maehongson
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
τυπε παιζουν πολλοι γαμοι ελληνων εκει?
Οι μόνιμοι Έλληνες εκεί είναι μετρημένοι στα δάκτυλα, οπότε θα παίζουν από εδώ πολλοί γάμοι για εκεί !
τυπε παιζουν πολλοι γαμοι ελληνων εκει?
δηλαδη τις προτιμουν τις βιετναμεζες οι ελληνες τυπε?Οι μόνιμοι Έλληνες εκεί είναι μετρημένοι στα δάκτυλα, οπότε θα παίζουν από εδώ πολλοί γάμοι για εκεί !
δηλαδη τις προτιμουν τις βιετναμεζες οι ελληνες τυπε?
ειναι ακριβες τυπε?γιατι αυτο εμαθαΦυσικά και τις προτιμούν ! Αν θα πας στο Βιετνάμ (δεν ξέρω αν έχεις πάει) θα καταλάβεις γιατί !
Παιδια οσοι συναγωνιστες εχουν κανει συντομα ταξιδι να δωσουν περαιτερω πληροφοριες για τιμες σε εισητιρια και ξενοδοχεια...ευχαριστω πολυ!!!
τυπε προσεχε μην στην πεσουν οι VCΜε εναν καλό τόκο να μπορείς να μείνεις ίσως και μόνιμα
και εγω αυτο κανω τυπεθα καμουφλαριστώ
και εγω αυτο κανω τυπε
παίδες αντί να πάει κάποιος Βιετναμ ή Ταυλάνδη κλπ μπορεί να βρει κάνα τιλάκ ή πως αλλιώς τα λένε τα κορίτσια εκεί, να του κάνει τα εισιτήρια και να ρθει αυτή εδώ για κάνα μήνα;
παίδες αντί να πάει κάποιος Βιετναμ ή Ταυλάνδη κλπ μπορεί να βρει κάνα τιλάκ ή πως αλλιώς τα λένε τα κορίτσια εκεί, να του κάνει τα εισιτήρια και να ρθει αυτή εδώ για κάνα μήνα;
φίλε πριν καμια 15 μέρες επέστρεψε στην ταιλάνδη μια κοπέλα που προσκάλεσα και πήρε τουριστική βίζα 45 ημερών.
Τα πράγματα είναι πολυ δύσκολα για τουριστική βίζα αλλά όχι ακατόρθωτα