Ελληνιδα ηταν μου χε δειξει ταυτοτητα η μικρη..
ναι καλά, σε πιστέψαμε! αστυνομικος εισαι ?
τυπε για να την κραζουν ολοι καποιος λογος θα υπαρχει μην βγαζεις ευκολα συμπερασματα και κραζεις τον κοσμο τζαμπα καλο ειναι οτι γραφεις να ειναι τεκμηριωμενο γιατι μεχρι τωρα λες αερολογιες χωρις ουσιαΔυστυχώς δεν γνώρισα τη Βερόνικα,
αλλά αφού αντιμετωπίζεται με τέτοιο ΜΙΣΟΣ και γίνεται τόση ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΉ εκστρατεία εναντίον της σίγουρα αξίζει η κοπέλα.
Όσο για αυτούς που την κράζουν με αυτόν τον τρόπο ελπίζω να έχουν κάποιο κέρδος και να μην είναι απλά ελεεινοί παλιανθρωποι!!!
Δεν ξέρω αν γιορταζεις και τι γιορταζεις Βερόνικα, γι αυτο
και από εμένα απλά
ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ!!!
Για πες... πως την λένε;
Supervans, spaceman06 & κλπ, κλπ,….
Μαζέψου…
Γιάννη,
Σε μένα είναι η ειρωνική ερώτηση?
Ευριάνθη Κουκίτσα...Για πες... πως την λένε;
Από τις τελευταίες σελίδες που διάβασα την λένε γυφτάκι,ότι έχει μύκητες ότι είναι για χεστρα κτλτυπε για να την κραζουν ολοι καποιος λογος θα υπαρχει μην βγαζεις ευκολα συμπερασματα και κραζεις τον κοσμο τζαμπα καλο ειναι οτι γραφεις να ειναι τεκμηριωμενο γιατι μεχρι τωρα λες αερολογιες χωρις ουσια
Από τις τελευταίες σελίδες που διάβασα την λένε γυφτάκι,ότι έχει μύκητες ότι είναι για χεστρα κτλ
Οπότε αν δεν είναι μίσος απέναντι στην κοπέλα τι είναι???
ΣΊΓΟΥΡΑ υπάρχει σκοπός και κίνητρο!
Σε καμία άλλη δεν γίνεται τέτοιος πόλεμος!
Δλδ τι τεκμηρίωση θέλεις?
Ονόματα νταβατζήδων γραφείων κτλ που κρύβονται από πίσω? Μην είσαι ΑΠΛΌΣ ότι όλα γίνονται επειδή κάποιοι θεωρούν τα 250 πολλά...
πολλα παραπονα βρε φιλε! η γκομενα σου ειναι ?
Τι εννοείς?
Λιακάδα έμαθα σήμερα εκεί, όλα καλά!
ΟχιΓιάννη,
Σε μένα είναι η ειρωνική ερώτηση?