apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Ουφ. Να δουμε ποτε θα φυγει οριστικα να ηρεμησει το σαιτ ρε παιδακι μου !προς ενημερωση σου ολα τα κινητα μου ειναι κλειστα
το ποτε και αν θα τα ανοιξω ειναι δικο μου θεμα
το ενα και μοναδικο που εχω ανοιχτο ειναι το προσωπικο μου
και το εχουν μετρημενα ατομα
αλλα παντα καποιος καλοθελητης θα βρεθει να το πασαρει αλλου
οπως τωρα που μου στελνουν αγνωστοι αριθμοι για να με ψαρεψουν αν δουλευω
Αφού τον αναφέρεις τον...άλλο τον 66, τουλάχιστον να διαβάζεις σωστά τι γράφει "Από τη στιγμή που η Βερόνικα σταμάτησε, η Jenny είναι στην κορυφή". Μίλησα για τρεις κοπέλες που ξέρω και μίλησα για την καθαρά δική μου προσωπική άποψη. Και η άποψη αυτή είναι σαφής: Πολύ καλές και οι τρεις, με τα συν και τα πλην τους,απλά η Βερόνικα ήταν για μένα στην κορυφή. Αφού σταμάτησε, τώρα είναι η Jenny. Τόσο απλά και, το ξαναγράφω, ότι δε λέω παρά τη γνώμη μου, όση αξία μπορεί να έχει αυτή...
200 ευρω χωρις cif, cim, anal και πιπα με καποτα?
δεν ειμαστε στα καλα μας.
αυτα κοριτσι μου τα προσφερουν και στα μπουρδελα.
Βερονικα αναθεωρω μετα τα αλβανα που ξεσαλωσαν και το καινουργιο φρουτο που ζητα 200αρι χωρις να προσφερει τιποτα εισαι vfm.
Βερονικα αναθεωρω μετα τα αλβανα που ξεσαλωσαν και το καινουργιο φρουτο που ζητα 200αρι χωρις να προσφερει τιποτα εισαι vfm.
Μπορείτε να μας εξηγήσετε ποιά είναι αυτά τα αλβανά (στον πληθυντικό) που ξεσάλωσαν;
Επίσης, το καινούργιο φρούτο δεν μας είπατε, ποιάς προέλευσης είναι, εφόσον φαίνεται πως είστε
μέγας ειδήμων στην πιστοποίηση...
καλα εσυ δεν πηρες χαμπαρι τι γινεται εδω. τα αλβανακια ειναι Λιζα και Τζενη που σπρωχνωνται εδω μεχρι και την αρνητικη κριτικη του αγαπουλη της βερονικα καταφερε ο νταβας τους να διαφραφει.
Για την καινουργια αν δεν καταλαβες ακομα τι παιζει κανε υπομονη, οσοι ξερουν εχουν κατουρηθει απο τα γελια, επιφυλασσομαι να τοποθετηθω!!
Παίχτη γιατί δεν τραβηξες καμιά φώτο ?
Ακόμα καλύτερα σαν τομ γιαννεβαν έπρεπε να πας να συστηθεις.
Για να λέμε την αλήθεια πάντως εδω και ένα μήνα δεν την έχω πετύχει πουθενά. Παλιά όλο και κάπου την έπαιρνε το μάτι μου.
Αν εκανε εκκαθάριση στο πελατολόγιο μπορεί να μην πηγαίνει πια σε πορνοχοτελια.
Ο αλλος με την ξεκαρφωτη κριτικη τις προάλλες έρχεται απο νησί αρα εχει ξενοδοχειο. Ο αλλος ο Καρελιας γαμάει σε παράξενα μερη, αλλος που παίρνει δίδυμο κατά Βουλιαγμένη παει, ο αλλος ο ρομαντικος ο αρχαιολόγος γυρω απο την Ακρόπολη γυρνά.
Που να την πετύχεις ρε συ είναι εκτός της κλάσης σου πλέον.