apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Η Ρακι φταιει μην ανησυχεις.
Η Ρακι φταιει μην ανησυχεις.
με ρέγουλα... ;)Η Ρακι φταιει μην ανησυχεις.
Μολις εφτασε απο τα ρακοκαζανα Ρεθυμνου ;)με ρέγουλα... ;)
φρεσκαδούρα......Μολις εφτασε απο τα ρακοκαζανα Ρεθυμνου ;)
Νεκταρ τωρα που επιασαν κ τα κρυα..!φρεσκαδούρα......
καταρχας μαλακας εισαι αφου βαζεις χαρακτηρισμους και κατα δευτερον κψε και την πουτσα σου και βαλτην στον κολο σου για να μην βγαζεις συμπερασματα χωρις να ξερεις το καταλαβες ξερολα???Τυπε μιας και μαζευτήκατε όλοι οι μαλακες εδω και λέτε μαλακιες να πω και εγω μια...Δλδ οποίος γούσταρε να πληρώσει 250 και όποιος γούσταρε την Βερόνικα εδω εχει το παρατσούκλι “προστάτης” επειδή έτσι θέλετε εσείς;;;
Τέλος πάντων...η συζητηση δεν εχει τέλος εδω και μήνες αλλα κάτι τελευταίο..
Κόβω την πουτσα μου στα 5 οτι όλοι όσοι βγάζετε χολή για την συγκεκριμένη (αλλα και για άλλες),οτι οι περισσότεροι απο εσας εισαστε σαν ανάποδο γαμωτο εμφανισιακά,εισαστε απένταροι και μένετε με την μάνα σας ακομα..
Για το αν γαματε ποτέ καμια κανονική γκομενα ούτε καν συζητηση....
Εξού και τα κόμπλεξ σας και το μίσος σας προς τις γυναίκες.
Συνεχίστε έτσι και ισως κάποτε βρεθεί καμια στραβή,αγάμητη,μπαζόλα να σας κοιτάξει και τότε ισως σταματήσετε να μαλακιζεστε στο bourdela.
Χαιρετούρες!!!!!!![]()
στα μουτρα σου ολα ψευτομαγκα του πληκτρολογιου!!!την καλημερα μουΘα σου απαντούσα....αλλα κοιτάζοντας τις 2 τρίχες στο δεξί μου αρχιδι που μου ξέφυγαν στο ξύρισμα...θεώρησα οτι ειναι σημαντικότερες προσωπικότητες απο σένα.Οπότε η συζητηση έλαβε τέλος!
Καλημερα σου!!!
καταρχας μαλακας εισαι αφου βαζεις χαρακτηρισμους και κατα δευτερον κψε και την πουτσα σου και βαλτην στον κολο σου για να μην βγαζεις συμπερασματα χωρις να ξερεις το καταλαβες ξερολα???
δεν το κοβουμε,και οι δυο λεω γωΘα σου απαντούσα....αλλα κοιτάζοντας τις 2 τρίχες στο δεξί μου αρχιδι που μου ξέφυγαν στο ξύρισμα...θεώρησα οτι ειναι σημαντικότερες προσωπικότητες απο σένα.Οπότε η συζητηση έλαβε τέλος!
Καλημερα σου!!!
καλημερα καλο θα ηταν να προσεχει τι γραφει και τι χαρακτηρισμους κανει δεν τον εβρισε κανεις και ουτε ειμαι υποχρεωμενος να τον ανεχτω χωρις να του απαντησω καταλληλως ευχαριστωδεν το κοβουμε,και οι δυο λεω γω?...
:S :S :SΤο επίπδο της συνομιλίας έχει πιάσει πάτο..![]()
![]()
![]()
![]()
Στο ποιο????????Θα σου απαντούσα....αλλα κοιτάζοντας τις 2 τρίχες στο δεξί μου αρχιδι που μου ξέφυγαν στο ξύρισμα...θεώρησα οτι ειναι σημαντικότερες προσωπικότητες απο σένα.Οπότε η συζητηση έλαβε τέλος!
Καλημερα σου!!!
Την εκλεισα κυριακη τη μικρη δυομιση ωριτσες - 500 εβραιους
Κορόιδο σε έπιασε παίχτη.
Εσύ δεν είσαι που την πήγες στο Ντουμπάι?
Έπρεπε να στο κάνει δώρο το δυωρο, δεν είναι εντάξει. Μαύρο ρίξε![]()
Μην ανησυχείτε,ζει και βασιλεύει και ειναι και μια χαρά!
Μην ανησυχείτε,ζει και βασιλεύει και ειναι και μια χαρά!