Νέα

Βία και ΠΑΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 309
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡ

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 10 100,0%
  • ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΧΙ ΟΛΕΣ

• ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ....

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    10

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Από παιδί είμαι φαν τις πίτσας. Όποτε θες ραντεβού να δεις πώς γ@@@νε οι πιτσάδες. Ή ξέχασες το ντου που σας κάναμε και σπάσαμε 500 σουβλατζίδικα και σας πήραμε και τους γύρους... Κότες είστε , σαν κι αυτές που βάζετε στα σουβλάκια σας...
θε'ικό......

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ................................ :headbang:

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Πάντως από ότι άκουσα πριν από λίγο στις ειδήσεις, η κυβέρνηση αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ...
Νομίζω έκαναν πολύ καλά.

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
34
Πόντοι
1
καλα εχεις μπλεξει εσυ την λουτσα με την βουρτσα...
καλο θα ηταν να μην βγαινει ο καθε ασχετος να λεει οτι θελει
εχεις αποδειξεις φιλε μου?εχεις δει καποιον απο αυτους να ειναι χουλιγκαν?αν δεν ξερεις κατι μην το λες κ κυριως οταν λες κατι να το στηριζεις με επιχειρηματα

Φιλαρακο μου , δεν εχω μπλεξει καμμια βουρτσα με καμμια πουτσα. Κι οσο κι αν σου φανει παραξενο ειμαι Ολυμπιακος. Επειδη δεν εχει εφευρεθει ακομη τ ολυμπιακομετρο, δυστυχως δεν μπορω να σου αποδειξω το μεγεθος της ολυμπιακοφροσυνης μου. Θα αρκεστω να σου πω οτι πηγαινα απο μικρο παιδι στη θυρα 4 του παλιου Καραισκακη, κι εχω ζησει τον Ολυμπιακο απο κοντα απ το '75. Τυγχανει, να γνωριζω προσωπικα καποια προσωπα που λαβανουν κι αλλα που εκτελουν αποφασεις στον Ολυμπιακο σημερα. Αυτα που συζητουμε αδω μεσα , ειναι πραγματα που οντως δεν ειναι ευκολο ν αποδειχθουν. Εκει ακριβως στηριζεται το θρασος του Πετρακη. Το να επιτιθεσαι φραστικα σε μενα, δεν εχει ιδιαιτερο νοημα. Ονοματα επισης γνωριζω. Παιδιων που κανουν θεληματα στην Παε. Δυστυχως δεν μπορω να γραψω δημοσια τα ονοματα τους οπως καταλαβαινεις. Εσυ, ομως δεν καταλαβαινω γιατι τα παιρνεις στο κρανιο ? Σου θιξαμε τον Πετρακη ? φιλος σου ειναι ?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ελάτε ρε παιδιά...ξεχάσαμε τις δηλώσεις του μπαμπά του και τώρα ήρθε ο γιόκας του , ή τις δηλώσεις του καπετάνιου όταν ήταν στα πάνω του και μετά ήρθε ο ανηψιός......σιγά τους εξυγιαντές του ποδοσφαίρου............τα μεγαλύτερα λαμόγια και την πληρώνουν οι διάφοροι ανεγκέφαλοι που παρασύρονται..........

