Δεν μιλάω για το αν είναι ευγενικός ο άνθρωπος δεν τον ξέρω αλλά δεν αμφιβάλλω κι εγώ από τους δέκα που μιλάω οι 8 είναι κύριοι.
Μιλάμε όμως για κάποιον που βαθμολογεί συνεχώς με 10 αξίζει δεν αξίζει και ξοδεύει και μεγάλα ποσά. Μαγκιά θα είναι να έχεις τα κότσια να μην υπερβαλεις στις κριτικές και να σε εκτιμούνε.
Επίσης το κύριος δεν λύνει την απορία γιατί επέλεξε αυτόν από 500 που γνώρισε. Ούτε το γεγονός ότι μιλάμε για κάποιον που από την ανεξάρτητη Εύα το 2011 εμφανίζεται ξαφνικά με κριτική για Βερονικα 5χρονια μετά.
Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει επιλογές άλλων. Μια απλή τοποθέτηση έκανα.
Ναι, το γεγονός ότι κάποιος πελάτης έχει τη δυνατότητα και την όρεξη να επενδύσει με μεγαλύτερη χρονική άνεση
σε εμπειρίες του με συγκριμένες κοπέλες, που δοκίμασε και έμεινε ευχαριστημένος, και εφόσον είναι ο ίδιος
ωραίος και ευχάριστος τύπος, και όχι μόνο κάποιος που απλά πληρώνει να πηδήξει, καταλαβαίνω απολύτως
τον λόγο που μια κοπέλα θα μπορούσε να σχηματίσει καλύτερη εντύπωση ή και να αποκτήσει φιλικότερη σχέση και συμπάθεια
μαζί του γιο να επιλέξει να γράψει ειδικά γι' αυτόν (υποθέτω δεν θα ίσχυε το ίδιο, αν κάποιος έκλεινε 12 ώρες -λέμε τώρα- και ως σούπερμαν δούλευε δωδεκάωρο μόνο με το κομπρεσέρ του) μιας και υπάρχει διαφορετικό περιθώριο καλύτερης γνωριμίας από ένα ραντεβού π.χ. της μιας ώρας, που όσο νά' ναι, έχει και τους δύο στην τσίτα. Η συνολική εμπειρία κάνει τη διαφορά
στις προτιμήσεις και στις επιλογές. Προσωπική άποψή μου, άσχετα με το πόσα σκάει ο Ιωάννης για να κάνει τα κέφια του.