Νέα

Viber: Ειναι δυνατη η υποκλοπη μηνυματων ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Καλησπερα τυποι!

Ερωτηση στους γνωστες. Ειναι δυνατον καποιος να δει με καποιου ειδους χακαρισμα τα μηνυματα που στελνω στο viber απο το κινητο μου (Iphone)?

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Αν σου εχουν φυτεψει λογισμικο υποκλοπων ναι
Βλεπει και τι πληκτρα πατας οποτε φαινονται ολα

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Αν σου εχουν φυτεψει λογισμικο υποκλοπων ναι
Βλεπει και τι πληκτρα πατας οποτε φαινονται ολα
για να μου εχουν φυτεψει, θα πρεπει να το εχει καποιος παρει στα χερια του υποθετω. Δεν το εχει παρει καποιος στα χερια του.  Δεν εννοεις να το εχουν κανει remotely μεσω του ιντερνετ ? Μπορουν , σε iphone, να φυτεψουν λογισμικο μεσω ιντερνετ ??

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
για να μου εχουν φυτεψει, θα πρεπει να το εχει καποιος παρει στα χερια του υποθετω. Δεν το εχει παρει καποιος στα χερια του.  Δεν εννοεις να το εχουν κανει remotely μεσω του ιντερνετ ? Μπορουν , σε iphone, να φυτεψουν λογισμικο μεσω ιντερνετ ??
Κοιταξε αν φοβασαι την γκομενα σου, χλωμο να ειχε
την δυνατοτητα για remotely..
Tωρα δεν ξερω που εχεις μπλεξει και ποιοι παιζει να
σε παρακολουθουν..
Γενικα γινεται και remotely αλλα πιο δυσκολα..

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Κοιταξε αν φοβασαι την γκομενα σου, χλωμο να ειχε
την δυνατοτητα για remotely..
Tωρα δεν ξερω που εχεις μπλεξει και ποιοι παιζει να
σε παρακολουθουν..
Γενικα γινεται και remotely αλλα πιο δυσκολα..

σε iphone?? υποτιθεται οτι σε Iphone δεν υπαρχει ¨τρυπα¨, ενας απο τους λογους που υπερτερει του android

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.241
Πόντοι
5.506
Καλησπερα τυποι!

Ερωτηση στους γνωστες. Ειναι δυνατον καποιος να δει με καποιου ειδους χακαρισμα τα μηνυματα που στελνω στο viber απο το κινητο μου (Iphone)?

Ξενοπηδαμε τυπε;; Ή ακομα πιρφορισμος ειναι;

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Καλησπερα τυποι!

φιλε να σου πω μου εχουν μπει και εμενα ψυλλοι στα αυτια μου για το βιμπερ... το βιμπερ μπορεις να το εχεις και στο πισι σου και στο σμαρτφον... δεν χρειαζετε ουτε ρεμοτλυ να σε χακαρουν ουτε τπτ μονο τον αριθμο σου χρειαζετε καποιος και τον κοδικο που στελνει το βιμπερ στο τηλ σου και αυτοματα εχουν κλονο... οτι γραφεις το βλεπουν

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
ποιος χεστηκε ρε τυπε για τις καρδουλες και τα ζωακια του viber?

γκομενα σιγα μην νιωθει να σου χακαρει το iphone?
και για τους υπολοιπους στα αρχιδια σου..

και στα αρχιδια τους... :-

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
φιλε να σου πω μου εχουν μπει και εμενα ψυλλοι στα αυτια μου για το βιμπερ... το βιμπερ μπορεις να το εχεις και στο πισι σου και στο σμαρτφον... δεν χρειαζετε ουτε ρεμοτλυ να σε χακαρουν ουτε τπτ μονο τον αριθμο σου χρειαζετε καποιος και τον κοδικο που στελνει το βιμπερ στο τηλ σου και αυτοματα εχουν κλονο... οτι γραφεις το βλεπουν

Πολυ σωστα αυτα που λες.....
ΟΜΩΣ
πως να βρουν (υποκλεψουν) τον κωδικο που στελνει το viber στον τηλεφωνικο αριθμο του κινητου μου ?

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Πολυ σωστα αυτα που λες.....
ΟΜΩΣ
πως να βρουν (υποκλεψουν) τον κωδικο που στελνει το viber στον τηλεφωνικο αριθμο του κινητου μου ?

ευκολα.. 3 δευτερολεπτα θελει να διαβασεις το σμσ απο το τηλεφωνο. δεν χρειαζετε καν να το ανοιξεις το βλεπεις στην οθονη το γραφεις και τελος..

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ευκολα.. 3 δευτερολεπτα θελει να διαβασεις το σμσ απο το τηλεφωνο. δεν χρειαζετε καν να το ανοιξεις το βλεπεις στην οθονη το γραφεις και τελος..

μα δεν ειναι διπλα σου ο αλλος. πως θα το διαβασει? τι ενννοεις δεν σε καταλαβαινω

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
μα δεν ειναι διπλα σου ο αλλος. πως θα το διαβασει? τι ενννοεις δεν σε καταλαβαινω

ακου φιλε μου ειναι απλο το πραγμα.. βαζω το βιμπερ στο κινιτο μου οκ.. μου ζηταει αριθμο γραφω τον δικο σου αριθμο.. σου στελνει σμσ το βιμπερ εναν κοδικο...πες πχ οτι εχουμε παει για καφε και εχεις παει για κατουριμα.. βλεπω τον αριθμο που σου εστειλε το βιμπερ με σμσ το βαζω στο δικο μου και εχω κλωνο.. το εχω κανει με γκομενα δουλευει

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ακου φιλε μου ειναι απλο το πραγμα.. βαζω το βιμπερ στο κινιτο μου οκ.. μου ζηταει αριθμο γραφω τον δικο σου αριθμο.. σου στελνει σμσ το βιμπερ εναν κοδικο...πες πχ οτι εχουμε παει για καφε και εχεις παει για κατουριμα.. βλεπω τον αριθμο που σου εστειλε το βιμπερ με σμσ το βαζω στο δικο μου και εχω κλωνο.. το εχω κανει με γκομενα δουλευει
οκ, αυτο προυποθετει οτι καποιος ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στο κινητο σου! ΟΧΙ remotely! Αυτο ειναι σημαντικο! Εγω αναφερομαι να μπορει καποιος να υποκλεψει τα μυνηματα (Like a man in the middle για οποοιν ξερει τεχνικα θεματα) Και να γινονται forward τα μηνυματα σε δικο του κινητο, ΧΩΡΙΣ να εχει καποιος ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στο κινητο μου (και να εχει πχ πιο πριν εγκαταστησει λογισμικο. Αυτο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ σιγουρα).  

ΥΓ. επιασες λαγο με την γκομενα???

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
Καλησπερα τυποι!

οικονομικά προσωπικά στοιχεία ποτέ μέσο ίντερνετ πέρα από καμιά χρεωστική..
αν δεν αφορά χρήμα κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί για το τι κάνεις και τι λες με τους φίλους σου, ακόμα και  αν μοιράσεις τους κωδικούς σου στο νετ :cheesy:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
οικονομικά προσωπικά στοιχεία ποτέ μέσο ίντερνετ πέρα από καμιά χρεωστική..
αν δεν αφορά χρήμα κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί για το τι κάνεις και τι λες με τους φίλους σου, ακόμα και  αν μοιράσεις τους κωδικούς σου στο νετ :cheesy:

Αλλη ειναι η ερωτηση τυπε.

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
οκ, αυτο προυποθετει οτι καποιος ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στο κινητο σου! ΟΧΙ remotely! Αυτο ειναι σημαντικο! Εγω αναφερομαι να μπορει καποιος να υποκλεψει τα μυνηματα (Like a man in the middle για οποοιν ξερει τεχνικα θεματα) Και να γινονται forward τα μηνυματα σε δικο του κινητο, ΧΩΡΙΣ να εχει καποιος ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στο κινητο μου (και να εχει πχ πιο πριν εγκαταστησει λογισμικο. Αυτο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ σιγουρα). 

για το ριμοτλυ που λες ειναι δυσκολο σιγουρα μπορει να γινει ομως οχι απο καποιον ασχετο... εγω σου ειπα εναν απλο τροπο που μπορει καποιος να το κανει και να βλεπει οτι γραφεις..

ναι εβγαλα λαγο με κερατα...

ΥΓ. επιασες λαγο με την γκομενα???

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
απεδωσε δηλαδη η κινηση σου

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Το ιδιο το viber "πουλαει" σε τριτες εταιριες ολα τα δεδομενα σου και οτι ειναι αποθηκευμενο στο κινητο σου.Αν θυμασαι οταν το εγκατεστεισες συναινεσες σε αυτο.

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
  Αν εννοείς από υπηρεσίες, Ασφάλεια κτλ, απ'όσο ξέρω  μπορούν να έχουν πρόσβαση στις συνομιλίες σου.
Η τελευταία έκδοση του Viber έχει επιλογή μυστικής συνομιλίας, σβήνει τα μηνύματα αυτόματα κ σε εσένα αλλά και στον παραλήπτη σε ορισμένο χρόνο. Κ αυτό όμως δε νομίζω να είναι και πολύ ασφαλές.
  Από το FB δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση εκτός αν κατηγορείσαι για κακούργημα και το ζητήσει εισαγγελέας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom