ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ..
ειτε ηταν πελατης ειτε οχι δεν ηθελε να το κανει...
Δεν φαίνεται κάτι τέτοιο...εάν το είδες τυπε μου!ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ..
----------
δεν πουλαω ηθικη τυπε,
απλα εγω το βλεπω σαν ταπεινωση....
την γκομενα την βλεπω ισα με μενα.
ακομη κ την πουτανα οταν παω δεν θελω να ειμαι γαιδουρι.
καποτε στα 20 δεν ηξερα την ηταν το golden shower ....!! LOL.....
ΜΕΤΑ ΕΜΑΘΑ.
π.χ αντε στην γκομενα αν το γουσταρει το κανεις...
στην πουτανα γιατι?
ΣΥΝΟΨΗ...
ΚΑΥΛΟΦΑΤΣΑ ΝΑΙ.
ΒΥΖΑΡΕΣ ΝΑΙ...
ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ...
ΑΚΟΜΗ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΞΕΦΤΙΛΑ...
πληρωνουμε να περναμε καλα οχι να "παταμε" τον αλλον/η...
----------Τι μαλακίες λες ρε τύπε; Πραγματικά όμως;
Τι είναι το golden shower? χαρακιρι προσώπου? Μια μαλακία είναι που ΠΑΡΑ πολυ μεγάλο ποσοστό το έχει σαν βίτσιο.
Να το κάνεις λέει στη γκομενά σου αλλα όχι στην πουτάνα. Μεγαλύτερο σεβασμό στην πουτάνα σου βλέπω για κάτι "τοοοσο κακό"...τι παπαριες ειναι αυτές;
Σαν να λες, δεν μου δίνει κώλο η γυναίκα μου, δεν θα ταπεινώσω την πουτάνα (που θα την πληρώσω κιολάς) να μου δώσει γιατί τη σέβομαι όπως όλες τις γυναίκες.
Δεν μπορώ να γράψω κάτι περισσότερο, βαρέθηκα με τις μαλακίες που διαβάζω...
Έμαθα οτι πιάστηκε στην φάκα και ηταν μπάζο και κυκλοφορεί και βίντεο στην αγορά που την κατουράνε στα μούτρα και ειναι κιτρινα. Ρε παλικάρια τόση πολυ μούφα ομως; εντάξει η μαϊμού και ο αποκ , αλλα 50 μαλακες που πήγαν και την έφαγαν στα μούτρα δεν είχα τα αρχιδια να γράψουν οτι τα πέταξαν στον κουβά για το μπαζο?
Ε ρε γέλια ... και να το εύρισκα να το έβλεπα να μου έφτιαχνε την εβδομάδα.
ΜΠΑΖΟ δεν την λες να μην λεμε οτι θελουμε...
πχ με μακιγιαζ θα δειχνει καλυτερα οπως ολες.
εχει κωλαρα κ βυζι.
ωραια ματια.
σχετικα οκ φατσα.
μπαζο με ΤΙΠΟΤ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ...
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΥΝΑΡΟΣ ΓΙΑ 250.
Καλημερα. Καποιος ειπε οτι εγω εβαλα το βιντεο γιατι με εψαχνε απεγνωσμενα η βερονικα.εγω εχω να πω το το εξης.δεν εχω τετοια βιτσια.μην ασχοληστε αλλο εγινε κουραστικο.η κοπελα το δηλωσε σταματησε.να περναμε καλα.Νικος απο κορινθο.
πες οτι ειμαι μαλακας....η συντηριτικος....φλωρος οτι θες...
συμφωνω ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΙΜΗ.....
εγω δεν θα δινα σε καποια λεφτα να την κατουρησω στην μαπα....
ΜΟΝΟ ΑΝ...
ΕΙΧΑ ΚΟΜΠΛΕΞ.
ΤΗΝ ΜΙΣΟΥΣΑ...
Η ΗΜΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΥΦΛΑ ΑΠΟ ΠΟΤΑ..
--------------------------------------
δεν λεω οτι ειναι "θυμα" το καημενο κτλ....οκ?????????????
απλα εγω δεν θα το εκανα.
ισως να γουσταρει φιλε η ιδια... εδω υπαρχει κοσμος που παει με τραβελια... bdsm.. strapon και οχι επαγγελματιες κανονικα ζευγαρια..
Το περίεργο δεν είναι ότι έκανε υπηρεσίες που την ξεφτελιζεις,αλλά το ότι δέχεται να την τραβήξουν βίντεο.
Εδω έχτισε προσεκτικά με την βοήθεια πολλών προφίλ κυριλέ γκόμενας και αποδεικνύεται το αντίθετο.
προσεχτικά!!; Εννοείς βρίζοντας όποιον δεν πήγαινε την πάρτη της και σέρνοντας ολόκληρο στρατό απο κλώνους
Είσαι σκληρός. Για μια ακόμη φορά σου υπενθυμίζω θύμισε μου να μην σε τσαντισω ποτέ...!!Ο Gianevan που είναι?????
Εγώ πιο πολύ έχω αγχωθεί που δεν έχει πάρει θέση ακόμα ο Gianevan παρά εάν τα κάτουρα που κατάπινε ήταν κίτρινα σαν την φανέλα της ΑΕΚ.
Θέλω να ακούσω τον συνειρμό του. Που είσαι Gianevan????
θέλω να ξέρω.... στο μπαράκι που την συνάντησες, όταν σε πλησίασε χαμογελαστή, μήπως διαπίστωσες τίποτα περίεργες μυρωδιές από το στόμα της?