Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Ένα κάποιο "υφάκι" το είχε. Και επειδή τυγχάνετε πορνοδραστήριος, γνωρίζετε και εσείς πολύ καλά, ότι το "υφάκι" δεν οφείλεται αμιγώς στο νεαρό της ηλικίας. Υπάρχουν και νεαρότατες χωρίς "τουπέ". Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν επέδειξε την θρασύτατη συμπεριφορά με δηλώσεις τύπου: "Σας παίζω όλους στα δάκτυλα γιατί σας έχω άπαντες φακελωμένους και δεν μπορεί να μου κουνηθεί κανείς", που επιδεικνύει εδώ.
Όσον αφορά τώρα το αντίτιμο που ζητά, προσωπικά ποτέ δεν έκανα κάποια υπόδειξη και πολύ περισσότερο ουδέποτε απαίτησα ή εισηγήθηκα, μείωση. Σε πολύ συγκεκριμενη ερώτηση κάποιου μέλους που ζήτησε ξεκάθαρα την δική μου γνώμη, κρίνοντας με βάση την δική μου εμπειρία, εξέφρασα την καθαρά προσωπική μου άποψη, γράφοντας πως την τωρινή της αμοιβή την θεωρώ "τσιμπημένη". Πράγμα που θεωρώ ότι έχω κάθε δικαίωμα να σχολιάσω, μιάς και σε αυτά τα χρήματα έχει τύχει κατά το παρελθόν να λάβω καλύτερο και πιό πλούσιο πακέτο υπηρεσιών, από εξίσου νέα και όμορφη, αλλά πολύ πιο "διάσημη" εκείνη την εποχή, κοπέλα. Γι αυτόν το λόγο λοιπόν, καλό θα είναι να διαβάζετε και λίγο, πριν αρχίσετε να εκτοξεύετε κατηγόριες προς κάθε κατεύθυνση.
Ουδέποτε αρνήθηκα ότι οι κοπέλες δέχονται κακοπροαίρετες επιθέσεις, και άλλωστε ήμουν από τους πρώτους που στην συγκεκριμένη περίπτωση επεσήμαναν την υποβιλιμαία επίθεση του κ. Μαυροπερίστερου. Αλλά μάλλον αυτό θα διέφυγε της προσοχής σας. Όσον αφορά τώρα τον apoc, φυσικά και θεωρώ σκαιότατη την συμπεριφορά του, και επιφυλλάσομαι να του το θίξω ευθέως όταν θα συμπέσουμε και οι δυό μας onnline.
Εμένα αν μου μιλουσε 20 χρονο με τετοιο τουπε θα ετρωγε φάπες και σκαμπιλια,και μην ακουω υπερβολες του στυλ είναι 20χρονων,να γ@@@ ξερει να μιλαει δε ξέρει;;η ουσια ειναι μια μαγκες οσο όμορφη και αν ειναι καποια αν μιλάει ετσι δεν εχει ουσια λεφτα τις δίνετε οχι στραγάλια!!ουτε χαρη κανει που σας κάθεται ,σε παλαιοτερα ποστ εγραφε οτι δε σας αντεχει καποιους κτλ κτλ,τοτε πιυ ηταν σιτι τουρι και ετσι.το ξεχασατε;;