Νέα

Βία και ΠΑΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 309
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡ

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 10 100,0%
  • ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΧΙ ΟΛΕΣ

• ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ....

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    10

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Τι μηπως ? εχεις αμφιβολιες ? Οι μισοι υπαλληλοι του Ολυμπιακου, ειτε Παε, Καε, Θρυλος ΑΕ, Καραισκακη ΑΕ, Sports United κλπ κλπ χουλιγκανια ειναι. Απο συνδεσμους.
Προσπαθει τωρα να πεισει ο Πετρακης οτι δεν εχει ιδεα ? Ουτε η θεια μου απ το χωριο δεν τον πιστευει. Μα καλα , υποτιμαει την νοημοσυνη του κοσμου ? Ημαρτον ! Αφου τους επιδοτουν στα ισα. Ο Κοκκαλης , θελει τους χουλιγκανς. Πιστευει οτι και αυτοι ειναι μια απ τις παραμετρους που κανουν τον Ολυμπιακο μεγλο (στην Ελλαδα). Η ισχυς του οχλου, οντως προκαλει κατα καποιον τροπο δεος στους αντιπαλους. Αποτελει ενα δειγμα ισχυος , ογκου.
Μην κρινετε τον Κοκκαλη και τους τσατσους του απ αυτα που λενε. Κρινετε τους απ αυτα που κανουνε. Και να ειστε σιγουροι, δεν προκειται να κανουν τιποτε για να γκρεμισουν εστω ενα πετραδακι απ το οικοδομημα που χρονια τωρα χτιζουν . Κι οταν λεμε οικοδομημα εννοουμε την αρρηκτη σχεση Παε-χουλιγκανων.
Ο κοκκαλης θελει να πηγαινει χερι χερι με τα χουλιγκανια. Γι αυτο τα προσλαμβανει, γι αυτο τους δινει τσαμπα εισητηρια, γι αυτο τους βγαζει απ τη φυλακη οταν τους μαζευουνε. Κι εχει το θρασος να βγαινει στα καναλια κουστουμαρισμενος και να βγαζει διαγγελματα . Ποιος , ο Πετρακης. χαχαχα.
όσο και αν εγώ προσωπικά συμφωνώ μαζί σου-και είχα γράψει περίπου το ίδιο με άλλα λόγια στο συγκεκριμένο θρεντ προ ημερών-ελπίζω να μην αρχίσει πάλι-με αφορμή αυτό το μήνυμα-ολόκληρη αντιπαράθεση Ολυμπιακών με μη Ολυμπιακούς(γιατί πάντα εκεί καταλήγει)όσο μπορούμε να μην "προκαλούμε" τους άλλους για "θερμούς διαλόγους".αν και-επαναλαμβάνω πως-το συγκεκριμένο συμπέρασμα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο)

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Kυρίοι είναι μάγκας ο Πετράκης ( γιατί ο μπαμπάς την έκανε για Αμερική άραγε υπάρχει θεός) ; Να βγεί δημοσίως να ζητήσει συγγνώμη στην οικογένεια του παιδιού είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει, όπως συγγνώμη ζήτησε η οικογένεια Γιαννακόπουλοι, όπως συγγνώμη ζήτησε η Π.Α.Ε. για την κλωτσιά στον Ζεβλάκοφ. Μούγγα όμως  αοριστολογίες και μια μακαριότητα ότι δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Ε! ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ.
Υ.Γ. Δικαιοσύνη=Δώστε το κοράκι στον λαό. 

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
και τι φταίει ο Πετράκης;
Πως να ελέγξει τους αντεροβγάλτες του Κορυδαλλού που έχουν ξεφύγει; Κι όχι μόνο ο Πετράκης αλλά όλοι του συναφιού προεδροι κλπ.
Κι εξάλλου μπιζνες κάνει το άνθρωπος όπως όλοι τους. Αυτό που έχει νόημα είναι να τους δώσει τη δυνατότητα ο νομοθέτης να είναι αυτοί οι υπεύθυνοι και υπόλογοι για το μαγαζί τους.
Απο κει και πέρα τι;

