ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
-----------Περιόρισε τη πρόσβαση και θα κάνουν ουρές !!
Κρύψε το τηλέφωνο και θα γίνει το Αγιον Δισκοπότηρο !!!
Αμφισβήτησε το μέγεθος ( όπως εν προκειμένω η εμφάνιση η η υπηρεσία ) και θα φουσκώσει εξωφρενικά.
Οι κλασσικές μεθοδευσεις χειραγώγησης των ζωντόβολων μέσω ευθείων βολών στο θυμικό τους !!!
Πως έιναι δυνατόν να κυκλοφορεί αυτό το ΜΟΥΝΙ και εγω να μην το έχω ?? Ποιος ??!!! ΕΓΩ !!!! ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΕΓΩ να μην το έχω ??!!!
Σαν κάτι άλλα ζωντόβολα που διανυχτερεύουν έξω απο καταστήματα για να είναι οι πρώτοι που θα μπουν να αγοράσουν ένα νεο μοντέλο τηλεφώνου. Μα είναι φυσικό !! Η ζωή τους θα αλλάξει ριζικά με το νέο τηλέφωνο. Τίποτα δεν θα είναι πια όπως πριν !!
Αλλωστε είναι τόσο σπάνιες οι όμορφες πουτάνες !!! Σπανίζουν τόσο στην Αθήνα όσο και παγκοσμίως !!!
Τελος ειναι πολυ λογικο ο μεροκαματιαρης η ο μικρουπαληλος των 700 η των 1000 ευρώ το μηνα να σκαει 250 ευρω για ενα γαμησι. Αλλα συγνωμη ξεχασα. Ειδικα αυτος επειδη εχει τα κονε θα πληρωσει 150 η 180 ευρω Διοτι ειναι μεγαλος μαγκας και εχει τις καταληλες γνωριμιες.
Και μεγσλογαμιας και σπανογαμιας και μαγκας !!! 3 σε ενα.
Και για όσους δεν κατάλαβαν θα το γράψω και λαικά !!!
ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!
Το ψάρεμα συνεχίζεται κολυμπάται βαθιά !!!
Αντε καλό καλοκαίρι.!!!!
ΥΓ 1. Για όσους δεν το έχουν δοκιμάσει κατουρήστε μια γκόμενα στη μούρη. Αν μπορείτε χέστε την κιόλας. Θα αισθανθείτε ένα νέο πρωτόγνωρο τύπο ηδονής που θα σας κατατάξει σε άλλη κατηγορία. Σε αυτή του απόλυτου δεσπότη που μπορεί να εξευτυλίζει ανθρώπους και να αντλεί ηδονή απο αυτό !!Αν δεν νοιώσεται αρκετά ''αφέντες'' αγοράστε μετά ένα σκύλο. Θα βοηθήσει !!!
ΥΓ 2. Προσοχή όμως γιατί αν το κατούρημα η χέσιμο γυναικών πάψει να σας ικανοποιεί μπορεί να το γυρίσετε στο να σας κατουράνε και να σας χέζουν γκόμενες. Το κενό της ηδονής είναι αδυσώπητο και δεν συγχωρεί !! Και οι τρύπες στις ψυχές συνήθως μόνο μεγαλώνουν, σπανίως μικραίνουν.
TYΠΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣ....ΑΠΛΑ.
ΜΥΑΛΟ -ΣΚΕΨΗ-