Επισκέπτης
telika eisai klwnos !!!!
telika eisai klwnos !!!!
Το περίεργο δεν είναι ότι έκανε υπηρεσίες που την ξεφτελιζεις,αλλά το ότι δέχεται να την τραβήξουν βίντεο.
Εδω έχτισε προσεκτικά με την βοήθεια πολλών προφίλ κυριλέ γκόμενας και αποδεικνύεται το αντίθετο.
Βουλομενω γράμμα διαβάζεις παίχτη...telika eisai klwnos !!!!
Kανεις λαθος. Οποιος τολμησε να πει κατι κακο βγηκε να λεει οτι δεν τους συναντησε ποτε....! (Εγω ο the saint)Οταν δεις το προϊόν και δεν σου αρέσει τι μπορει να κανει ο άλλος;;;;
Να σε πιάσει απο τον λαιμό και να σε υποχρεώσει να την δεις όπως θέλει εκείνος;;;
Την γνώμη τους την είπαν κάποιο στο παρελθόν και θεωρώ οτι για εκείνους δεν εχει αλλάξει τπτ.
.... αν θες να χωνεψεις μπορω να κερασω κουρτακιμερικοι προσπαθουμε να κοιμηθουμε κ να χωνεψουμε τη πιτσα,καντε λιγο ησυχια?μερσι
Ειμαι σιγουρος οτι την εχεις συναντησει κ αρκετες φορες..!Λοιπον για να ξεκαθαρισουν τα πραγματα.Επειδη εχω παει με την Βερονικα αρκετες φορες :
α) Η κοπελα που φαινεται στα 4 βιντεο δεν ειναι η Βερονικα.
χαααααααααα εκανες καινουριο φιλαρακι?αν θες να χωνεψεις μπορω να κερασω κουρτακι
το αγαπαω αυτο το κλωναρι , του εταξα να τον παω και για μπανιο αυτο το Σουκουχαααααααααα εκανες καινουριο φιλαρακι?
το αγαπαω αυτο το κλωναρι , του εταξα να τον παω και για μπανιο αυτο το Σουκου
Μου φαίνεσαι για κλώνος; πας για έκπτωση μήπως; ξύπνα 50 οι λαγοί! Με αυτή την κατουρημένη μούρη πρόκειται για απάτη.
Πολύ ωραία τα βίντεο.
πολύ ωραία τα λογάκια.
Πολύ ωραίες οι κόντρες μεταξύ μας.
αλλά ρε παίκτες Έχω μία απορία η γκόμενά πότε θα γυρίσει ξανά στη δουλειά?
Γμτ την ήθελα για τα γενέθλιά μου...Μετά τις 6 Ιουλίου ήταν να εμφανιστεί. Αλλά τώρα μπορεί να της χαλάσατε τα σχέδια με το βιντεάκι.
τι βιντεακι με στρουμφακια ;)