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
και τι φταίει ο Πετράκης;
Πως να ελέγξει τους αντεροβγάλτες του Κορυδαλλού που έχουν ξεφύγει; Κι όχι μόνο ο Πετράκης αλλά όλοι του συναφιού προεδροι κλπ.
Κι εξάλλου μπιζνες κάνει το άνθρωπος όπως όλοι τους. Αυτό που έχει νόημα είναι να τους δώσει τη δυνατότητα ο νομοθέτης να είναι αυτοί οι υπεύθυνοι και υπόλογοι για το μαγαζί τους.
Απο κει και πέρα τι;
ναι αλλα τωρα ποια και στο μαγαζι τους εκαναν ζημια....1 αγωνιστηκη κεκλεισμενων στο ch.l. του χρονου.......

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Nefilim αυτά τα λένε οι δημοσιογράφοι. Ο καθένας ξέρει τι γίνεται στο σπίτι του ειδικά άμα εισαι γιος πράκτορα!!!

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μηπως ειναι λιγο υποκριτης ο κυριος κοκκαλης και ο κυριος μωραλης?στους 2 υπαληλους του οσφπ  που πιασανε στα επεισοδια του λαυριου ο ενας εχει συντομα δικαστηριο απο αλλα επεισοδια και αυτοι λενε οτι δεν ειχε δωσει κανενα δικαιομα μεχρι τωρα...(μην αρχισετε παλι οτι το παω οπαδικα.........)
αστο νικ καμμια σχεση
εισαι τελειως λαθος σε αυτα που λες
καταρχην ο ενας δεν πιαστηκε ποτε,καμμια σχεση,κ ο αλλος που οντως ηταν εκει στα επεισοδια εχει λευκο ποινικο μητρωο

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τι μηπως ? εχεις αμφιβολιες ? Οι μισοι υπαλληλοι του Ολυμπιακου, ειτε Παε, Καε, Θρυλος ΑΕ, Καραισκακη ΑΕ, Sports United κλπ κλπ χουλιγκανια ειναι. Απο συνδεσμους.
καλα εχεις μπλεξει εσυ την λουτσα με την βουρτσα...
καλο θα ηταν να μην βγαινει ο καθε ασχετος να λεει οτι θελει
εχεις αποδειξεις φιλε μου?εχεις δει καποιον απο αυτους να ειναι χουλιγκαν?αν δεν ξερεις κατι μην το λες κ κυριως οταν λες κατι να το στηριζεις με επιχειρηματα

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αστο νικ καμμια σχεση
εισαι τελειως λαθος σε αυτα που λες
καταρχην ο ενας δεν πιαστηκε ποτε,καμμια σχεση,κ ο αλλος που οντως ηταν εκει στα επεισοδια εχει λευκο ποινικο μητρωο
αμα δεν εχει γινει η δικη ειναι λογικο να  εχει λευκο !!!!!αλλα εσυ πιστευεις οτι ο κοκκαλης και ο μοραλης δεν ξερουν τους μπαχαλιαρηδες?

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αμα δεν εχει γινει η δικη ειναι λογικο να  εχει λευκο !!!!!αλλα εσυ πιστευεις οτι ο κοκκαλης και ο μοραλης δεν ξερουν τους μπαχαλιαρηδες?
καμμια σχεση το ενα με το αλλο
αλλο αυτο που εγραψες πριν κ αλλο αυτο
ΝΑΙ τους ξερουν φυσικα
οσον αφορα για το μητρωο,καμμια σχεση,δεν εκκρεμει καμμια δικη

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καμμια σχεση το ενα με το αλλο
αλλο αυτο που εγραψες πριν κ αλλο αυτο
ΝΑΙ τους ξερουν φυσικα
οσον αφορα για το μητρωο,καμμια σχεση,δεν εκκρεμει καμμια δικη
οκ!!!αφου τους ξερουν μου φτανει!!!
στο περισυνο ματς παο -οσφπ στο μπασκετ τοτε που εγιναν τα χειρωτερα γνωστος μου σκληροπυρινικος βαζελος(ητανε την πεμπτη...)με την ομαδα του ειχα κατσει μετα απο εντολη...πισω απο τον παγκο του οσφπ....
ΜΑΓΚΕΣ οι διοικησεις ολα τα γνωριζουν!!!

