You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Viber: Ειναι δυνατη η υποκλοπη μηνυματων ?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Αν σου εχουν φυτεψει λογισμικο υποκλοπων ναι
Βλεπει και τι πληκτρα πατας οποτε φαινονται ολα
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
για να μου εχουν φυτεψει, θα πρεπει να το εχει καποιος παρει στα χερια του υποθετω. Δεν το εχει παρει καποιος στα χερια του. Δεν εννοεις να το εχουν κανει remotely μεσω του ιντερνετ ? Μπορουν , σε iphone, να φυτεψουν λογισμικο μεσω ιντερνετ ??Αν σου εχουν φυτεψει λογισμικο υποκλοπων ναι
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Κοιταξε αν φοβασαι την γκομενα σου, χλωμο να ειχεγια να μου εχουν φυτεψει, θα πρεπει να το εχει καποιος παρει στα χερια του υποθετω. Δεν το εχει παρει καποιος στα χερια του. Δεν εννοεις να το εχουν κανει remotely μεσω του ιντερνετ ? Μπορουν , σε iphone, να φυτεψουν λογισμικο μεσω ιντερνετ ??
την δυνατοτητα για remotely..
Tωρα δεν ξερω που εχεις μπλεξει και ποιοι παιζει να
σε παρακολουθουν..
Γενικα γινεται και remotely αλλα πιο δυσκολα..
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Κοιταξε αν φοβασαι την γκομενα σου, χλωμο να ειχε
την δυνατοτητα για remotely..
Tωρα δεν ξερω που εχεις μπλεξει και ποιοι παιζει να
σε παρακολουθουν..
Γενικα γινεται και remotely αλλα πιο δυσκολα..
σε iphone?? υποτιθεται οτι σε Iphone δεν υπαρχει ¨τρυπα¨, ενας απο τους λογους που υπερτερει του android
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.241
- Πόντοι
- 5.506
Καλησπερα τυποι!
Ερωτηση στους γνωστες. Ειναι δυνατον καποιος να δει με καποιου ειδους χακαρισμα τα μηνυματα που στελνω στο viber απο το κινητο μου (Iphone)?
Ξενοπηδαμε τυπε;; Ή ακομα πιρφορισμος ειναι;
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
σε iphone?? υποτιθεται οτι σε Iphone δεν υπαρχει ¨τρυπα¨, ενας απο τους λογους που υπερτερει του android
Μια χαρα τρυπιο ειναι και αυτο
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
Καλησπερα τυποι!
Ερωτηση στους γνωστες. Ειναι δυνατον καποιος να δει με καποιου ειδους χακαρισμα τα μηνυματα που στελνω στο viber απο το κινητο μου (Iphone)?
φιλε να σου πω μου εχουν μπει και εμενα ψυλλοι στα αυτια μου για το βιμπερ... το βιμπερ μπορεις να το εχεις και στο πισι σου και στο σμαρτφον... δεν χρειαζετε ουτε ρεμοτλυ να σε χακαρουν ουτε τπτ μονο τον αριθμο σου χρειαζετε καποιος και τον κοδικο που στελνει το βιμπερ στο τηλ σου και αυτοματα εχουν κλονο... οτι γραφεις το βλεπουν
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
φιλε να σου πω μου εχουν μπει και εμενα ψυλλοι στα αυτια μου για το βιμπερ... το βιμπερ μπορεις να το εχεις και στο πισι σου και στο σμαρτφον... δεν χρειαζετε ουτε ρεμοτλυ να σε χακαρουν ουτε τπτ μονο τον αριθμο σου χρειαζετε καποιος και τον κοδικο που στελνει το βιμπερ στο τηλ σου και αυτοματα εχουν κλονο... οτι γραφεις το βλεπουν
Πολυ σωστα αυτα που λες.....
ΟΜΩΣ
πως να βρουν (υποκλεψουν) τον κωδικο που στελνει το viber στον τηλεφωνικο αριθμο του κινητου μου ?
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
Πολυ σωστα αυτα που λες.....
ΟΜΩΣ
πως να βρουν (υποκλεψουν) τον κωδικο που στελνει το viber στον τηλεφωνικο αριθμο του κινητου μου ?
ευκολα.. 3 δευτερολεπτα θελει να διαβασεις το σμσ απο το τηλεφωνο. δεν χρειαζετε καν να το ανοιξεις το βλεπεις στην οθονη το γραφεις και τελος..
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
ευκολα.. 3 δευτερολεπτα θελει να διαβασεις το σμσ απο το τηλεφωνο. δεν χρειαζετε καν να το ανοιξεις το βλεπεις στην οθονη το γραφεις και τελος..
μα δεν ειναι διπλα σου ο αλλος. πως θα το διαβασει? τι ενννοεις δεν σε καταλαβαινω
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
μα δεν ειναι διπλα σου ο αλλος. πως θα το διαβασει? τι ενννοεις δεν σε καταλαβαινω
ακου φιλε μου ειναι απλο το πραγμα.. βαζω το βιμπερ στο κινιτο μου οκ.. μου ζηταει αριθμο γραφω τον δικο σου αριθμο.. σου στελνει σμσ το βιμπερ εναν κοδικο...πες πχ οτι εχουμε παει για καφε και εχεις παει για κατουριμα.. βλεπω τον αριθμο που σου εστειλε το βιμπερ με σμσ το βαζω στο δικο μου και εχω κλωνο.. το εχω κανει με γκομενα δουλευει
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
οκ, αυτο προυποθετει οτι καποιος ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στο κινητο σου! ΟΧΙ remotely! Αυτο ειναι σημαντικο! Εγω αναφερομαι να μπορει καποιος να υποκλεψει τα μυνηματα (Like a man in the middle για οποοιν ξερει τεχνικα θεματα) Και να γινονται forward τα μηνυματα σε δικο του κινητο, ΧΩΡΙΣ να εχει καποιος ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στο κινητο μου (και να εχει πχ πιο πριν εγκαταστησει λογισμικο. Αυτο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ σιγουρα).ακου φιλε μου ειναι απλο το πραγμα.. βαζω το βιμπερ στο κινιτο μου οκ.. μου ζηταει αριθμο γραφω τον δικο σου αριθμο.. σου στελνει σμσ το βιμπερ εναν κοδικο...πες πχ οτι εχουμε παει για καφε και εχεις παει για κατουριμα.. βλεπω τον αριθμο που σου εστειλε το βιμπερ με σμσ το βαζω στο δικο μου και εχω κλωνο.. το εχω κανει με γκομενα δουλευει
ΥΓ. επιασες λαγο με την γκομενα???
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 800
- Πόντοι
- 656
Καλησπερα τυποι!
οικονομικά προσωπικά στοιχεία ποτέ μέσο ίντερνετ πέρα από καμιά χρεωστική..
αν δεν αφορά χρήμα κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί για το τι κάνεις και τι λες με τους φίλους σου, ακόμα και αν μοιράσεις τους κωδικούς σου στο νετ
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
οικονομικά προσωπικά στοιχεία ποτέ μέσο ίντερνετ πέρα από καμιά χρεωστική..
αν δεν αφορά χρήμα κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί για το τι κάνεις και τι λες με τους φίλους σου, ακόμα και αν μοιράσεις τους κωδικούς σου στο νετ![]()
Αλλη ειναι η ερωτηση τυπε.
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
οκ, αυτο προυποθετει οτι καποιος ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στο κινητο σου! ΟΧΙ remotely! Αυτο ειναι σημαντικο! Εγω αναφερομαι να μπορει καποιος να υποκλεψει τα μυνηματα (Like a man in the middle για οποοιν ξερει τεχνικα θεματα) Και να γινονται forward τα μηνυματα σε δικο του κινητο, ΧΩΡΙΣ να εχει καποιος ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στο κινητο μου (και να εχει πχ πιο πριν εγκαταστησει λογισμικο. Αυτο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ σιγουρα).
για το ριμοτλυ που λες ειναι δυσκολο σιγουρα μπορει να γινει ομως οχι απο καποιον ασχετο... εγω σου ειπα εναν απλο τροπο που μπορει καποιος να το κανει και να βλεπει οτι γραφεις..
ναι εβγαλα λαγο με κερατα...
ΥΓ. επιασες λαγο με την γκομενα???
Αν εννοείς από υπηρεσίες, Ασφάλεια κτλ, απ'όσο ξέρω μπορούν να έχουν πρόσβαση στις συνομιλίες σου.
Η τελευταία έκδοση του Viber έχει επιλογή μυστικής συνομιλίας, σβήνει τα μηνύματα αυτόματα κ σε εσένα αλλά και στον παραλήπτη σε ορισμένο χρόνο. Κ αυτό όμως δε νομίζω να είναι και πολύ ασφαλές.
Από το FB δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση εκτός αν κατηγορείσαι για κακούργημα και το ζητήσει εισαγγελέας.
Η τελευταία έκδοση του Viber έχει επιλογή μυστικής συνομιλίας, σβήνει τα μηνύματα αυτόματα κ σε εσένα αλλά και στον παραλήπτη σε ορισμένο χρόνο. Κ αυτό όμως δε νομίζω να είναι και πολύ ασφαλές.
Από το FB δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση εκτός αν κατηγορείσαι για κακούργημα και το ζητήσει εισαγγελέας.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 219
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 305
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις