και ισως αυτές οι δυο συναντήσεις να είναι και ο επιλογος μιας πορειας,μιας ατέρμονης αναζητησης .να σταματήσω πια να κυλιέμαι σε κρεβατια με ιεροδουλες
σκέφτομαι να μπω στην μηχανή του χρονου,να γυρισω πισω. για έναν λογο,.να συναντησω βερονικα20 και melinadiva ,μετα θα γυρισω στο παρον και θα σας πω τις εντυπώσεις μου.
Σοβαρά δεν έχεις πάρει καμία από τις δυό τους αλλά παρά ταύτα πέτυχες να εντοπίσεις τις δύο καλύτερες ever?!! Όντως μετά από αυτές τις δύο ίσως έχει έννοια η απόσυρση.
Πληροφοριακά πάντως η Μελίνα είναι ακόμα ενεργή.
Σοβαρά δεν έχεις πάρει καμία από τις δυό τους αλλά παρά ταύτα πέτυχες να εντοπίσεις τις δύο καλύτερες ever?!! Όντως μετά από αυτές τις δύο ίσως έχει έννοια η απόσυρση.
Πληροφοριακά πάντως η Μελίνα είναι ακόμα ενεργή.
καλησπέρα,χθες εκανα φλασ μπακ στο μπου και ειδα ποσταρισματα σου από το 2010. κατι παιζει .να συναντησω την μελινα . ιδομεν .ευχαριστω για το σχολιο σου.εκτιμω ιδιαιτερα τους αντρες που στην ζωη τους κυνηγήσανε την γυναικα .υπονοοω και σενα χωρις να σε ξερω.το υποθετω
H καλύτερη και πιο υπάκουη γκόμενα που υπήρξε ποτέ. Οι παλιοί ίσως θυμούνται. Όποιος έχεις κάποιο στοιχείο της, που μπορεί να πήγε κτλ θα με ενδιέφερε..
Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ... @ΔανάηMagic λοβ γιου