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Εγώ είμαι υπέρ των συνδέσμων αν και δεν ανήκω. Στην Ελλάδα πιστεύω ότι εφαρμόζεται το «πονάει δόντι, κόβουμε το κεφάλι». Η αρχική ιδέα της δημιουργίας των συνδέσμων ήταν αναγκαία για τρεις λόγους
1. Είναι η φωνή των οπαδών. Ο κόσμος κάθε ομάδας εκφράζεται μέσω συνδέσμων. Ο εκάστοτε πρόεδρος για να γνωρίζει την άποψη των οπαδών της ομάδας του δεν μπορεί να γυρνάει στις καφετέριες και να ρωτάει: «Τί γνώμη έχετε για την πορεία της ομάδας?» «Τί πιστεύετε πρέπει να αλλάξει?» .Ούτε να παίρνει το μεγάφωνο και να ρωτάει το κατάμεστο γήπεδο. Ούτε φυσικά να ακούει τα ραδιόφωνα. Πρέπει να υπάρχει κάποιος εκπρόσωπος των οπαδών που θα μιλάει με τον πρόεδρο. Φυσικά πρέπει ο εκπρόσωπος να εκφράζει τη λαϊκή βούληση κ να μην είναι λαμόγιο.
2. Στην επαρχία («περιφέρεια» ο νέος όρος των καιρών μας) βοηθάει πολύ στο να μπορέσουν οι οπαδοί να μετακινηθούν για να παρακολουθήσουν την ομάδα. Καλύτερες τιμές , οργανωμένες εκδρομές.
3. Βοηθάει στην ασφαλή μετακίνηση. Τώρα για παράδειγμα αν χρειαστεί 5ος τελικός πλέι οφ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ πώς θα πάμε στο γήπεδο οι Ολυμπιακοί? Θα πάμε στα εκδοτήρια της Λεωφόρου? Ας είμαστε σοβαροί.
Δυστυχώς όμως και στους συνδέσμους μεταφέρθηκαν οι λεγόμενες street gangs Πρέπει η πολιτεία να καταλάβει ότι αυτό το φαινόμενο ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ. Και μην ακούω τις γνωστές αρλούμπες των νεοελλήνων που μιλάν σαν Ευρωπαίοι επαρχιώτες. Ό,τι έρχεται από τη Δύση το αντιμετωπίζουμε σαν θεόσταλτο «Στην Αγγλία η Θάτσερ έκανε αυτό και εκείνο». Ή «Στις σοβαρές χώρες παίρνουν μέτρα. Υπάρχει κράτος».  Αλήθεια? Νομίζετε. Σε κάθε χώρα υπάρχουν τομείς που η οργανωμένη πολιτεία παραδίδει την εξουσία στις συμμορίες. Είτε αθλητικές , είτε πολιτικές, είτε μαφίες κλπ. Νομίζετε σε μερικά σοκάκια της Αγγλίας ή σε κάποιες συνοικίες ότι μπορεί να επέμβει το κράτος? Στο Λονδίνο , στο Μπέλφαστ ξέρετε τί γίνετε? Στα γκέτο της Μασσαλίας ή του Παρισιού? Στη Ρωσία του τσάρου Πούτιν που έχει βάλει φυλακή όλους τους ισχυρούς και δείχνει πυγμή νομίζετε ότι ελέγχονται οι συμμορίες?
Στη Νέα Υόρκη σε κάτι Μπρονξ, Χάρλεμ κλπ. Κάθε τομέας έχει τον «κυβερνήτη» του. Αν μπεις εκεί θα είσαι τυχερός αν παραλάβεις τη σωρό σου. Στη χειρότερη ούτε θα μαθευτεί ότι σε έφαγαν Παντού γίνονται αυτά. Πάλι καλά είμαστε στην Ελλάδα. Εγώ απλώς θα συνιστούσα στις αντιμαχόμενες πλευρές ό,τι είναι να κάνουν να το κάνουν μεταξύ τους.
.Κανένας αθώος μην την πληρώσει.

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Germaon οι αποψεις σου είναι γνωστές και καλά δεν είσαι συνδεσμίτης αλλά το μόνο που σε νοιάζει είναι πως θα πάτε στον πέμπτο τελικό! Eγώ λοιπόν που είμαι συνδεσμίτης του ΠΑΟ σου λέω να διαλυθούν οι γαμημένοι και να μην σφαχτεί κανείς ας πάνε όλοι φυλακή, ας εξοριστούν σε άλλη χώρα . Σε κανέναν δεν αξίζει να πεθάνει αθώος ή ένοχος- στο μόνο που αξίζει να πεθάνει είναι σ'αυτόν που σκοτώνει.   

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
εγώ θα συμφωνήσω με τον Germaon-αν και μέχρι τώρα δεν το είχαμε....καταφέρει ποτέ αυτό:)))))-σχετικά μ'αυτά που έγραψε τ'απόγευμα.δεν είναι καλό ούτε να τ'αφήνουμε όλα ελεύθερα(όταν κάτι πάει στραβά)αλλά ούτε και να εκμηδενίζουμε καταστάσεις και ολόκληρα θέματα,επειδή στην πράξη κάνουμε πολλές "παρασπονδίες"-ως συνήθως-στην Ελλάδα.πρέπει κάποια στιγμή να καταφέρουμε να υπάρχεςι και ένα μέτρο.και στα καλά και στα άσχημα

nikes

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ είμαι υπέρ των συνδέσμων αν και δεν ανήκω. Στην Ελλάδα πιστεύω ότι εφαρμόζεται το «πονάει δόντι, κόβουμε το κεφάλι». Η αρχική ιδέα της δημιουργίας των συνδέσμων ήταν αναγκαία για τρεις λόγους
germaon έχεις κάνει , λάθος διάγνωση , δεν πονάει δόντι , δυστυχώς το κεφάλι ειναι σάπιο....

