kourtakis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 248
- Πόντοι
- 601
τωρα ππυ το σκέφτομαι έχεις δίκιο! ΕΑΝ ήταν δεν θα το κατέβαζαν.!!
μαλακια , κατα λάθος πάτησα λαικ σε ποστ του αποκ !!! φακ !
τωρα ππυ το σκέφτομαι έχεις δίκιο! ΕΑΝ ήταν δεν θα το κατέβαζαν.!!
μαλακια , κατα λάθος πάτησα λαικ σε ποστ του αποκ !!! φακ !
βοηθαμε αλλά τι ζόρι τραβάς μαζί μου δεν θυμάμαι...γεράματα!μαλακια , κατα λάθος πάτησα λαικ σε ποστ του αποκ !!! φακ !
ΜΕ ποιον μιαζει
a sorry παρεξήγηση , εννοώ ότι λέει τα ίδια που λένε και άλλοι ακόλουθοι της βερόνικας. Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω αν είναι ο ίδιος ή οχι που λέει τα ίδια πράγματα. Μπορεί να μην είναι original κλώνος αλλά ίσως μετακλώνος , το χειρότερο είδος , για το τζάμπα.
Οποιοs φιλοs θελει αs μου στειλει σε πμ το link απο τα video τηs Veronika.
Και σε μένα πλήζ...
Την έχω πάρει ως Αντριάννα στα 80....
Θα την αναγνωρίσω άν το δώ;
Στείλε μου πμ το χω αποθηκεύσει!
και γω ως Αντριαννα την είχα πάρει.. 70 το είχε τότε, όχι 80. Και μάλιστα την είχα πάρει με 50, μου είχε κόψει 20ευρώ για να με αποζημιώσει γιατί με είχε καθυστερήσει μίση ώρα.
Όταν είδα το video αναγνώρισα με την μια ότι είναι αυτή! Αν θέλεις στείλε μου πμ μπορώ να σου στείλω το video το έχω κάνει download!
Φιλε την πάτησες ! Ετοιμάσου να δέχτεις 1.532.822 pm που θα στο ζητάνε
Φιλε την πάτησες ! Ετοιμάσου να δέχτεις 1.532.822 pm που θα στο ζητάνε
και ενα εξωδικο απο την Βερονικα...
Αφού λέει ότι δεν είναι αυτή....
ρε παιδια ελεος πλεον η πρωτη η τελευταια στην πιατσα είναι που την κατουρησανε στην μαπα/αρκετες το εχουνε κανει,και τις μνημονευοθμε ακομη.....σαν φιρμες.Συμπαίκτες μου σας ευχαριστω για την πληροφορία!!!!!!Ειστε τιτανομεγιστοι!!!!!
Αφού λοιπόν ειδα το βίντεο θα ήθελα να πω οτι η κοπέλα (κατα την γνώμη μου πάντα) δεν ειναι ούτε μπαζο,ούτε άσχημη που την παρουσίαζαν κάποιοι.Αντιθετως την βρήκα ελκυστικοτατη.Αν λάβουμε και υπόψην οτι βρίσκεται στο μπάνιο άβαφη..
Τωρα για το κατούρημα τι να πω;;;;Νομίζω οτι όλα ειναι στα πλαίσια του επαγγέλματος της.Αν βρήκαν την τιμη και το συμφώνησαν στο μεταξύ τους καλα έκαναν!!!!
Μπορει να το έκανε με 1000€ μπορει και με 100€,μπορει και δωρεάν γιατί τον γούσταρε η την απειλούσε για κάποιο λόγο.Ολα παίζουν...Εγω προσωπικά ΧΕΣΤΗΚΑ.Το θεμα ειναι τι θα κανει και τι θα συμφωνήσει με 'μένα και οχι με τους άλλους.Να περνάτε καλα!!!!
για αλληλεγγυη προς την συναδελφο της
Αφού λέει ότι δεν είναι αυτή....
χαχαχαχα εννοείς προς την άλλη κοπέλα.... δεν ξέρουμε αν είναι και συνάδελφησες !
ελα τωρα βγηκατε ολοι εφοπλιστες και βιομηχανοι και τι λετε σε ολο το ντουνιαΈλα μου ντε. Άκου εκεί... πες τα χρυσόστομε μπας και σε ακούσω επιτέλους.