marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ναι αλλα πως τα λαμβανεις τα λεφτα?/το paypal σου κρατα προμηθεια μηπως ετσι οσα κερδιζεις εξανεμιζονται???
Αυτοι εχουν ωφελος απο την διαφημιση που κανουν.....και μιλαμε για πολλα λεφτα που κερδιζουν και αυτες οι εταιρειες.otan δεις την ''κινηση'' της πιστωτικης σου παντως(οταν εξαργυρωσεις),πες μας τελικα εαν σε πληρωσαν ή τελικα πληρωσες και απο πανω......
Δεν μπορει να υπαρχει κατι τετοιο πιστευω....
Δεν χαριζουν λεφτα.......εμενα γιατι κατι μου βρωμαει??ποιος χαριζει λεφτα την σημερον ημεραν ηθελα να ξερω!!
Το site αυτο και ολα αυτα τα sites πληρωνονται για να καταχωρουν τις διαφημισεις των sites....και απο κει και περα κερδιζουν traffic τα sites που διαφημιζονται.Ωραιο ακουγεται αλλα τι κερδος μπορει να εχει το site? ολοι θα το εχουν ανοιχτο και δεν θα κοιτανε για να παιρνουν φραγκα.. Γιαυτο μου μυριζει απατη
3$ σημαινει σχεδον 1,80 ευρω την ωρα......απο 3-5$ την ωρα σκεψου ποσες ωρες πρεπει να κατσεις εναν μηνα για να βγαλεις ενα ποσο σεβαστο...οταν η ωρα ειναι απο 1,8εως 3 ευρω την ωρα.......
ναι αλλα δεν θα βλεπεις τις διαφιμησεις, θα το χεις απλως ανοιχτο.. δεν ξερω μπορει να εχεις δικιο, αλλα γενικα παιζουν πολλες απατες στο web και ειμαι πλεον καχυποπτοςΤο site αυτο και ολα αυτα τα sites πληρωνονται για να καταχωρουν τις διαφημισεις των sites....και απο κει και περα κερδιζουν traffic τα sites που διαφημιζονται.
Για πορνο δεν υπαρχει αλλο.......εαν ειναι ασφαλης η πληρωμη τοτε ολα καλα!ενημερωσε μας εαν θα πληρωθεις τον αλλο μηνα!και ποια αλλα σαιτς λες???
Οτι παιζουν scams παιζουν........ναι αλλα δεν θα βλεπεις τις διαφιμησεις, θα το χεις απλως ανοιχτο.. δεν ξερω μπορει να εχεις δικιο, αλλα γενικα παιζουν πολλες απατες στο web και ειμαι πλεον καχυποπτος
ειδικα οταν αυτος ο αγνωστος πριν απο λιγη ωρα σε αλλο θρεντ υποστηριζε οτι δεν παθαινεις τιποτε αν κανεις γλυφομουνι σε πουτανα επειδη περναει απο εξετασεις..
Τα στοιχεια της καρτα σου τα δινεις μονο στο paypal η οπου αλλου εχεις λογαριασμο και πουθενα αλλου ουτε αυτα ταζ sites σου ζητανε αριθμο καρτας.32 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα..
ποσο αφελης μπορει να ειναι καποιος για να εμπιστευτει τα στοιχεια της καρτας του σε ενα site γιατι καποιος αγνωστος του λεει σε ενα φορουμ οτι θα κονομησει???ειδικα οταν αυτος ο αγνωστος πριν απο λιγη ωρα σε αλλο θρεντ υποστηριζε οτι δεν παθαινεις τιποτε αν κανεις γλυφομουνι σε πουτανα επειδη περναει απο εξετασεις..
ΗΜΑΡΤΟΝ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
την μαλακια πολλοι αγαπησαν,τον μαλακα κανεις..
Σου ειπα δεν χαριζει...διαφημιζει........ποιος χαριζει λεφτα??? ΕΛΕΟΣ χρησταραααα