ANDREAS69

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες εγω αγαπαω το ποδοσφαιρο αλλα δεν παταω γηπεδο εξαιτιας όλων αυτων των ρεμαλιών που κινούνται σαν αγέλες αρπακτικών και πουλάνε τσαμπουκά μαγκιά και τρόμο. Οπως ειναι γνωστό μάλιστα πέντε έξι απο τους συνδέσμους αυτούς τα τρώνε μια χαρά απο τα αφεντικά και οι υπολοιποι κάφροι απλά ακολουθούν γριλίζοντας λες και ανήκουν στην αυλή του Γουιέλμου του 19ου. Να διαλυθούν κύριοι αυτοί οι σύνδεσμοι και ας αποφασίσουν οι ομάδες μας τι λαό γουσταρουν. Αν θέλουν τους καφρους και τα ζακια που έχουν συνδέσει το άθλημα με την σεξουαλική αυτοικανοποίηση τους ή αν θέλουν σοβαρούς φιλάθλους που θα πανε για να δουν θεαμα να στηριξουν την ομάδα τους και να βγαλουν το άχτι τους μεσα σε λογικα πλαισια

Εγω στρατός του Κόκκαλη του Τζίγκερ και του κάθε "προέδρου" δεν γίνομαι. Συνδεσμοι τωρα και λαλακιες.

Το κακο ειναι πως με το μετρο αυτό την πατάνε και οι 5 -10  φιλοι των ομάδων αλλά ετσι οπως εχει γινει η κατασταση καλα τους κανανε

Θες να ξεγκαβλωσεις κυριε... Παιξε ενα paintball, παίξε το πουλί σου, παίξε το κεφάλι σου στον τοίχο... εμένα γιατι δεν με αφήνεις να παω στο γηπεδο δημιουργώντας ένα κλιμα τρομου και κινδυνου?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
να κλείσουν οι σύνδεσμοι και να φτιαχτουν νεοι σαν τον σύνδεσμο ΕΝΩΣΗ 1924..Με πολιτιστικές εκδηλώσεις κλπ...
Τωρα ΘΥΡΕΣ 7 με ΑΛΕΚΟΥΣ,Τάκηδες κ σία ΔΕΝ χρειάζονται...Αρκετά πια με αυτα τα υπανθρωπίδια..Διαβασα στην sport day (πανουτσος πανω απο τον τιτλο του σημερινου αρθρου) οτι ο οσφπ παρακαλάει να μην παει φυλακη ο Αλέκος γιατι εχει παιδί 3μηνών..Οταν πηγαινε στα επεισόδια,δεν το σκεφτόταν το παιδί του?

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μέλος μεγάλης ΠΑΕ ψάχνει η Αστυνομία!
4/4/2007 7:03:14 μμ

Μέλος Δ.Σ. μεγάλης ΠΑΕ φέρεται να εμπλέκεται στο «μακελειό» της Λεωφόρου Λαυρίου!
Η Αστυνομία τον αναζητά, αφού σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχει στα χέρια της, ο συγκεκριμένος μετείχε στα επεισόδια και μάλιστα ήταν αυτός που πρόσφερε βοήθεια σε 27χρονο οπαδό που τραυματίστηκε από αυτοκίνητο.
Η Αστυνομία λοιπόν τον αναζητά ενώ εξετάζει και την περίπτωση διαφυγής του στο εξωτερικό

τι ειπατε..............?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ο Κ@@@ρης ηταν εκει,οπως ειπε ο Παπαδημητρίου στην ΝΕΤ..

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
π παραπαπαμ το ειπε????????????/μωρε μπραβο.....

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Αρκετά πια με αυτα τα υπανθρωπίδια..Διαβασα στην sport day (πανουτσος πανω απο τον τιτλο του σημερινου αρθρου) οτι ο οσφπ παρακαλάει να μην παει φυλακη ο Αλέκος γιατι εχει παιδί 3μηνών..Οταν πηγαινε στα επεισόδια,δεν το σκεφτόταν το παιδί του?
Δεν γράφει αυτό. Απλώς λέει ότι στην ΠΑΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ότι συμμετείχε ο Αλέκος (Chelsea 7) επειδή έχει μικρό παιδί. Αυτή την έννοια έχει το "στηρίζουν με πάθος τον Αλέκο" που γράφειο Πανούτσης (Αλέφαντος accent)
Germaon οι αποψεις σου είναι γνωστές και καλά δεν είσαι συνδεσμίτης αλλά το μόνο που σε νοιάζει είναι πως θα πάτε στον πέμπτο τελικό!
Αλήθεια δεν είμαι συνδεσμίτης. Μέχρι το 1999 ήμουν στον Αθηνών στην Αγ.Κωνσταντίνου ενώ καμιά φορά έπαιρνα εισιτήρια από τον σύνδεσμο του Αλέκου στους Αγ.Αναργύρους. Εννοώ ότι αν θέλω να πάω στον 5ο τελικό (αν κ δε θα φτάσουμε μέχρι εκεί) μόνο με τους οργανωμένους θα πάω ασφαλής (όσο μπορεί κανείς να το πει αυτό). Δε χρειάζεται να είσαι μέλος σε σύνδεσμο για να πάρεις εισιτήριο. (τουλάχιστον μέχρι πριν 5 χρόνια)

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ο αλεκος δεν ειχε δειρει τον γρανιτσα(αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!τον γρανιτσα?) germaon?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom