marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ρε παιδια μην λετε ετσι το οτι απογοητευτηκα εγω δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν λεφτα!!
Προσεχε μην δεν ερθουν ποτε ή σου ερθει καποιο κουπονι των 0,85 us dollarsρε παιδια μην λετε ετσι το οτι απογοητευτηκα εγω δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν λεφτα!!
να πας καμια βολτα και ασε το διαολο να γαμει οσους ψαχνουν πληρωμες.αστα να πανε στο διαολο!!!
και για να γραφτουνε πολλα μελοι.....και να περνουνε περισσοτερα χρηματα απο τις διαφημιστικεςκοιτα εξαρταται τι ακριβως ειναι.μαλλον το κανουν για να βλεπουμε διαφημισεις.
τι γινεται???
πλουτισατε???
χεστηκατε στο δολλαριο???
αααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
μπα εδω ειναι αλλα τωρα ειναι κο,κο,κο το λουλουδι..Αλλά ως εκ θαύματος...ο κύριος Χρηστάκης εξαφανίστηκε από εδώ...
Εγώ αν δεν δω σκαναρισμένο το λογαριασμό της κάρτας του που θα δείχνει το κέρδος του από τη συγκεκριμένη υπηρεσία...θα τον κράζω στεγνά...
ο παπαριωνας & οι λοιποι πικραμενοι του διπλανου ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ..
Μαζευουμε λεφτα για να συνεισφερουμε εστω και ετσι στο φορουμ απο την μηνυση που θα φαει απο τον χοντρο τον Παπαριωνα
ο παπαριωνας & οι λοιποι πικραμενοι του διπλανου ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ..