anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Καλοδουλεμένη η σουφρα...Μην ανησυχείτε,ζει και βασιλεύει και ειναι και μια χαρά!
Καλοδουλεμένη η σουφρα...Μην ανησυχείτε,ζει και βασιλεύει και ειναι και μια χαρά!
Τι λες τωρα!!!!!Μην ανησυχείτε,ζει και βασιλεύει και ειναι και μια χαρά!
Μην ανησυχείτε,ζει και βασιλεύει και ειναι και μια χαρά!
Το μαλλί με χαλάει λίγο....Μην ανησυχείτε,ζει και βασιλεύει και ειναι και μια χαρά!
kai μενα το μαλλι με χαλαει....Μην ανησυχείτε,ζει και βασιλεύει και ειναι και μια χαρά!
Το παιχνίδι συνεχίζει για καπνοβιομηχανους, φιτ τύπους και λοιπους hi society.
Είναι σήμα ότι ο κλειστός κύκλος επεκτείνεται. Ένας του κύκλου ποστάρει μια φωτο για να κινηθούν sms, mail, κλπ
Όσοι πιστοί προσέλθετε.
Ένας του κύκλου ποστάρει μια φωτο για να κινηθούν sms, mail, κλπ
Όσοι πιστοί προσέλθετε.
Καλοδουλεμένη η σουφρα...
Φίλε μου καλησπέρα το κορίτσι δεν δουλεύει πια και από ότι ακούγεται λύπη εκτός Ελλάδας.
την ξηρασία εσυ πως την αντιληφθείς αφου δεν την έχεις πάρει την κοπέλα! Τι είχες και τι έχασες λοιπόν... Και με τη Βερόνικα και χωρίς αυτη πάντα υπάρχει κατι ιδιαίτερο στο χώροΚαλημερα συναγωνιστές. Με χαρα βλεπω να επιστρέφει μια απο τις πιο όμορφες κοπέλες και με ενα απο τα καλυτερα σέρβις κατα γενική ομολογία. Αν και δεν ειμαι στους τυχερούς που έχουν δοκιμάσει, βλεπω πτι απο τότε που αποσύρθηκαν Ναγια και Βερόνικα, υπήρχε μια ξηρασία στο χώρο χωρίς κατι ιδιαίτερο να υπαρχει σαν επιλογή.
Με χαρα λοιπον να μπορέσουμε επιτέλους να τα πούμε κοριτσαρα και αν κάποιος φιλος εχει τροπο επικοινωνίας θα το εκτιμούσα δεόντως
Μπα. Τι βλεπω ? Καινουργια κολοτρυπιδα ?Μην ανησυχείτε,ζει και βασιλεύει και ειναι και μια χαρά!
δεν δουλεύω κ έχω φτιάξει τη ζωή μου .σταματηστε απλα νασχοληστε κάθε τόσο μαζί μου .
περνάω τελεια κάνω τη Ζωάρα μ Κ ετσι θα συνεχίσω