geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.107
- Πόντοι
- 6.515
ελα να μαζευόμαστε σιγα σιγα ...
μαζευτήκατε παλι βλεπω
τι ωρα θα σκασει μυτη η τυπισα?
ελα να μαζευόμαστε σιγα σιγα ...
Ρε αποκ επιμενεις να βγαζεις χολη για κατι που συναντησες στα 70 ευρώ όπως υποστηρίζεις το 2014. Γιατί τότε την συνάντησες αν την συνάντησες. Που και πάλι 70 για μισή ώρα το είχε. Όχι για ώρα. Το 2014! Έχουν περάσει δυο χρόνια από τότε!
μαζευτήκατε παλι βλεπω
τι ωρα θα σκασει μυτη η τυπισα?
Προφανώς ξέρεις καλύτερα...τι έπαιρνε το 14 ποσό ήταν η ώρα τότε! ΟκΡε αποκ επιμενεις να βγαζεις χολη για κατι που συναντησες στα 70 ευρώ όπως υποστηρίζεις το 2014. Γιατί τότε την συνάντησες αν την συνάντησες. Που και πάλι 70 για μισή ώρα το είχε. Όχι για ώρα. Το 2014! Έχουν περάσει δυο χρόνια από τότε!
Μαγεια εκανα κ εξαφανίζεται φςςςςτ ετσι με μαγκια,γιατι οποιος λεει την αποωη του χυμα και τσουβαλατα πρεπει να ναι μουνακι ρε φιλε;ναι το είπα κ εχω καθε δικαιωμα,οτι δε γουστάρω μελαμψες,το προβλημα ποιο ειναι;την εβρισα;πουτανα την ειπα;
Δείτε, γιατί καπου έχετε μπερδέψει τις μπατονέτες με τις σερβιέτες...
Άλλο είναι να περιγράφεις ευθαρσώς τα γούστα και τις προκαταλήψεις σου, και άλλο είναι να κρίνεις όντας προκατειλημμένος κάτι που δεν έχεις γνωρίσει καν.
Δείτε, γιατί καπου έχετε μπερδέψει τις μπατονέτες με τις σερβιέτες...
Άλλο είναι να περιγράφεις ευθαρσώς τα γούστα και τις προκαταλήψεις σου, και άλλο είναι να κρίνεις όντας προκατειλημμένος κάτι που δεν έχεις γνωρίσει καν.
άρα την πήρες το 2014 κι εσύ ξέρεις καλύτερα. Στις 13/1/2015 στην κριτικη του xpapad μας δηλώσεις ότι δεν την έχεις πάρει ΕΚει από ποιον κρατας μυστικά ότι δεν την πήρες; Ή βερονικα δεν ήταν γραμμένη στο σαητ τότε. Ψεύτης από πριν λοιπόν αποκληρε της κοινωνίας!Προφανώς ξέρεις καλύτερα...τι έπαιρνε το 14 ποσό ήταν η ώρα τότε! Οκ
άρα την πήρες το 2014 κι εσύ ξέρεις καλύτερα. Στις 13/1/2015 στην κριτικη του xpapad μας δηλώσεις ότι δεν την έχεις πάρει ΕΚει από ποιον κρατας μυστικά ότι δεν την πήρες; Ή βερονικα δεν ήταν γραμμένη στο σαητ τότε. Ψεύτης από πριν λοιπόν αποκληρε της κοινωνίας!
Προφανώς ξέρεις καλύτερα...τι έπαιρνε το 14 ποσό ήταν η ώρα τότε! Οκ
εσύ να δεις σε τι αντιφάσεις πέφτεις... Αλλά δεν μου απάντησες κατά πόσο μελαμψη είναι. Στα έχω και εσένα έτοιμα να στα σερβιρω.Ρε τυπε σε συμπαθουσα αλλα πεφτεις σε αντιφάσεις,δε ξέρω τι πηρε η τι έπερνε,εσυ όμως τα παιρνεις 2_2 τα χάπια!
Περιμένεις να βγάλεις νόημα τύπε από αγαπουληδες εδώ; Ο καθένας βγάζει το δικό του συμπέρασμα κ λέει ότι θέλει να πει.Ρε τυπε σε συμπαθουσα αλλα πεφτεις σε αντιφάσεις,δε ξέρω τι πηρε η τι έπερνε,εσυ όμως τα παιρνεις 2_2 τα χάπια!
Κλάψε τώρα άντε βλακακο σκάσε τα 250αριαβσε κάποια που έπαιρνε 70-90 (70 έδωσα εγώ). Τώρα από εδώ μέσα μπορείς να λες ότι θέλεις ελεύθερα βεβαίως!άρα την πήρες το 2014 κι εσύ ξέρεις καλύτερα. Στις 13/1/2015 στην κριτικη του xpapad μας δηλώσεις ότι δεν την έχεις πάρει ΕΚει από ποιον κρατας μυστικά ότι δεν την πήρες; Ή βερονικα δεν ήταν γραμμένη στο σαητ τότε. Ψεύτης από πριν λοιπόν αποκληρε της κοινωνίας!
Τύπε εάν δεν είσαι φακελωμένος από την ίδια δεν την έχεις πάρει κ ας λες ότι την πήρες! Κάτσε να ψάξει ο βλάκακος να μας πει...!...μαστορα, εγω την εχω παρει??? πότε??? κ με πόσα?????