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Καταρχάς κανείς δεν ανέφερα επίθετα. Οι συντονιστές θα πρέπει να διαγράφουν ρουφιανιλίκια. Δεύτερον ότι και να έκανε αρμοδιοι είναι τα δικαστήρια και όχι το κάθε κοράκι. Τρίτον ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ αλλά άμα μπω στην λογική σου ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝΕ. Τέταρτον ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τι ρουφιανιλικια μας λες ρε μεγαλε?εδω εγινε συνθημα το ονομα του σ ολη την ελλαδα κ εσενα σε πειραξε οτι τον αναφερανε?
ασε ξερουμε το ρολο του κ αυτουνου...

inspiRED

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχάς κανείς δεν ανέφερα επίθετα. Οι συντονιστές θα πρέπει να διαγράφουν ρουφιανιλίκια. Δεύτερον ότι και να έκανε αρμοδιοι είναι τα δικαστήρια και όχι το κάθε κοράκι. Τρίτον ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ αλλά άμα μπω στην λογική σου ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝΕ. Τέταρτον ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Δε θελω να μπω σε παιρετερω λογομαχια διοτι δεν αξιζει. Επισης sorry αν ημουν επιθετικος πιο πριν και τελος ποτε δεν ειπα οτι του άξιζε, ειπα οτι δε λυπαμαι! 

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Nefilim αυτά τα λένε οι δημοσιογράφοι. Ο καθένας ξέρει τι γίνεται στο σπίτι του ειδικά άμα εισαι γιος πράκτορα!!!

Δεν τον δικαιολογώ έχει όμως ένα μέρος αλήθειας και καλής λογικής βάσης αυτό που βγήκε κι είπε το Σαββατο στη ΝΕΤ, σε σχέση πάντα με το ότι ρε φίλε, στο μαγαζί μου άσε με να ντηλάρω εγώ κι εσύ μπάτσε απόξω προσπάθησε να τα βγάλεις πέρα. Το τι γίνεται στο δρόμο ή στο σύνδεσμο ήταν το γκρι πεδίο. Πως να πάει κόντρα στους σκληροπυρηνικούς του αφού τους δίνει ψωμάκι; Τολμάει να κάνει τη διαφορά; Όχι, κι αν πει και κάτι υποκρίνεται όπως όλοι τους. Ή μήπως δεν ήταν γνωστό το τι παίζεται και περιμέναν όλοι τη φάση του Λαυρίου;

Πολύ δυσωδία ρε παιδί...

Θα ήθελα να μπορώ να πάρω τον ανιψιό μου ή τη φίλη μου και να πάω σε ένα ντέρμπυ που ξέρω ότι δε θα φάω φάπες, φωτοβολίδες, κατσαβίδια, χασισο-ντουμάνια ακόμη κι αν κάτσω δίπλα στον φίλαθλο (όχι το μαλάκα οπαδό) της άλλης ομάδας. Ξέρω ότι δε γίνεται κι έτσι εμένα με χάνει από πελάτη και το ξέρει, άσχετο αν υποκρίνεται ότι δεν του αρέσει και θα με ήθελε και μένα μέσα. Για να γίνει πρέπει να εξασφαλίσει μερικές συνθήκες γνωστές τώρα μη παρλαπιπαζόμαστε.

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Για το πρώτο απάντησες τα υπόλοιπα γαργάρα.

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Φίλε  Νefilim μακάρι να ήταν όλοι σαν και σένα αλλά πίστεψε με δεν σε θέλει μέσα κερδίζει πιό πολύ με τους άλλους. Είναι μεγάλη υπόθεση να θεωρείς τον ευατό σου κράτος εν κράτει.

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Ακυρο σε μπέρδεψα με τον megaκάτι  anyway επειδή δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε κλείνω εδώ.
Ρε MUZAUI σε μενα απευθύνεσαι?!
Σε ποιο απαντησα και τι εκανα γαργαρα?!
Κανε παραθεση, να καταλαβαινομαστε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom