Νέα

Βιετνάμ sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
1. Viza βγαζεις στο αεροδρομιο με το που φτανεις (20ε και 25 η επαγγελματικa

για αεροδρομιο του βιετναμ μιλας ετσι?μαλλον θα πεταψω με asiana μεσω σεουλ,για να μεινω και εκει καμια μερα

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
για αεροδρομιο του βιετναμ μιλας ετσι?μαλλον θα πεταψω με asiana μεσω σεουλ,για να μεινω και εκει καμια μερα
Νομιζω οτι βιζα για Βιετναμ ειναι δυσκολο να βγαλεις απ'ευθειας στο αεροδρομιο,εγω ξερω οτι για Καμποτζη βγαζεις απ'ευθειας στο αεροδρομιο και οτι κοστιζει 20$.Βιετναμ ειναι λιγο μανικι η δουλεια γιατι δεν εχουμε πρεσβεια του Βιετναμ στην Ελλαδα

marine

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
0
το σαιτ ειναι για το βιετναμ, αλλα εγω απαντησα για την πολη σινακουσβιλ στην Καμποτζη (αρα και για το θεμα βιζας)

οσο για νησια, ναι ειναι πανεμορφα και παρθενα. Εγω εμεινα σε αυτα για δουλεια κανοντας ερευνα (δεν εμεινα σε ξενοδοχειο), στα νησια που πηγα εγω δεν εχει ξενοδοχειο αλλα μπορεις να πας με καραβακια.

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
34
Πόντοι
1
Πηγα το 2006. Στη Σαιγκον πηγαμε δυο βραδυα σ ενα πολυ ωραιο μαγαζι, Q club με πολλες ωραιες γκομενες. Εκει συχναζουν δυτικοι που ζουν εκει. Το παιχνιδι παιζοταν καπως πιο καμουφλαρισμενα απ οτι στην Ταυλανδη, η ταριφα για να την παρεις να πατε ξενοδοχειο ξεκινουσε απο 50 δολλαρια κι ανεβαινε μεχρι τα 100 . Ποιοτητα υψηλη, πολυ ωραιες γκομενες.

Αργα τη νυχτα πηγαιναμε σε μια γειτονια που λεγεται Pang gu Lao, που χει πολλα ξενυχταδικα. Κι εκει, πολυ παιχνιδι. Γενικα, δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισεις στο ξενοδοχειο μ αδεια χερια.
Προτεινεται ανεπιφυλακτα

Στο Ανόι ειναι πολυ πιο πισω τα πραγματα, πιο παρακμιακα. καποιες παλαιου τυπου ντισκοτεκ (σαν τις παλιες μπαρμπαρελλα, τροπικαλια κλπ)μεσα στις οποιες ερχονταν και στην επεφταν στα ισα τα πουτανακια. Επιπεδο χαμηλοτερο απο τη Σαιγκον.

απο νησια, πηγα Phu Quoc. Μην περιμενετε σπουδαια πραγματα. Δεν το προτεινω. Χιλιες φορες τα νησια της Ταυλανδης (για τζερτζελο)

Γενικα σαν ταξιδι αξιζει πολυ. Safe μερος εχει παρα πολλα να δεις . Για γκομενες , Σαιγκον , πολύ καλό επιπεδο

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1
Μήπως πήγες και στο crazy buffalo στην Σαϊγκόν ?
Είναι πολύ γνωστό, στο κέντρο της πόλης !

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
34
Πόντοι
1
οχι, να ειμαι ειλικρινης δεν το θυμαμαι

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1

amore tai

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παιδια λιγη ενημερωση για αυτο το ωραιο μερος εχουμε καιρο να δουμε ευχαριστω

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1

Από Σαϊγκόν, Να Τρανγκ και Ανόι τι παίζει την νύχτα ? Τοποθεσίες και μέρη που έχει πάει κάποιος, νε μου γράψει?
(έχω πάει μια φορά αλλά θέλω να μάθω περισσότερα)

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Εχει κανεις καμια ενημερωση για Βιετναμ;; Καποιος που να εχει παει τωρα τελευταια και οχι ΄΄ακουσα΄΄, ΄΄εμαθα΄΄, ΄΄μου ειπαν΄΄, ετοιμαζω ταξιδι και θα ηθελα καμια πληροφορηση για εκει.

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1
Σήμερα είδα αυτό στο facebook

-----------------------------------

Καινούργιο μόλις κυκλοφόρησε !

Κυκλοφορεί και στα περίπτερα της Σαϊγκόν σε CD και DVD!
-----------------------------------

έχει πολλές πληροφορίες για Βιετνάμ

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
cafe om in HCMC? :grin:

Συνημμένα

• photo1.jpg
    photo1.jpg
    25,5 KB · Εμφανίσεις: 114

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
πολυ θα ηθελα να εκανα mat xa σ'αυτο το κορμι
και μετα boom boom βεβαια :dancing:
[URL unfurl="true"]http://video.baamboo.com/watch/5/video/662495[/url]

Υ.Γ. mat xa σημαινει κυριολεκτικα φρεσκαδα εξ' αποστασεως, τουτεστιν μασαζ
    το mat κανονικα χρειαζεται οξεια για να αποδοθει με ακριβεια ο τονισμος
    στο Βιετναμ ευτυχως χρησιμοποιουν το λατινικο αλφαβητο
    αλλα δυστυχως εχουν περισσοτερους τονους απο την Ταιλανδη

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα.μια ερωτηση ,ξερει κανεις στα σιγουρα απο προσωπικη και μονο εμπειρια αν επιτρεπετε να κοιμηθει ντοπια στο ξενοδοχειο ξενου?
Το ρωταω γτ ενας φιλος μου θελει να παει στη σαιγκον, και ψαχνοντας εδω στο ιντερνετ για ξενοδοχεια ,ολα ελεγαν οτι βασει των νομων που επικρατουν εκει δεν επιτρεπετε ξενοσ να φιλοξενησει στο ξενοδοχειο του ντοπια ,παρα μονο αν εχει πιστοποιητικο γαμου,εκτος και νοικιασει και δευτερο δωματιο για εκεινη.

amore tai

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε καλησπερα δεν νομιζω να ισχυει αυτο και πιστευω οτι θα περασει καλα :fuck2:

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Υπάρχουν κάποια, ΑΛΛΑ η πλειοψηφία δεν αφήνει τις κοπέλες να μπουν στο δωμάτιο.
Το Βιετναμ δεν είναι Ταιλάνδη.
Αν ψάξει όμως θα βρεί.

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστω Suadam,ψαχνονταε καλυτερα χτες ειδαμε οτι ξενοδοχεια τριτησ κατηγοριας και κατω αφηνουν,τουλαχιστον απο πληροφοριες αλλων σε ξενα σαιτ..Τωρα το να ψαξει μια κουβεντα ειναι ,σα πρωταρης εκει τον βλεπω να τα μαζευει για καμια ταυλανδη,παντως τσεκαραμε κανα πενταρι καλουτσικα ξενοδοχεια σε μια κοντινη αποσταση το ενα απο το αλλο,ασ παει κι ο θεος βοηθος,καποιος πρεπει να κανει την αρχη ,αφου ελαχε του κολητου μου ...χαχα

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Λοιπον μορτες Παρασκευη, αν ολα πανε καλα, θα ειμαι Να Τρανγκ, οποτε πιστευω να βρω το καιρο να σας δωσω φρεσκες πληροφοριες για το τι τρεχει εκει κατω.
Αντε και καλο μας ταξιδι!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom