυγα και πηγα στο ξενοδοχειο για υπνο. Το μεγαλυτερο μερος της πολης ηταν χωματοδρομος. Εξωτερικος φωτισμος δεν υπηρχε, οτι φεγγανε οι ρεκλαμες απο τα μαγαζια. Οταν κλεισανε και αυτα, δεν εβλεπες τη μυτη σου. Την αλλη μερα το πρωι τουκ-τουκ για Angkor Wat. Για οσους δεν ξερουν, τεραστιο συμπλεγμα ναων ηλικιας 1000 ετων, μεγεθους 1000 επι 850 μετρα. Σχεδον ενα τετραγωνικο χιλιομετρο δηλαδη, και ολο αυτο μεσα στη ζουγκλα. Καθε τρεις και λιγο, και ενω αναβα ξυλακι στον θεο Βραχμαν, ερχοτανε μηνυμα απο το τελευταιο λονγκ ταιμ της Πατταγιας, με τα συνηθη περιεχομενα. Που εισαι τωρα, δεν πιστευω να γαμας καμμια αλλη, αν με απατησεις θα στην κοψω και θα την ριξω στα παπακια, εγω σε αγαπαω και μου λειπεις, γυρνα γρηγορα σε μενα αγαπη μου. Συνεχιζω...

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Αφου το γυρισα ολο, πισω στο ξενοδοχειο, μαζεμα τα πραγματα, και βουρ για το λεωφορειο για Πνομ Πενχ. Αυτη η διαδρομη ηταν ασφαλτοστρωμενη. Ισως η μοναδικη του κρατους. Μετα απο 5 ωρες αφιξη στη Πνομ Πενχ. Με τουκ-τουκ ψαξιμο για ξενοδοχειο. Εκανα τη φωλια μου σε ενα μικρο ξενοδοχειο ενος Γαλλου, προς 20 δολλαρια την ημερα, μεγαλο δωματιο με τηλεοραση και αρκουδισιο (αιρ-κοντισιον), και τζαμπε ασυρματο ιντερνετ. Μαγειρευει και γαλλικη κουζινα ο Γκαεταν (ετσι τον λενε), και μετα απο δυο βδομαδες ται φουντ το τραβαγε η ψυχη μου. Εφαγα το μεσημερι Filet de Beuf avec Champignons et estragon, κατεβασα και ενα οριτζιναλ Mousse au Chocolat και στανιαρισα ευρωπαικα. Νομιζω?

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Στο αθλημα μας τωρα. Στο Siem Reab εκατσα φρονιμα οπως ειπαμε. Στην Πνομ Πενχ ομως, αρχισαν τα ζωτικα ζουμια να κοχλαζουν παλι. Ακρως κατατοπισμενος απο ξενα μπουρδελοφορουμ, εκανα την εξορμηση μου στο Μαρτινι. Ενα μαγαζι λιγο ντισκο, λιγο ποταδικο, με μια μεγαλη οθονη να παιζει ενα εργο (περιεργο μου φανηκε). Τα τραπεζια και οι καρεκλες απο πλαστικο, και διακοσμηση δεν ειχε καθολου. Η τρεζα για τα ποτα απλη, ταβανι δεν θυμαμαι να ειχε, και οι τοιχοι ητ.. μα γιατι σκουντατε? Α... απο μουνακια? οσα θελετε! Δεν χρειαζεται να κανετε κατι, ερχονται αυτες και συστηνονται. How are you? You stay long time in Cambodia? whats your name? και φυγατε για γαμησι. Καλο θα ητανε να εχετε κανονισει απο πριν τι θα παρει η κοπελα για τις παροχες υπηρεσιων, και να μην το αφησετε αψηφιστα στο up to you που θα σας πεταξουν. Μετα μπορει να προκυψουν προβληματα του τυπου εγω εννοουσα αυτο, κτλ. επειτα να μην ξεχνατε οτι η Καμποτζη δεν ειναι Ταυλανδη. Πολλη λαμογια ξηγιουνται τα καρντασια εκει, φυλατε τα ρουχα σας, γιατι σας τα φαγανε. Την απατεωνεια την παιρνουν μαζι με το γαλα της μανας τους. Το αλλο που δεν καταλαβα ηταν το πως ενα κρατος που ο μισθος ειναι περιπου 80 με 100 δολλαρια τον μηνα μπορει να ειναι ακριβοτερο απο την Ταυλανδη, που ο μισθος ειναι 100 με 150 ευρω ητοι 150 με 230 δολλαρια. Συνεχιζω...

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Στο Μαρτινι λοιπον, εχει εκτος απο τα χμερακια (τις Καμποτζιανες) και πολλες Βιετναμεζες. Μια τετοια με πλησιασε και αρχισε να μου μιλαει. Καλη ητανε, αλλα οχι ομως και η καλυτερη. Η καλυτερη κυκλοφορουσε με ενα γαλαζιο φουστανακι με ωραια μπουτια και μια κολαρα που εκανε τον σολφεζ να ανοιγει τα κουμπια απο το πουκαμισσο μην παθει καμμια ασφυξια. Η δικια μου το καταλαβε αμεσως οτι δεν εχει ελπιδες αφου κυκλοφορει σε αποσταση αναπνοης ο κομματαρος που προαναφερα, και την φωναξε να ερθει. Η συζητηση της πωλησεως ητανε πολυ γρηγορη, αφου μου ειπε οτι ειναι Βιετναμεζα απο την Σαιγκον, ειναι 21 χρονων (21? χμ.. δεν πειραζει, ειναι παιδαρος), και βρισκεται εδω και 2 μηνες στην Πνομ Πενχ. Ποσο παει το μαλλι? Up to you! Αστα αυτα. Πες μου ποσο. Up to you! Πες μου ποσο. Short time or long time? Short time 30 $, long time 50§. Ok, ελα σορτ ταιμ, και αν εισαι καλη, κατσε λονγκ ταιμ. OK! Φορτωνω λοιπον και παω ξενοδοχειο με πειρατικο ταξι. Το λαθος μου ηταν οτι δεν ειχα κανονισει την τιμη απο την αρχη. Οταν φτασεις ζητανε οτι τους κατεβει. Για να με παει μερικα στενα πιο κατω μου ζητησε 5 δολλαρια. Του τα δινω με ενα σικτιρισμα, και αυτος μου λεει οτι θα περιμενει για να μας παει παλι πισω. Οχι φιλε, εισαι πολυ ακριβος, δεν προκειται να σε ξαναπαρω. Ανεβαινω στο δωματιο, και αρχιζουμε ντουζακι κτλ. Στο κρεββατι τωρα, αρχισε με μη το ενα, οχι το αλλο, σηκωνομαι και της λεω οτι ολες λενε οτι ειναι πολυ καλες, αλα μετα μαπα το καρπουζι. Παρε 10 $ και φυγε τωρα, μη το ξανασκεφτω διαφορετικα. Σηκωνεται, ντυνεται, παιρνει τα 10 $ και μου λεει θα πας παλι στο Μαρτινι? Και να παω δεν σε παιρνω μαζι της λεω. Φυγε τωρα αμεσως. Και φευγει. Και μενω μονος και ξεβρακωτος στο κρεββατι. Το καλο το παλληκαρι ομως...καβαλαει μηχανακι ταξι και πηγαινει στο Le Cyrcee.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Το μηχανακι εφτασε μετα απο 5 στενα στο Le Cyrcee. Μολις τωρα ειχα συνειδητοποιησει οτι το ξενοδοχειο μου ηταν τοποθετημενο σε στρατηγικο σημειο. Μπορουσα να παω σε ολες τις πιατσες με τα ποδια αν ηθελα (και ηξερα βεβαια). Φτανω λοιπον στο μαγαζι, μου ανοιγει ενας ψευτοσεκουριτας την πορτα, και βλεπω μεσα καμμια δεκαπενταρια πιπινοτσουλιτσες, που χυμηξανε σαν τις μελισσες επανω μου μολις με ειδανε. Η μια μου ετριβε τον πουτσο, η αλλη μου χαιδευε τα αρχυδια, μια με φιλουσε στο μαγουλο, μια αλλη μου ρουφαγε τα χειλη και την γλωσσα, και οσες βρισκανε τροπο με αγγαλιαζανε και με χαιδευανε. Πως το ειπαμε το μαγαζι? Στα υπ οψιν. Η δυσκολια ηταν τωρα να τις απομακρυνω. Που να φυγουνε αυτες... Με τιποτε. I love you, i want go with you, i want make niam niam (τσιμπουκι) and boom boom with you. Σταμπαρισα μια (την ομορφωτερη) και αρχισα να μιλαω μονο με αυτην. Δεν μπορει, καποτε θα λακισουνε οι αλλες. Περασαν καπου 10 λεπτα μεχρι να μεινω μονος μου με την Σοφι. Αφου μιλησαμε περι ανεμων και υδατων, επρεπε να κανονισουμε την νυχτα του γαμου μας. Σορτ ταιμ 20 $, λονγκ ταιμ 50 $. Ελα σορτ, και αν εισαι καλη κατσε ολη νυχτα. ΟΚ. Και φευγουμε. Οταν φτασαμε ξενοδοχειο, ντουζακι (ξανα μανα) και ξαπλα στο κρεββατι. Η Σοφι, ξεκινησε με ρουφηγμα τα αρχυδια (γκολ απο τα αποδυτηρια που λενε), πριν παρει πιπα. Μμμμμ, καλο για να δουμε παρακατω. Οταν ειχε φερει την μαλαπερδα σε θερμοκρασια λειτουργιας, καποτιτσα και βουρ απο πανω μου. Το κατειχε το πραμμα. Γυρισμα στο πισοκολλητο, να δουμε αν ειναι και απο εκει διαβασμενη. Η αντισταση που προεβαλε στα μπηξιματα μου ηταν υπερανω των καλυτερων προσδοκιων μου. Λες και ειχε δωσει τον λογο της τιμης της στον βασιλια της Καμποτζης, να αποτρεψει μονη της τις λυσσαλεες επιθεσεις των Βιρμανων. Ευγε κοριτσακι μου, παντα τετοια. Δεν αργησα και πολυ για να εκσφενδονισω τους απογονους μου στην ελαστικη μεμβρανη που τους χωριζε απο την μητρα της μορφονιας. Και ετσι μετα ξαπλωμενοι και αγγαλιασμενοι, περιμεναμε να μας παρει ο υπνος, αλλα που. You want me go now? Οχι κοριτσι μου κατσε εδω, σε θελω ολη νυχτα. Μου εξηγησε, οτι τωρα πρεπει να παει πισω στο μαγαζι, και αν θελω λονγκ ταιμ, πρεπει να πληρωσω τα 20 για σορτ, και αλλα 50 για λονγκ. ???????????????????????????????????????????? Μα καλα για ποσο μαλακες μας περνανε εμας τους φαρανγκ τελικα? Καλα ητανε μεχρι εδω Σοφι, αλλα τωρα πρεπει να φυγεις, μηπως βρεις καποιον πιο μαλακα απο μενα. Παρε και τα 20 $ (τιπ δεν της εδωσα, παρ ολο που ητανε τοσο καλη), και ασε με να κοιμηθω. Good night αγαπη μου. Ετσι τελειωσε η πρωτη νυχτα στην Πνομ Πενχ. Η Σοφι ητανε πραγματικο τριποντο, δεν την βρηκα ομως παλι οταν ξαναπηγα. Ειχε ομως πολλες αλλες...

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Ειμαι στο Βουνγκ Ταο η αλλοιως στην Πατταγια του Βιετναμ. Ειναι μια παραλιακη πολη 150 χλμ. νοτιοανατολικα της Σαιγκον στην Νοτια Κινεζικη Θαλασσα. Σημερα πηγα σε ενα γραφειο και ζητησα να νοικιασω ενα αυτοκινητο για 10 μερες, με την προυποθεση να το παραδωσω στο Χανοι. Μου κανανε τιμη 17.500.000 ντονγκ ητοι περιπου 650 ευρω μαζι με τα καυσιμα και σωφερ. Εφερα αντιρρησεις, οταν μου ειπαν πως δεν μου επιτρεπεται στο Βιετναμ να νοικιασω και να οδηγησω ο ιδιος αυτοκινητο. Λες και αυτοι εφηυραν τα αυτοκινητα, τους δρομους και την οδικη κυκλοφορια. Ξερει κανεις τιποτε για το αν υπαρχει τροπος να νοικιασω και να οδηγησω μονος μου αυτοκινητο στο Βιετναμ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom