nickos99
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 187
- Πόντοι
- 26
Να πούμε δύο πράγματα.
Δεν ειναι γκόμενος στα βίντεο. Πελάτης ειναι.
Υπάρχουν κοπέλες που τα γουστάρουν αυτά.
Δεν νομίζω ότι η Βερόνικα είναι μια από αυτες.
Μπορεί να μην ειναι κάθετα αντίθετη αλλα δεν είναι και αυτού του στυλ.
Καθοριστικό λόγο στην απόφαςη νομίζω ειναι τα χρήματα.
Για όσους θυμούνται. αν και αμφιβάλλω να υπάρχουν τόσο παλιοί και γνώστες πια στο site, σε μια από τις αρχικές της προσπάθειες με αγγελίες είχε βάλει και μια σε αυτο το στυλ (οχι βέβαια για τόσο extreme αλλα ας πουμε προς το πολύ άγριο sex). Θα πρέπει να ψάξω λίγο αν έχω print screen την αγγελία ή τις δύο φώτο που την συνόδευαν - η μια ιδίως ήταν χαρακτηριστική. Απλά τότε είχε ήδη βγάλει τον κώλο από το menou και είχε σχολιαστεί πως γίνεται να λες ότι προςφέρεις άγριο και να μην δίνεις κουλούρι.
Τέλος πάντων. Η κοπέλα δεν φταίει σε κάτι και δεν έκανε κάτι κακό. Όπως επανηλειμμένα έχουν πει διάφοροι εδώ μέσα όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης που διαμορφώνουν τις τιμές. Και ότι μπεις στην διαδικασία να πουλήσεις ... πάντα υπάρχει μία τιμή.
Ο Αλήτης της υπόθεσης είναι αυτος που ανέβασε τα βίντεο. Εμένα μου φαίνεται σαν πράξη εκδίκησης. Θα πρέπει να του έχει κάνει μεγάλο κακό για να την βγάλει έτσι στον τάκο. Γιατί αν δεν του έχει κάνει είναι εκτος από αλήτης και μεγάλος Μλκς.
Όπως τα λες είναι.
Είχα κάνει χθες σχετικό ποστ με την αγγελία που είχε στο παρελθόν.
Άλλο να κάνει λαγνείες και άλλο να τις ανεβάζει με πρόσωπο. Τις έκανε χωρίς να τις διαφημίζει τελευταία γιατί το έπαιζε πιο κυριλέ αφού είχε βρει αγαπούληδες..
Παλιά όταν έπαιρνε 120 με κωλο είχε ταυτόχρονα και αγγελία με 150 αν ήθελες ειδικές υπηρεσίες. Είχε φωτογραφία στην αγγελία ένα κωλο κατακόκκινο από το ξύλο.
Αλλά αυτά μετά δεν τα διαφήμιζε μεταξύ κατεργάρηδων γινόταν, όποιο ήξεραν ήξεραν οι άλλοι έτρωγαν το κυριλίκι.