Εσύ ποιός είσαι? Ό πρώην της?
λες εναν σε ντουζιερα που την κατουρησε?
Εσύ ποιός είσαι? Ό πρώην της?
Εσύ προφανώς έχεις την μύγα γιατί οτι πω μυγιάζεσαι.. Θα σε στεναχωρήσω αλλα για άλλη μια φορά ΔΕΝ αναφερόμουν σε σένα..Ευριάνθη Κουκίτσα...
Τωρα που το εμαθες και αυτο παιχταρα μου, θελεις να ρωτησεις και κατι αλλο?
λες εναν σε ντουζιερα που την κατουρησε?
άρα όλα αυτά συνοψίζονται στο κατούρημα,nes pas?και του βγαίνει σε επιθετικότητα μίσους και εκδίκησης
Έναν από τους πολλούς,ίσως και αυτόν, ο οποίος έχει ψυχολογικά μαζί της και δεν μπορεί να την ξεπεράσει,και του βγαίνει σε επιθετικότητα μίσους και εκδίκησης
Με μπερδεύεις με άλλον!
Τύπε ένας Ronaldo δεν μπερδεύεται!
Εσύ προφανώς έχεις την μύγα γιατί οτι πω μυγιάζεσαι.. Θα σε στεναχωρήσω αλλα για άλλη μια φορά ΔΕΝ αναφερόμουν σε σένα..
Τύπε ένας Ronaldo δεν μπερδεύεται!
26 μέλη και 35 επισκέπτες διαβάζουν το νήμα.
εσυ στα 250 κολησες?κατσε διαβασε ολο το νημα και οταν καταλαβεις τι εχει γινει μου ξανα λες εκτος και αν εσυ ο ιδιος εξυπερετεις καποια συμφεροντα και βγανεις εδω ως προστατης....Από τις τελευταίες σελίδες που διάβασα την λένε γυφτάκι,ότι έχει μύκητες ότι είναι για χεστρα κτλ
Οπότε αν δεν είναι μίσος απέναντι στην κοπέλα τι είναι???
ΣΊΓΟΥΡΑ υπάρχει σκοπός και κίνητρο!
Σε καμία άλλη δεν γίνεται τέτοιος πόλεμος!
Δλδ τι τεκμηρίωση θέλεις?
Ονόματα νταβατζήδων γραφείων κτλ που κρύβονται από πίσω? Μην είσαι ΑΠΛΌΣ ότι όλα γίνονται επειδή κάποιοι θεωρούν τα 250 πολλά...
εσυ στα 250 κολησες?κατσε διαβασε ολο το νημα και οταν καταλαβεις τι εχει γινει μου ξανα λες εκτος και αν εσυ ο ιδιος εξυπερετεις καποια συμφεροντα και βγανεις εδω ως προστατης....
Ρε τύπε ανημέρωτος πάλι, και μπαλίτσα θα σε μάθουμε?
Διάβαζε λίγο, σέρνετε το internet στην Μυτιλήνη?
Άστα τώρα αυτά και πες μας για αυτήν την πουστάρα τον Βαγγέλα από την Μυτιλήνη που τον έδειχνε χθες στην αυτοψία που θέλει να γίνει Ανδρομέδα. Τον ήξερες?
Δεν καταλαβα αποφοιτε της Οξφόρδης. Σε ενοχλει που ασχολούνται με το νανοπουτανο ? Εάν ναι κανε deleteΤυπε μιας και μαζευτήκατε όλοι οι μαλακες εδω και λέτε μαλακιες να πω και εγω μια...Δλδ οποίος γούσταρε να πληρώσει 250 και όποιος γούσταρε την Βερόνικα εδω εχει το παρατσούκλι “προστάτης” επειδή έτσι θέλετε εσείς;;;
Τέλος πάντων...η συζητηση δεν εχει τέλος εδω και μήνες αλλα κάτι τελευταίο..
Κόβω την πουτσα μου στα 5 οτι όλοι όσοι βγάζετε χολή για την συγκεκριμένη (αλλα και για άλλες),οτι οι περισσότεροι απο εσας εισαστε σαν ανάποδο γαμωτο εμφανισιακά,εισαστε απένταροι και μένετε με την μάνα σας ακομα..
Για το αν γαματε ποτέ καμια κανονική γκομενα ούτε καν συζητηση....
Εξού και τα κόμπλεξ σας και το μίσος σας προς τις γυναίκες.
Συνεχίστε έτσι και ισως κάποτε βρεθεί καμια στραβή,αγάμητη,μπαζόλα να σας κοιτάξει και τότε ισως σταματήσετε να μαλακιζεστε στο bourdela.
Χαιρετούρες!!!!!!
το εχει κρεμασει νομιζεις οτι δεν δουλευει??Δλδ τι έχει γίνει και πρέπει να διαβάσω τόσες σελίδες για να καταλάβω?
Εδώ δημιουργουνται λογαριασμοί εδώ μόνο και μόνο για να βρίζουν κοροϊδεύουν κτλ.
Και ποια συμφέροντα εξυπηρετω που υποστηρίζω μια πουτανα που έχει κρεμάσει το στριγκακι της?
Ψιλλοκομενο κ καλα ψημενο τυπε το δικο μου κοματι παρακαλω.Κόβω την πουτσα μου στα 5
Ψιλλοκομενο κ καλα ψημενο τυπε το δικο μου κοματι παρακαλω.
Κοψτον στα 5 και θα σου πω μετα εγω μην ανησυχεις.Πουτσες ψάχνεις....;;;
Παιδαρά μου εσυ!!!!!!!