apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Δεν πειράζει. Γενικά όμως ελπίζω να μην συμβαίνει σε καμία κοπέλα να κάνει ακα έναντι χρημάτων!κουραση φιλε
δεν βλεπω καλαααα
γαμησε τα
Δεν πειράζει. Γενικά όμως ελπίζω να μην συμβαίνει σε καμία κοπέλα να κάνει ακα έναντι χρημάτων!κουραση φιλε
δεν βλεπω καλαααα
γαμησε τα
------Ορισμένοι θεωρούν ακόμα κ το πρωκτικό σέξ ταπεινωτική πράξη..
Μήπως είμαστε λίγο συντηρητικοί;
Λίγο narrow-minded θα έλεγα..
τυπε όταν την πήρα εγώ δεν είχε τε στρας στην μέση. Άρα φαντάζομαι θα είναι προ 2014 ίσως όταν είχε πρώτο βγει σαν Δάφνη κ επίσης δεν νομίζω ότι ο τυπος είναι πελάτης της κ να την τραβάει βίντεο. Τώρα εάν της έσκασε καναν100ρικο για το βίντεο κ δέχτηκε άλλο σενάριο!
------Τί υπονοείς;
----------Κυριοι. Ο θεος να σας κανει κυριους βεβαια οποιος κι αν ειναι αυτος ο θεος και σε οποιον θεο πιστευετε.. Εχετε παρει χαμπαρι οτι ολα αυτα τα γραφετε; Δεν ειναι λογια που τα παιρνει ο αερας. Εχετε καταλαβει οτι απο χτες εως και σημερα μιλατε για ενσ ατομο που και αυτο εχει κσποια ζωη κσποια προσωπικοτητα. Σκεφτειτε λιγο πρωτα πριν γραψετε... Σεβαστειτε την και λιγο σαν ανθρωπο. Αν δεν θελετε σεβαστειτε τους εαυτου σας γιατι περισσοτερο ξεφτιλιζεστε οι ιδιοι.
Αλλα οπως ελεγε και μια ψυχη.... Ανθρωπος που δεν μπορει να σεβαστει τον ιδιο του τον εαυτο, δεν μπορει να σεβαστει κανεναν!
Τι σου κάνει εντύπωση; Δεν κυκλοφορείς έξω;Έγραψε κάποιος το πρωί ότι είναι 4 ετών παλιό.
Εντάξει δεν είναι καμιά μουνάρα αλλά είναι εμφανίσημο κοριτσάκι, είναι δυνατόν να έχει γκόμενο αυτόν τον τριχωτο αρκουδιαρη ?
------και εγω νομιζω οτι αυτος ο τυπος δεν πρεπει να ηταν πελατης.
Μην κουράζεσαι...άδικα. Όταν θίγεται η υπόληψη της Βερόνικας είναι άδικο όταν η ίδια θίγει άτομα εδώ μέσα δεν τρέχει ΤΠΤ!----------
τυπε,
ο καθενας εχει μια γνωμη....
εχω ειπα ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΚ?
ΕΣΤΩ Κ αν το χα αποθυμενο...κτλ....
απο την στιγμη που το εκανε αν το εκανε κ ειναι αυτη...
θα δεχτει κ την κριτικη ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.
ΟΚ?
....
Κυριοι. Ο θεος να σας κανει κυριους βεβαια οποιος κι αν ειναι αυτος ο θεος και σε οποιον θεο πιστευετε.. Εχετε παρει χαμπαρι οτι ολα αυτα τα γραφετε; Δεν ειναι λογια που τα παιρνει ο αερας. Εχετε καταλαβει οτι απο χτες εως και σημερα μιλατε για ενσ ατομο που και αυτο εχει κσποια ζωη κσποια προσωπικοτητα. Σκεφτειτε λιγο πρωτα πριν γραψετε... Σεβαστειτε την και λιγο σαν ανθρωπο. Αν δεν θελετε σεβαστειτε τους εαυτου σας γιατι περισσοτερο ξεφτιλιζεστε οι ιδιοι.
Αλλα οπως ελεγε και μια ψυχη.... Ανθρωπος που δεν μπορει να σεβαστει τον ιδιο του τον εαυτο, δεν μπορει να σεβαστει κανεναν!
---------Τι σου κάνει εντύπωση; Δεν κυκλοφορείς έξω;
------
κ στην κοπελα σου...κ να μην αισθανεσαι τιποτα για αυτην δεν το κανεις-τελος.
αντε 0.00000000000000000000000000001%
το κανεις..
το βιντεο για ποιο λογο?
εισαι μαγκας,γαμιας?
Κάτι θα έχουν που δεν έχεις..! Πορτοφόλι; μπλαμπλα; Και εγώ το ίδιο απορώ μερικές φορές ειδικά εάν κόψεις συμπεριφορά..!---------
κατι τετοια βλεπω κ λεω δεν υπαρχει θεος...
ειμαι εμφανισημος με καλο πιστολι"
νορμαλ σε ολα..
κ βλεπω ΠΙΘΗΚΟΥΣ να γαμουν τα καλυτερα μουνια.
-------Μην κουράζεσαι...άδικα. Όταν θίγεται η υπόληψη της Βερόνικας είναι άδικο όταν η ίδια θίγει άτομα εδώ μέσα δεν τρέχει ΤΠΤ!
-------Κάτι θα έχουν που δεν έχεις..! Πορτοφόλι; μπλαμπλα; Και εγώ το ίδιο απορώ μερικές φορές ειδικά εάν κόψεις συμπεριφορά..!
+1ισως να γουσταρει φιλε η ιδια... εδω υπαρχει κοσμος που παει με τραβελια... bdsm.. strapon και οχι επαγγελματιες κανονικα ζευγαρια..
----------+1
Σε πολλές κοπέλες αρέσουν τέτοιες ανωμαλίες ή κ ξύλο κτλπ..
Πρέπει να το καταδικάζεις ώς κάτι άσχημο;
Από την στιγμή που ο άλλος/άλλη έχει κάνει τις επιλογές του και υπάρχει κοινή συναίνεση δεν πέφτει κανένας λόγος σε τρίτους.
Όσοι δείχνουν με το δάχτυλο σε τέτοιες περιπτώσεις τί σκοπό έχουνε;
Να γεμίσουν τύψεις τους άλλους;
----------
δεν πουλαω ηθικη τυπε,
απλα εγω το βλεπω σαν ταπεινωση....
την γκομενα την βλεπω ισα με μενα.
ακομη κ την πουτανα οταν παω δεν θελω να ειμαι γαιδουρι.
καποτε στα 20 δεν ηξερα την ηταν το golden shower ....!! LOL.....
ΜΕΤΑ ΕΜΑΘΑ.
π.χ αντε στην γκομενα αν το γουσταρει το κανεις...
στην πουτανα γιατι?
Μάλλον γιατί το γουστάρει κ την πληρώνεις. Κυρίως όμως γιατί το γουστάρει τυπε μου----------
δεν πουλαω ηθικη τυπε,
απλα εγω το βλεπω σαν ταπεινωση....
την γκομενα την βλεπω ισα με μενα.
ακομη κ την πουτανα οταν παω δεν θελω να ειμαι γαιδουρι.
καποτε στα 20 δεν ηξερα την ηταν το golden shower ....!! LOL.....
ΜΕΤΑ ΕΜΑΘΑ.
π.χ αντε στην γκομενα αν το γουσταρει το κανεις...
στην πουτανα γιατι?