xristos asimos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Μποϊκοτάζ γιατί έχουν μπερδευτεί οι ρόλοι! Έχει ξεφύγει η φάση.
Και που εισαι ακομα τιποτα δεν ειδαμε !!οπως παει θα λαδωνουμε για να παρουμε κ καλυτερη κριτικη
Λες να γαμήσεις με δ' αύτο?
Φιλαρακι κοιτα την παρτη σου κ ασε τι κανω εγω.Λες να γαμήσεις με δ' αύτο?
Και που εισαι ακομα τιποτα δεν ειδαμε !!
Το επομενο βημα ειναι να μας πληρωνουν ω ρε γλεντια
ioannisp71 τι πρόγραμμα κάνεις ρε μαν? σε ρωτώ για να φτιάξω και γω το δικό μου με βάση το δικό σου! μπας και με προτιμήσει και μένα το μωρό.
Γράφει κάποιος jaden902 στα σχόλια:
Η κοπέλα έγραψε κριτική για τον συγκεκριμένο για να δούνε άλλες κοπέλες ότι είναι σωστός άνθρωπος.
Το θέμα είναι γιατί επέλεξε να γράψει για αυτόν? Αυτός είναι μέλος του συστήματος. Έχει όλα τα τηλέφωνα από τις ανεξάρτητες και έχει γράψει κριτική για όλες. Είχε να γράψει κριτική από
το 2011 εποχή Εύα 21 και επανέρχεται ξαφνικά το 2016 με κριτική για Βερονικα και φίλες. Μαριαλεννα. Νάγια κλπ.
Και όλες 10άρια.
Ποιες λοιπόν να μάθουν ότι είναι σωστός δεν υπάρχει άλλη που να χρειάζεται.
Τα γραφεία δεν ζητάνε νικ.
Άρα γιατί γράφτηκε κριτική συγκεκριμένα για αυτόν ?
Ο ευρών κερδίζει δωρεάν ραντεβού για ανεξάρτητη της επιλογής του.
Τι να σου πω ρε φίλε εδώ έχει χαθεί η μπάλα@καλα αυτό δεν προκειται να γινει ποτε!
Θα σου πω εάν μια κοπέλα δεν γουστάρει κάποιον θα μπει κ θα τον μαυρίσει. Να το κάνει δίκαια οκ αλλά να το κάνει για άλλους λόγους πχ κακό ραντεβού τότε αυτός δεν θα ξανά γαμησει ( με το Νίκ του). Όσοι έχουν συναντήσει την Βερόνικα τους έχει φακελωμένους..όπως έχει η ίδια πει πολλές φορές!Εμενα προσωπικά δεν μου αρέσει να γραφει μια πουτάνα κριτική για τον οποιοδήποτε , την φαντάζομαι , (όχι την βερόνικα συγκεκριμένα ένα παράδειγμα φέρνω ) να κάθεται και να γραφει κριτική :S 20 χρονων κοπέλα . προσωπικά με ξενερώνει , αλλα δεν θα κάτσω να κράξω κιόλας γιατί έγραψε κριτική μια πουτάνα για έναν συγκεκριμένο ,δεν καταλαβαίνω προς τι ο ΤΟΣΟΣ ντόρος .
Εμενα προσωπικά δεν μου αρέσει να γραφει μια πουτάνα κριτική για τον οποιοδήποτε , την φαντάζομαι , (όχι την βερόνικα συγκεκριμένα ένα παράδειγμα φέρνω ) να κάθεται και να γραφει κριτική :S 20 χρονων κοπέλα . προσωπικά με ξενερώνει , αλλα δεν θα κάτσω να κράξω κιόλας γιατί έγραψε κριτική μια πουτάνα για έναν συγκεκριμένο ,δεν καταλαβαίνω προς τι ο ΤΟΣΟΣ ντόρος .
Θα σου πω εάν μια κοπέλα δεν γουστάρει κάποιον θα μπει κ θα τον μαυρίσει. Να το κάνει δίκαια οκ αλλά να το κάνει για άλλους λόγους πχ κακό ραντεβού τότε αυτός δεν θα ξανά γαμησει ( με το Νίκ του). Όσοι έχουν συναντήσει την Βερόνικα τους έχει φακελωμένους..όπως έχει η ίδια πει πολλές φορές!
Μα αυτό λέμε γιατί επέλεξε να γράψει συγκεκριμένα για αυτόν.?
Ο Αντισθενης έγραψε ότι δεν είναι απαραίτητο το πεδίο του νικ. Μπορούσε να γράψει πιο γενικά. Λέει ας πούμε είναι στο τοπ 5. Μπορούσε να πει έχω γνωρίσει σωστους ανθρώπους πχ 1,2,3 και αντιμετώπισα αυτά τα πρόβλημα με κάποιους άλλους.
Εδω επέλεξε να γράψει συγκεκριμένα για έναν από τους 500 πχ που έχει πάει. Και ο οποίος πάει μόνο με ανεξάρτητες.
Εκτός αν έχει σκοπό να γράψει και για άλλους. Και μια και σταμάτησε μπορεί να γράψει και αρνητικά περιστατικά κάτι που δεν μπορεί να το κάνει κάποια που συνεχίζει.
Αυτό όμως, ισχύει περισσότερο για κάποια που έκανε όντως τον κύκλο της, πέρασαν τα χρονάκια, και κρέμασε οριστικά το στρινγκάκι της, και όχι για περίπτωση, όπως καλή ώρα η κοπελάρα μας εδώ, που ναί μεν σταμάτησε, αλλά δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο επιστροφής κάποια στιγμή, για δικούς της λόγους και όταν εκείνη το αποφασίσει. Αν και πιστεύω ότι η Βερόνικα,
αν είχε να πεί κάτι αρνητικό είτε στοχευμένα, είτε γενικότερα σαν εμπειρία, θα μπορούσε κάλλιστα να το γράψει και ενόσω
ήταν "εν ενεργεία" αυτό δεν θα την εμπόδιζε, και όχι να περίμενε πότε θα αποτραβηχτεί, για να εκφράσει την όποια γνώμη της. Αν μη τι άλλο, δεν μάσησε ποτέ της λόγια, έστω και αν αυτό προκάλεσε δίκαια ή άδικα αντιδράσεις.
Και μια και έγινε λόγος για τον Ιωάννη, συγκεκριμένα, δεν νομίζω να υπάρχει κοπέλα του χώρου που να μην τον εκτιμάει
διότι είναι ένας πραγματικός κύριος. Αυτό τουλάχιστον, αποκόμισα εγώ σαν εντύπωση από την μεταξύ μας φιλική επικοινωνία.
Και μια και έγινε λόγος για τον Ιωάννη, συγκεκριμένα, δεν νομίζω να υπάρχει κοπέλα του χώρου που να μην τον εκτιμάει
διότι είναι ένας πραγματικός κύριος. Αυτό τουλάχιστον, αποκόμισα εγώ σαν εντύπωση από την μεταξύ μας φιλική επικοινωνία.
Ξέρεις πολλές κοπέλες του χώρου που δεν θα εκτιμούσαν κάποιον που ξοδεύει για πάρτυ τους νούμερα που τελειώνουν σε .000 ? Γιατί εγώ προσωπικά δεν ξέρω. Ιδιαίτερα αν οι κοπέλες δεν είναι ούτε επώνυμες ούτε μοντέλα.
Ισχύει για αυτό οι περισσότερες ρωτάνε ποιος είμαι...! Υπάρχουν βέβαια κ οι καλοθελητές που λένε ποιον συνάντησαν..!Φίλε και να τον μαυρίσει.... και ????
Να σου πω και κάτι (αν δεν το ξέρεις) το κάνυν έτσι και αλλιώς. Η δεν το ξέρετε ? Η δεν ξέρετε ότι μιλάνε μεταξύ τους ?
Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι εδώ μέσα, κάποιες έχουν πολύ μεγάλη γλώσσα και δεν περιορίζονται στο να λένε αυτά που έγραψε η άλλη στην κριτική. Λένε πολλά, από το τι κάνετε στο κρεβάτι μέχρι και την επαγγελματική και προσωπική σας κατάσταση. Ειμαστε στο νήμα της Βερόνικα αλλά εγώ λέω γενικά.
Αυτά γίνονται όταν πας να πηδήξεις με το Nick σου.
Αν πρόσεξες, όμως, στο τέλος του ποσταρίσματος ανέφερα την προσωπική μου γνώμη για το άτομο, χωρίς να έχω λαβεί
ούτε ένα ευρώ.
Καλώς ή κακώς, υπάρχουν και πελάτες που το χρήμα δεν τους σώζει, καθώς παίζουν και άλλα κριτήρια
στην αληθινή εκτίμηση ή συμπάθεια ενός ατόμου, όχι απαραίτητα επειδή είναι πελάτης που πληρώνει αδρά.
Φίλε και να τον μαυρίσει.... και ????
Να σου πω και κάτι (αν δεν το ξέρεις) το κάνυν έτσι και αλλιώς. Η δεν το ξέρετε ? Η δεν ξέρετε ότι μιλάνε μεταξύ τους ?
Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι εδώ μέσα, κάποιες έχουν πολύ μεγάλη γλώσσα και δεν περιορίζονται στο να λένε αυτά που έγραψε η άλλη στην κριτική. Λένε πολλά, από το τι κάνετε στο κρεβάτι μέχρι και την επαγγελματική και προσωπική σας κατάσταση. Ειμαστε στο νήμα της Βερόνικα αλλά εγώ λέω γενικά.
Αυτά γίνονται όταν πας να πηδήξεις με το Nick σου.